Αποστολέας Θέμα: 35ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2016)  (Αναγνώστηκε 36837 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: 35ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2016)
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 09, 2016, 07:51:33 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 09, 2016, 08:53:19 μμ »
Spoiler (hover to show)
Ετσι!

Μου αρέσει. Εβαλα και την ανάλογη μουσική (Nino Rota) και σκέφτομαι τι θα γίνει αν την 01/11/2016 η έκθεση δεν έχει πάει καλά... μάλλον θα σκοτώσουν κάποιο κοντινό μου πρόσωπο ή ίσως αποκεφαλίσουν το αγαπημένο μου άλογο. Τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά.

Αλλά μιας και είμαστε στις προειδοποιήσεις να στείλω και εγώ μία. Ή κάποιος μου εξηγεί τι σημαίνει αυτή η προειδοποίηση, από ποιον ξεκινά και σε ποιους αναφέρεται ή αγαπητοί προειδοποιούντες φίλοι αγοράστε μπόλικα bic από το περίπτερο και χαρτάκι Α4 από το Πλαίσιο και ελάτε να κρατήσετε τη γραμματεία γιατί εγώ, να δώσω προσωπικό χρόνο και χρήμα και να ξέρω πως κάποιος μου τη φυλάει, δεν θα το κάνω, δε με ενδιαφέρει. Αλλωστε κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη δε μπορώ να δουλέψω οπότε μάλλον ζημιά θα κάνω.

Αυτά. Περιμένω. Καλή σας έκθεση.

ΥΓ
...και μία ερώτηση: Αν την 01/11/2016 η έκθεση έχει πάει πολύ καλά, τις απειλές αυτές οι προειδοποιούντες φίλοι που ακριβώς θα τις βάλουν;

ΥΓ2
Εντάξει. Το μόνο που μοιώθω είναι αηδία. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι, σα να πρέπει να καθαρίσω ένα γεμάτο ψυγείο στο οποίο έχει κοπεί μία εβδομάδα το ρεύμα. Και χειρότερα...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 09, 2016, 09:05:14 μμ »
Ο Περικλής έγραψε κάτι δημόσια... Ας μας το αναλύσει κιόλας τι εννοεί.

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 09, 2016, 09:10:35 μμ »
Μήπως είναι απλά χιούμορ και θα τσακωθούμε χωρίς λόγο????

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 09, 2016, 09:36:06 μμ »
Μήπως είναι απλά χιούμορ και θα τσακωθούμε χωρίς λόγο????
Χαλαρώστε λίγο όλοι σας λέω εγώ..Είναι φανερό ότι κάνει χιούμορ ο άνθρωπος..Έχει βάλει και φατσούλες!! Με την ίδια λογική γιατί να μην πούμε τα ίδια και για τον Πρόεδρο που άρχισε κάνοντας την ερώτηση, βάζοντας και αυτός φατσούλες , δηλαδή έγραψε σε χαλαρό κλίμα με χιούμορ.. Χιούμορ στο χιούμορ το εξέλαβα εγώ και νομίζω πολλοί άλλοι..Τώρα γιατί κάποιοι άρχισαν να κάνουν την τρίχα τριχιά χωρίς λόγο, δεν το καταλαβαίνω!! Και εσύ gkontog γιατί το πήρες τόσο στραβά;; Δεν αναφέρθηκε κάτι σχετικά με τη γραμματειακή υποστήριξη, τον κόπο σου και το αποτέλεσμά σου, ώστε να γράψεις όσα έγραψες!! Μου φάνηκε εντελώς ξεκάρφωτη η τοποθέτησή σου.. ::dontknow:: ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 09, 2016, 09:47:38 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 09, 2016, 10:08:54 μμ »
Το αποτελεσμα θα το ξερουμε απο 1η Νοεμβριου.Θελω να πιστευω οτι θα ειναι θετικο,αν δεν ειναι ιδομεν ::salut::
Εγώ δε βλέπω γέλια.

Και ναι... φέρτε πατατάκια και ποπ κορν. Και πίτσες. Και σουβλάκια. Τουλάχιστον να φάμε.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 09, 2016, 10:54:59 μμ »
ʼντε πάλι...μοντελιστές έτοιμοι για όλα...  :lol:

Κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα, για να παρθεί απόφαση για εισιτήριο, σημαίνει ότι η IPMS δεν αντέχει να τα βγάλει πέρα από μόνη της.
Η επιλογή του χώρου είναι άριστη και νομίζω θα προσφέρει δημοσιότητα και ίσως το hobby κερδίσει μερικούς πιτσιρικάδες ή/και μπαμπάδες.
Επίσης υπάρχει και η άποψη ότι το εισιτήριο προσελκύει...με την έννοια " για κάτσε να δω τι καλά θα δω μέσα που μου θέλουν και εισιτήριο..." διότι ότι πληρώνεις παίρνεις..." και με 2 EUR όντως θα ευχαριστηθούν οπτικά, στο κάτω-κάτω θα δουν κάτι διαφορετικό.

Όσο για την ατάκα του Περικλή, εγώ δεν αντιλήφθηκα κάτι ως απειλή, αντιθέτως το εξέλαβα ως σκέψη αναθεώρησης αποφάσεων για την επόμενη φορά, κάτι που λογικά θα κάνει η IPMS από μόνη της.

Οπότε κρύψτε τα ποπ-κορν και τα ποτά και τραβάτε στους πάγκους σας, 4,5 μηνάκια μείνανε για να εκθέσετε τα μοντέλα σας και να χαζέψετε "αυτά" που θα σουλατσάρουν γύρω-γύρω, ίσως μπουν και μέσα...  :wink:

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 09, 2016, 11:03:07 μμ »
Όσο για την ατάκα του Περικλή, εγώ δεν αντιλήφθηκα κάτι ως απειλή, αντιθέτως το εξέλαβα ως σκέψη αναθεώρησης αποφάσεων για την επόμενη φορά, κάτι που λογικά θα κάνει η IPMS από μόνη της.

+1.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 10, 2016, 12:10:47 πμ »
......
 Με την ίδια λογική γιατί να μην πούμε τα ίδια και για τον Πρόεδρο που άρχισε κάνοντας την ερώτηση, βάζοντας και αυτός φατσούλες , δηλαδή έγραψε σε χαλαρό κλίμα με χιούμορ.. ....
...... Και εσύ gkontog γιατί το πήρες τόσο στραβά;; ......

Αφήστε τον Πρόεδρο ήσυχο ....

Και τον Gkontog Επίσης !! κι ελάτε στην θέση τους και θέση μας πριν πείτε/γράψετε οτιδήποτε άλλο για την έκθεση και το πως έχει αποφασιστεί να γίνει φέτος.
Ελήφθησαν δύσκολες αποφάσεις και ρίσκα, μετά από ώρες πολλές ερευνών και συζητησεων , οπότε ..... λίγη υπομονή (150 μέρες και κάτι) , καλή πρόθεση και μπόλικη κατανόηση χρειάζεται .
Και ...αγάπη   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 ::salut::
Σ.Σ.

Edit

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 10, 2016, 12:27:54 πμ »
Το οτι καποιοι θα τσινισουν αυτο ειναι γεγονος.Εδω γκρινιαζουμε για αλλα πιο απλα σε αυτο θα αλλαξουμε;
Πιο πανω εγραφα αυτο.Ουτε προφητης να ημουν.
Δυστυχως καποιοι μεσα απο τις δυσκολιες της ζωης εχουν χασει καθε αισθηση του χιουμορ.Λυπαμαι.
Αγαπητε Γεωργιε λυπαμαι αλλα τετοια επιθεση δεν την περιμενα.Αλλα δεν μπορω να καταλαβω εσυ τι τραβας ζορι.Εσυ εισαι ο κατα νομο διοργανωτης για να φοβασαι;Επιχειρησιακο οργανο εισαι οπως και εγω οταν ειμαι στην ΟΕ.Αλλος πιο μεγαλος και αλλος πιο μικρο.
Αν ηθελα να επιτεθω στην IPMS θα μπορουσα να το εχω κανει πολυ καιρο πριν και δεν το εκανα τοτε.
Αλλου μαλλον πρεπει να ψαξετε ποιος μπορει να σας περιμενει στη γωνια και οχι εγω.Οποιος καταλαβαινει καταλαβε.
Αν ημουν υπερ η κατα αυτης της μορφης διοργανωσης και σε τετοιο μερος μπορει να ρωτησει τον Κοντο με τον οποιο ειχαμε σχετικη συζητηση πριν ενα η δυο σαββατοκυριακα.
Εγω θα ειμαι και φετος στην ΟΕ ετσι και αλλιως αποδεικνυωντας ποσο με ενδιαφερει η καλη εκβαση της εκθεσης.Αν δεν με ενδιεφερε θα ημουν παρατηρητης και θα μαζευα στοιχεια να καρφωσω οποιον μου γυρισει την πλατη.
Αλλα ας πουμε οτι δεν παει καλα η εκθεση.Δεν θα πρεπει να συζητηθει η βελτιωση, η διορθωση των προβληματικων σημειων,η αλλαγη πλευσης και αυτα που τελος παντων δημιουργησαν το προβλημα;Που ειναι το κακο;
Γιατι η κριτικη καποιων πραγματων αποτελει παντα κατα τη γνωμη των κρινομενων πισωπλατο μαχαιρωμα;
Για να τελειωνω παντως επροκειτο για χιουμορ οπως και χιουμορ ηταν και η προηγουμενη απο μενα απαντηση του προεδρου.
Παντως αν χρειαστει να μιλησουμε στο μελλον για την εκθεση η γενικοτερα για το κοινο μελλον μας εγω θα μιλησω στη μουρη ολων και οχι απο πισω.Και θα μιλησω για το καλο και οχι για να κανω κακο ασχετα απο οτι μπορει μερικοι να πιστευουν
Λυπαμαι που θα μεινουν τα ποπ κορν στα χερια αλλα ματς δεν εχει σημερα.Απο το Σαββατο στο EURO.
 ::salut:: ::salut::
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 10, 2016, 02:11:10 πμ »
.....
Εγω θα ειμαι και φετος στην ΟΕ ετσι και αλλιως αποδεικνυωντας ποσο με ενδιαφερει η καλη εκβαση της εκθεσης.Αν δεν με ενδιεφερε θα ημουν παρατηρητης και θα μαζευα στοιχεια να καρφωσω οποιον μου γυρισει την πλατη.
....

:wink:  ::salut::

.....
Αλλα ας πουμε οτι δεν παει καλα η εκθεση.Δεν θα πρεπει να συζητηθει η βελτιωση, η διορθωση των προβληματικων σημειων,η αλλαγη πλευσης και αυτα που τελος παντων δημιουργησαν το προβλημα;Που ειναι το κακο;
Γιατι η κριτικη καποιων πραγματων αποτελει παντα κατα τη γνωμη των κρινομενων πισωπλατο μαχαιρωμα;
.....

Σύμφωνοι ....

Σ.Σ.

ΥΓ. Ανασκεύασα το προηγούμενο μήνυμά μου για τη διευκόλυνση και την πρόοδο της συζήτησης .....

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 10, 2016, 08:08:55 πμ »
Επανερχόμαστε στην κανονικότητα, η οποία μας θυμίζει την ματαιότητα τέτοιων συζητήσεων ....
Το ΔΣ της IPMS Hellas ανακοινώνει ότι στον 35ο Διαγωνισμό - Εκθεση
το Ειδικό Βραβείο για το Καλύτερο μοντέλο Ελληνικού Τεθωρακισμένου
θα φέρει την ονομασία
"Βραβείο Αλέξανδρου Χαίτογλου
για το Καλύτερο Ελληνικό Τ/Θ"

για να τιμήσουμε τη μνήμη του επίτιμου μέλους της Ένωσης και φίλου Αλέκου που χάθηκε πρόσφατα, τόσο πρόωρα.

εκ μέρους του ΔΣ
Σταύρος Σουλής

Αποσυνδεδεμένος tankrou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 10, 2016, 01:59:22 μμ »
σχεδον σε ολες τις εκθεσεις του εξωτερικου υπαρχει  εισιτηριο. ::salut::
ο μοντελισμος ειναι ΧΑΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 10, 2016, 04:26:01 μμ »
Μια ερωτηση με καλη διαθεση εγω που θα ερθω απο την επαρχια θα πληρωσω 150 ευρω εισητηρια αεροπλανου και κανενα 15 ευρω την συμμετοχη θα πληρωσω 2 ευρω την ημερα (το ποσο δεν ειναι μεγαλο για να προλαβω καποιον που θα με χλευασει) 
Αλλα ειναι το γαμωτο!!!!!!!!!!
Αν καταλαβα λαθος συγνωμη προκαταβολικα

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #40 στις: Ιουνίου 10, 2016, 04:34:56 μμ »
 :wink: :wink:

Α4.3   To εισιτήριο εισόδου είναι δύο (2) Ευρώ για όλους τους επισκέπτες άνω των 12 ετών και ισχύει για όλες τις μέρες. Οι συμμετέχοντες στην έκθεση - διαγωνισμό ΔΕΝ πληρώνουν εισιτήριο.
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #41 στις: Ιουνίου 10, 2016, 04:52:04 μμ »
Προφανώς λόγω του κόστους του χώρου αποφασίστηκε να μπει το εισιτήριο για να καλυφθούν τα έξοδα. Να ρωτήσω κάτι:

Πώς θα σας φαινόταν αντί για εισιτήριο έμπαινε «καπέλο» στο κόστος συμμετοχής;

Πώς θα αντιδρούσατε αν αντί για εισιτήριο βλέπατε ένα κουτί στην είσοδο που να έλεγε «χορηγίες προς IPMS» για την κάλυψη των εξόδων; Πιστεύω ότι το ΔΣ ζητιάνους θα τους ανεβάζανε, ζήτουλες θα τους κατεβάζανε.

Θα σας άρεσε να ανέβει το κόστος της ετήσιας συνδρομής στην ένωση για να καλυφθούν τα έξοδα; (Και δεν θα ξεκινήσω την κουβέντα για τα ταμειακώς εντάξει μέλη και πόσα είναι).

Πώς θα σας φαινόταν να έβγαινε μια ανακοίνωση που να λέει ότι λόγω αδυναμίας κάλυψης των εξόδων η Έκθεση θα γίνει σε χ, ψ χώρο και όποιος προλάβει εκθέτει μοντέλο;

Πώς θα σας φαινόταν, στο κάτω κάτω της γραφής, να μην γινόταν καν η έκθεση λόγω κόστους.

2 ευρώ για να δω τους φίλους μου και να μαζευτούμε πάνω από τραπέζια γεμάτα μοντέλα και να μιλάμε για αυτά δεν είναι πολλά... Εσείς πόσο κοστολογείτε την μοντελοδιασκέδασή σας δηλαδή;

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #42 στις: Ιουνίου 10, 2016, 04:53:10 μμ »
Μια ερωτηση με καλη διαθεση εγω που θα ερθω απο την επαρχια θα πληρωσω 150 ευρω εισητηρια αεροπλανου και κανενα 15 ευρω την συμμετοχη θα πληρωσω 2 ευρω την ημερα (το ποσο δεν ειναι μεγαλο για να προλαβω καποιον που θα με χλευασει) 
Αλλα ειναι το γαμωτο!!!!!!!!!!
Αν καταλαβα λαθος συγνωμη προκαταβολικα
Νομίζω ότι αφού θα φέρεις μοντέλα δεν θα πληρώσεις εισιτήριο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 10, 2016, 05:10:47 μμ »
Οι συμμετέχοντες δεν πληρώνουν εισιτήριο. Έχουν πληρώσει ήδη
για τη συμμετοχή.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 10, 2016, 05:16:54 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• Moderator
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 10, 2016, 07:19:01 μμ »
2 ευρώ για να δω τους φίλους μου και να μαζευτούμε πάνω από τραπέζια γεμάτα μοντέλα και να μιλάμε για αυτά δεν είναι πολλά... Εσείς πόσο κοστολογείτε την μοντελοδιασκέδασή σας δηλαδή;

2...και κάτι ψηλά πληρώνουμε για να κλαμπανίζουμε (Συγγνώμη για την έκφραση) για ένα καφέ και να βλέπουμε ... Πίσω όψεις σε καφετέριες...
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 2 Ευρω για  3!!!! Ημέρες ....

Σε άλλες χώρες που δεν αναφέρουμε ΠΟΤΕ είναι τουλάχιστον 15 ευρώ!!!! Το Σ/Κ.....

Ναι είναι αρκετά 'περίεργο' το εισητήριο αλλά πραγματικά ας είμαστε και λίγο χαρούμενοι! Είναι ένα βήμα εμπρός το οποίο θα προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ μαζί να κάνουμε... Είναι ένας χώρος διαφορετικός και αρκέτα γνωστός. Οσοι θέλουν και μιλάμε για περαστικούς να δούν κάτι διαφορετικό θα το τολμήσουν και πιστέψτε με, όλοι μας έχουμε γνωστούς που έκαναν έστω και μια φορά στην Ζωή τους ένα μοντέλο, υπάρχουν λοιπόν πολλοί ακόμα που θα θελήσουν να το δούν,
Ας δούμε λοιπόν τι θα βγεί και στο τέλος κάνουμε έναν απολογισμό.
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Trex

• Τυραννόσαυρος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Όπου γης και πατρίς
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 10, 2016, 07:59:02 μμ »
Το αποτελεσμα θα το ξερουμε απο 1η Νοεμβριου.Θελω να πιστευω οτι θα ειναι θετικο,αν δεν ειναι ιδομεν ::salut::

Αν αποτέλεσμα εννοείται το πρόσημο του ταμείου μετά την έκθεση, έχεις δίκιο.
Δυστυχώς όμως δεν είναι τόσο απλό το θέμα και το πραγματικό αποτέλεσμα δεν θα φανεί στις 1 Νοεμβρίου αλλά πολύ αργότερα.
Οι εκθέσεις είναι ο κύριος τρόπος προαγωγής του χόμπι σε νέο κόσμο και δεν γίνονται πολύ συχνά.
Αν έπρεπε σώνει και καλά να πάει φέτος η έκθεση σε ακριβό χώρο, το σωστό θα ήταν να μπορεί να καλύψει το κόστος η ένωση και οι χορηγοί (σύμφωνα με τον ρόλο τους) αντί να υιοθετηθεί η εύκολη λύση της μετακύλισης του στον επισκέπτη-δυνητικό μελλοντικό μοντελιστή.

Συγνώμη αν στεναχωρώ κάποιους που μοχθούν για την έκθεση και κατανοώ ότι μιλάω "έξω απ' το χορό".
Επιμένω όμως για να γίνει αντιληπτός ο λόγος που όλο αυτό φαίνεται σε κάποιους σαν λάθος απόφαση και βήμα προς τα πίσω. :(

Φυσικά για εμάς τους μοντελιστές που δίνουμε ότι περισσεύει στον καθένα μας για το χόμπι μας, τα 2 ευρώ είναι αστείο ποσό.
Τις αρνητικές συνέπειες όμως αυτής της απόφασης ίσως δεν θα τις καταλάβουμε ποτέ, αφού κανείς δεν θα καταμετρήσει αυτούς που δεν ήρθαν στην έκθεση γιατί προτίμησαν να δώσουν το δίευρο τους σε ένα καφέ.
Μπορεί να είναι 10, μπορεί 100 και μπορεί από αυτούς μόνο ένας να έμπαινε τελικά στο χόμπι.
Αν δεχτούμε όμως ότι το χόμπι μας φθίνει και πρέπει να βρούμε τρόπους να το κρατήσουμε ζωντανό, έστω και αυτός ο ένας θα ήταν μεγαλύτερο κέρδος από τις όποιες εισπράξεις των εισιτηρίων.

Το θέμα εν τέλει είναι πόσο μακριά βλέπει κανείς, τι προτεραιότητες βάζει και τι όραμα έχει για το μέλλον του χόμπι.
Αν βλέπουμε μόνο ως τον Νοέμβρη, αν το να πάμε σε ακριβό χώρο έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από την είσοδο νέων ανθρώπων στο χόμπι και αν το όραμα είναι η εμπορευματοποίηση ακόμα και της απλής θέασης των μοντέλων, τότε όλα καλά...

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στην διοργάνωση της έκθεσης (την οποία θεωρώ δεδομένη αν αφιερωθεί ο ίδιος κόπος, χρόνος και μεράκι με τις προηγούμενες χρονιές).
Εύχομαι επίσης οι ανησυχίες μου να αποδειχθούν υπερβολικές και η έκθεση να γίνει αφορμή να εισέλθουν αρκετοί νέοι άνθρωποι στο χόμπι μας.

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Alan Gelo

• Scale 1/48
  • *
  • Wie ein Floh...aber oho!
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 10, 2016, 08:39:32 μμ »
Καλησπέρα,

η επιλογή του χώρου ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ την έκθεση και μπροστά σε αυτή την αναβάθμιση το (θεωρητικό) μειονέκτημα του εισητηρίου είναι αμελητέο.
Ως προς την προσέλευση τυχαίων επισκεπτών σαφώς θα βοηθήσει ένας χώρος πασίγνωστος σε όλους -Αθηναίους και μη- παρά κάποιο Ολυμπιακό ακίνητο που χρειάζεσαι GPS για να βρεις (αυτό το αναφέρω χωρίς να υποβαθμίζω την ποιότητα της διοργάνωσης προηγουμένων εκθέσεων).
Για να μην θυμηθούμε τον χωρο του μουσείου εργαζομένων Ο.Α. με την καμμένη οροφή... :mrgreen: :mrgreen:
Τέλος πάντων είναι μια θετική σκέψη και την επικροτώ!
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 10, 2016, 11:36:48 μμ »
Σε όλους όσους ανησυχούν για την οικονομική επιτυχία της έκθεσης (την μοντελιστική επιτυχία την θεωρούμε δεδομένη) τους προτείνω να κάνουν ότι έκανα εγώ: Εχω ήδη πείσει 4 άτομα που δεν τους ενδιαφέρει ο μοντελισμός να έρθουν τον Οκτώβριο να μας δούνε..

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 10, 2016, 11:57:07 μμ »
Σε όλους όσους ανησυχούν για την οικονομική επιτυχία της έκθεσης (την μοντελιστική επιτυχία την θεωρούμε δεδομένη) τους προτείνω να κάνουν ότι έκανα εγώ: Εχω ήδη πείσει 4 άτομα που δεν τους ενδιαφέρει ο μοντελισμός να έρθουν τον Οκτώβριο να μας δούνε..

Να το κάνουμε "Καμπάνια" ?
....
"Φέρτε στην IPMS Hellas Nationals 2016 , ένα μοντέλο περισσότερο από πέρυσι και Προσκαλέστε ένα φίλο σας περισσότερο από πέρυσι να μας επισκεφτεί"
....
Καλό δεν Ακούγεται ?
Ευχαριστούμε Γιάννο !!!
Σ.Σ.