Σχετικά με το κιτΠέρα από τη διάμετρο του κώνου που και στα 2 κατασκευαστικά είναι ελαφρός μεγαλύτερη από τη διάμετρο της ατράκτου. Δεν είδα καποιο σοβαρό πρόβλημα στο κιτ. Η Εφαρμογή της πάνω ατράκτου με την κάτω έχει να κάνει καθαρά με τον μοντελιστή πως θα τη φέρει.
Tα καπάκια σε κανένα μοντέλο δεν κλείνουν στην 1/72 και συνήθως τα φτιάχνω με πλαστικό ή με milliput. Eδω η trumpeta έχει δώσει ρέστα με την ακρίβεια της στα πίσω καπάκια. Στο μπροστά σκέλος απλά έχει δώσει κλίση στα καπάκια για να εφαρμόζουν καλύτερα στην ανοιχτή θέση.
Δεν έχω παράπονο μέχρι τώρα για το κιτ, επίσης να πω οτι το πλαστικό της δουλεύεται πολύ εύκολα, πράγμα εντυπωσιακό για την crisp λεπτομέρεια που έχει. Αλλες εταιρίες για να πετύχουν τέτοια γράμμωση έχουν πολύ σκληρό πλαστικό με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να κοπείς στον καθαρισμό των κομματιών. (Βλέπε Modelsvit και κάποια παλιά Hasegawa)
O τρόπος που είναι τα κομμάτια πάνω στα sprue δεν αφήνουν pin marks πάνω στις λεπτομέρειες των κομματιών. Για παράδειγμα δεν βρήκα κυκλάκια στις μέσα πλευρές από τα καπάκια και οι ενώσεις φτάνουν εως την κάθε επιφάνεια και όχι ποιο μέσα. Κόβεις το κομμάτι απο το sprue και ειναι έτοιμο χωρίς να αφήνει κάποιο εξόγκωμα.
ΑπαντήσειςΧάρη, τον Vlad σκεφτόμουνα όταν το έγραφα, αν τα μοντέλα είχαν ψυχή έτσι θα με έλεγαν!
Αυτη η γράμμωση στον κώνο του ρανταρ δεν ξέρω σε ποια variants εμφανίζεται. Ισως έχει να κάνει με τον τυπο του ρανταρ; Ιδεα δεν έχω. Στις αεροπορίες που θα κάνω, σύμφωνα με τις φώτο, υπάρχει. Πάντως το κιτ όπως είπα και ποιο πάνω,την γραμμή αυτή την εχει σε 2 σημεία. Ισως σε κάποια άλλα variants να υπάρχει και απο πάνω;
Giorgosv78, Κατάσκοπε και alex83