Αποστολέας Θέμα: Επιλοχίας Παπαϊπανίδης, Μικρά Ασία 1922  (Αναγνώστηκε 1695 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
Επιλοχίας Παπαϊπανίδης, Μικρά Ασία 1922
« στις: Μαΐου 29, 2016, 12:49:32 πμ »
Επιλοχίας Στέλιος Παπαϊπανίδης· έλαβε μέρος στην Μικρασιατική Εκστρατεία και έφθασε να διοικήσει έως δύο φορές το 1/38 Σύνταγμα Ευζώνων το 1922. Εξ ου φέρει πιστολοθήκη.

Αυτόν τον ήρωα αναπαριστά σε αγέρωχη στάση, πιστά από τη φωτογραφία του, η αναμνηστική-συλλεκτική φιγούρα ~ 60mm του Star Club που σκάλισε ο Θάνος Βασιλικός για το 16o Athens Show (2015).
Eίναι βαμμένη με λάδια ζωγραφικής σε υπόστρωμα χρωμάτων σμάλτου.

::arrowred:: Ευχαριστώ τον Ζαχαρία Ανδριόπουλο για την προσφορά του συρματοπλέγματος, που συμβάλει στην αληθοφάνεια του θέματος.

** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: Επιλοχίας Παπαϊπανίδης, Μικρά Ασία 1922
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 29, 2016, 10:46:22 πμ »
Πολύ όμορφη φιγούρα, βάψιμο και βάση τέλεια.

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 29, 2016, 11:35:40 πμ »
επειδή τη συγκεκριμένη φιγούρα την έχω βάψει και εγώ ("Στατικός Μοντελισμός" τεύχος 8 ) ξέρω ότι τα αντίγραφα της φιγούρας -σε σχέση με το ορίτζιναλ- είναι επιεικώς μετριότατα και δυσκολεύουν το βάψιμο, ειδικά το πίσω μέρος είναι να χαμε να λέγαμε.
Θόδωρε μου αρέσει η δουλειά σου στη στολή και στη ζώνη και βέβαια η βάση, δε μου αρέσει το άσπρο ενώ το μαύρο θέλει φώτισμα
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Trex

• Τυραννόσαυρος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Όπου γης και πατρίς
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 29, 2016, 01:10:13 μμ »
Πολύ καλή!  ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 29, 2016, 01:31:59 μμ »
Ευχαριστώ όλους σας για τα σχόλιά σας.

Θεόφιλε, αφού δεν σκαλίζουμε, είμαστε υποχρεωμένοι σε β´ επιλογές   :( .Θα συμφωνήσω εκτός από τα γενικά και στα επί μέρους σχόλιά σου. Όντως το λευκό μου έβγαλε δυσκολίες, ενώ για το μαύρο της φούντας, η αλήθεια είναι πως ήθελα να τελειώσω την φωτογράφιση-ανάρτηση και θα το φωτίσω αργότερα...  :wink:
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Tags: