Αποστολέας Θέμα: Μακέτα τρένων 2006 απεβίωσε λόγω χώρου.  (Αναγνώστηκε 1560 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος johnkeys

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • modelclub.gr
Μακέτα τρένων 2006 απεβίωσε λόγω χώρου.
« στις: Μαΐου 23, 2016, 05:26:19 πμ »
Καλησπερίζω τους φίλους όλους.Αυτή είναι η πρώτη μου μακέτα που τελείωσε το 2006..4 χ1.35 παραθέτω φωτογραφίες που βρήκα στην αρχή της.Πρόβλημα χώρου ,είχα κλείσει όλο το χωλ και δεν μπορούσα να μπω στο σαλόνι μου.Ξέρω το αιωνιο πρόβλημα Χώρου.....Εσεις παιδιά πως αντιμετωπίζετε το θέμα του χώρου στο σπίτι σας?την λύση την τρελλή πάντως την βρήκα και πιστέψτε με είναι θεότρελλη.....όταν λοιπόν δεν έχεις χώρο...τον δημιουργείς με το ζόρι.Το Καλοκαίρι του 2007 έσκαψα κοντά στα θεμέλια και δημιούργησα 45 τετραγωνικά από τα θεμέλια.Ναι Κύριοι έφτιαξα το δικό μου δωμάτιο κάτω από το σπίτι μου.τόσο τρελλός είμαι.χαχαχαχα(Don't try this at home alone!!!!)Φυσικά από τότε έχω προβλήματα στατικής υγρασίας,μα δεν μπορείς να τα έχεις όλα.Τέλως πάντων  ......οι φωτο είναι στην αρχή της μακέτας σχέδιο δικό μου με 2 μεγάλες περιστροφικές μικρο γκαραζ παρκίδες και λίμνη και ποτάμι.Περιμένω απάντηση γιά το πως δημιουργήσατε τον δικό σας χώρο παιδιά.Ευχαριστώ..Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
Απ: Μακέτα τρένων 2006 απεβίωσε λόγω χώρου.
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 23, 2016, 07:52:05 μμ »
...Περιμένω απάντηση γιά το πως δημιουργήσατε τον δικό σας χώρο παιδιά...
Ίσως να ακουστεί λίγο κυνικό και ωμό, αλλά το πρόβλημα με το "Χ" του χώρου, το έλυσα όταν... χώρισα. Πλέον όλα τα τετραγωνικά είναι δικά μου και χωρίς έτερες διακοσμητικές απόψεις :twisted:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος johnkeys

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 23, 2016, 10:00:44 μμ »
Μάνο,χαχαχα,καθόλου κυνικό φίλε,μιάς και εγώ δεν παντρεύτηκα ποτέ και γνωρίζω πολύ καλά το θέμα που προανέφερες,Συχαρητήρια τυχεράκια γιά τον χώρο σου.Γιά τα άλλα δεν ξέρω τι να πω.σε ευχαριστώ πολύ γιά την μοιρασιά!!!Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• "One day the poor will have nothing left to eat but the rich"
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιεύς
  • Η πληροφορία παντού η γνώση πουθενά...
    • http://www.flickr.com/photos/my_layout_jimmyk/3019131088/
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 23, 2016, 11:35:24 μμ »
Ίσως να ακουστεί λίγο κυνικό και ωμό, αλλά το πρόβλημα με το "Χ" του χώρου, το έλυσα όταν... χώρισα. Πλέον όλα τα τετραγωνικά είναι δικά μου και χωρίς έτερες διακοσμητικές απόψεις :twisted:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Είσαι Θεός,  ήλιος καλοκαιρινός. ...😂😀

Tags: