Καλημέρα σε όλους.Είμαι άλλος ένας Γιάννης και ασχολούμαι με την τρενοβλάβια αρκετά χρόνια τώρα.Κατ'αρχήν Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες-ουσες.δεν αποκαλώ τον εαυτό μου,Μοντελλιστή,γιατί δεν είμαι.Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι πρωτοερωτεύτηκα Marklin το 1976.Σε μία βιτρίνα του Ασημακόπουλου-Κοραή στο Χαλάνδρι,σχεδόν κάθε μέρα γύρω στην μισή ώρα μου τρέχαν τα σάλια και ταξίδευα με μία μακέτα που παρ'όλο ήταν φτωχούλα,εγώ ταξίδευα χρόνια μαζί της.Αυτό ήταν!Από τότε κόλλησα.είχα δεν είχα λεφτά κατάφερνα πάντα να φτιάξω μιά μακέτα!η πρώτη μου μακέτα κάπως πιό σοβαρή τελοιοποιήθηκε το 2006.Μέγεθος (4χ1.35.),μεσολάβησαν αρκετά μεγάλες μακέτες,μέχρι 40 τετραγωνικά,αλλά υπήρξαν ατυχίες με υγρασίες και διάφορα ευτράπελα.,είναι μιά μεγάλη Ιστορία.τέλος πάντων λόγω τωρινής κατάστασης αποφάσισα να γυρίσω σελίδα προς PIKO πλευρά,και θα ήθελα την γνώμη σας ,κάποιος με κάποια εμπειρία ,όσον αφορά την εταιρία. Ακόμη υποδείξεις γιά κάτι διαφορετικό.Γνωρίζω πολύ καλά τον νόμο του Οτι πληρώνεις παίρνεις,αλλά το ένα Χ μου είναι πολύ αδύνατο πιά,

Αυτά τα ολίγα,χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκα αυτό το φόρουμ,με ανθρώπους που αγαπούν αυτή την τρέλλα,που ακολουθώ και εγώ χρόνια τώρα.Σας ευχαριστώ γιά την υπομονή σας.
Χαιρετισμούς από έναν τρελλό τρενά!!