Αποστολέας Θέμα: Καλώς σας βρίσκω,παιδιά των τρένων.  (Αναγνώστηκε 923 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος johnkeys

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • modelclub.gr
Καλώς σας βρίσκω,παιδιά των τρένων.
« στις: Μαΐου 21, 2016, 03:00:23 μμ »
Καλημέρα σε όλους.Είμαι άλλος ένας Γιάννης και ασχολούμαι με την τρενοβλάβια αρκετά χρόνια τώρα.Κατ'αρχήν Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες-ουσες.δεν αποκαλώ τον εαυτό μου,Μοντελλιστή,γιατί δεν είμαι.Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι πρωτοερωτεύτηκα Marklin το 1976.Σε μία βιτρίνα του Ασημακόπουλου-Κοραή στο Χαλάνδρι,σχεδόν κάθε μέρα γύρω στην μισή ώρα μου τρέχαν τα σάλια και ταξίδευα με μία μακέτα που παρ'όλο ήταν φτωχούλα,εγώ ταξίδευα χρόνια μαζί της.Αυτό ήταν!Από τότε κόλλησα.είχα δεν είχα λεφτά κατάφερνα πάντα να φτιάξω μιά μακέτα!η πρώτη μου μακέτα κάπως πιό σοβαρή τελοιοποιήθηκε το 2006.Μέγεθος (4χ1.35.),μεσολάβησαν αρκετά μεγάλες μακέτες,μέχρι 40 τετραγωνικά,αλλά υπήρξαν ατυχίες με υγρασίες και διάφορα ευτράπελα.,είναι μιά μεγάλη Ιστορία.τέλος πάντων λόγω τωρινής κατάστασης αποφάσισα να γυρίσω σελίδα προς PIKO πλευρά,και θα ήθελα την γνώμη σας ,κάποιος με κάποια εμπειρία ,όσον αφορά την εταιρία. Ακόμη υποδείξεις γιά κάτι διαφορετικό.Γνωρίζω πολύ καλά τον νόμο του Οτι πληρώνεις παίρνεις,αλλά το ένα Χ μου είναι πολύ αδύνατο πιά, :oops:
Αυτά τα ολίγα,χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκα αυτό το φόρουμ,με ανθρώπους που αγαπούν αυτή την τρέλλα,που ακολουθώ και εγώ χρόνια τώρα.Σας ευχαριστώ γιά την υπομονή σας.
Χαιρετισμούς από έναν τρελλό τρενά!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Απ: Καλώς σας βρίσκω,παιδιά των τρένων.
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 21, 2016, 09:00:12 μμ »
Καλωσήρθες φίλε και καλές κατασκευές.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 22, 2016, 02:30:33 πμ »
Καλωσήρθες στην παρέα Γιάννη!
Σοφή η κίνηση σου να στραφείς στο δίγραμμο. Όσο για την Piko, χωρίς να είναι κακή, λόγω του ότι είναι πολιτική της η μια κάποια απλούστευση των μοντέλων της με αντίκρυσμα και στην τιμή, όπως είπες κι εσύ, πάσχει λίγο σε αληθοφάνεια. Θεωρώ ότι η Roco είναι ένα κλικ πιο πάνω σε λεπτομέρεια, ποιότητα (και βέβαια τιμή), αλλά η σχέση τιμής προς απόδοση είναι τίμια. Όπως και νά'χει, καλή συνέχεια και καλή αρχή στον DCC κόσμο :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος johnkeys

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 22, 2016, 04:16:31 πμ »

(Καλωσήρθες φίλε και καλές κατασκευές.)

Ευχαριστώ πολύ Κώστα και χρόνια σου πολλά φίλε.

Αποσυνδεδεμένος johnkeys

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 22, 2016, 04:21:10 πμ »
(Καλωσήρθες στην παρέα Γιάννη!
Σοφή η κίνηση σου να στραφείς στο δίγραμμο. Όσο για την Piko, χωρίς να είναι κακή, λόγω του ότι είναι πολιτική της η μια κάποια απλούστευση των μοντέλων της με αντίκρυσμα και στην τιμή, όπως είπες κι εσύ, πάσχει λίγο σε αληθοφάνεια. Θεωρώ ότι η Roco είναι ένα κλικ πιο πάνω σε λεπτομέρεια, ποιότητα (και βέβαια τιμή), αλλά η σχέση τιμής προς απόδοση είναι τίμια. Όπως και νά'χει, καλή συνέχεια και καλή αρχή στον DCC κόσμο :mrgreen:)

Μάνο ,σε ευχαριστώ πολύ γιά τις πολύτιμες πληροφορίες σου.Να'σαι πάντα καλά,...