0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάθε Παρασκευή θα γίνεται ενημέρωση προόδου, ασχέτως αν υπάρχει, με φωτογραφίες.
Καλη αρχή κύριοι! Να ρίξω μια πρόταση για γενικότερο parallel built για T-90 ανεξαρτήτου εταιρείας?
Ωραία πραματα θα δούμε μου φαίνεται.. .αντε καλη αρχή και στους δυο!
Καλη αρχη κυριοι
Από τώρα ποντάρω υπέρ Καπετάνιου...
Κατάλαβα,να πούμε καλά κρασιά κύριοι;από την Κυριακάτικη πρόοδο;
Δεν είναι διαγωνισμός, απλά προσπαθώ να τσιγκλήσω τον τεμπελχανά να φτιάξει κανά μοντέλο...
Μπράβο Αγαπούλα και Αρκά... μια χαρά το έχετε πάει μέχρι εδώ και οι δυό, απ' ότι βλέπω από τις φωτό ΜΦΧ
καλημέρα και καλή Σαρακοστή. Νίκο και Αρκάδιε θα σας παρακολουθώ "στενά", μήπως και φιλοτιμηθώ να τελειώσω και το δικό μου. (http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,30459.0.html)
Τα δυο τελευταία sinkmarks στις ποδιές να στοκάρεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, γιατί θα φαίνονται. Θα έχεις θέμα με τα φωτοχαραγμένα στηρίγματα του μπροστινού λασπωτήρα, καθώς και πρόσεξε να εξαφανίσεις την ένωση που κάνουν τα κομμάτια του λασπωτήρα μπροστά. Το αυτό και για τα κομμάτια του πίσω λασπωτήρα.
Νίκο είσαι σίγουρος για τις γωνίες των κάτω ζευγαριών καπνογόνων? Μου μοιάζει να "βρίσκουν" κατά την εκτόξευση...Spoiler (hover to show)Περισσεύει κανένα ζευγάρι Shtora από τα κιτ?