0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
wanted to build a RN Mk.I with the Hobby Boss kit. After examining the kit we found out that the intended version wasn´t possible oob, no bubble side windows, no observer seat behind the pilot, no cowl gun. So, change of plan, used decals from the Italeri reboxing of the AM kit for the Hobby Boss one.
Από το πριτσίνι που έχει το κιτ, σίγουρα ειναι το ΗΒ.Ένα άλλο στοιχείο του ότι είναι το ΗΒ, είναι τα φλαπς που τα δίνει χωριστά, μιας και το Accurate τα δίνει στην θέση up μόνο.
Σε έχω έτοιμο, και με κιτ και με decals: (Image removed from quote.) Κοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοότα προκαταβολικά.... Δικαιολογίες για προπέλες κλπ δεν πιάνουν.
Δεν θες καρτέλα, θες το κιτ της Trumpeter νο 2830, το οποίο νομίζω έχεις κιόλας... Δες και το 2831
Γίδι!!!
+1.κ εγω προτιμω τις προπελες -να τις βλεπω ,οχι να τις φτιαχνω αλλα ενα Valliant της Αιρφριξ σε λευκο θα τα εσπαγε.Κ αν ειναι κ καινουργιο καλουπι ,μπαινεις και στο GB απο το παραθυρο
Mil-26 Hallo ολόλευκο ηνωμένα έθνη??http://airfixtributeforum.myfastforum.org/viewtopic.php?f=294&t=12282
Με τέτοια θέματα που πας κι ανοίγεις και μ'αυτά που κατά τα φαινόμενα πας και ασχολείσαι και λίγα σου'πε.
Ή Βαλκυρία κυκλοφόρησε πρόσφατα σε 48αρι, δεν το λες μεγάλο! Παιζει και το concorde στην 1/72 στο ίδιο μέγεθος, και λίγο πιο μικρό το TSR-2