Αποστολέας Θέμα: King Tiger on the easter front 505  (Αναγνώστηκε 1666 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nagru76

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Έλλαδα , Αυλωνας Αττικής
  • modelclub.gr
King Tiger on the easter front 505
« στις: Φεβρουαρίου 08, 2016, 12:52:01 μμ »
Καλημέρα, το διόραμα ειναι του φτωχού γιατι αφορά μοντέλα που είχα ήδη αγοράσει το 2013 και δεν αγόρασα τίποτα καινούργιο το 2015. Οπως επίσης οτι το εσωτερικό του Κing tiger και το δεντρο ειναι φτιαγμένα στο χέρι απο στόκό, πλαστικό και πηλό.

Ο βασιλιάς είναι Tamiya, 1/35 με Tamiya Ζιμερίτ σε μορφή αυκόλητου. Χρησιμοποιήθηκε μια σειρα απο photo etched της Eduard σε πολλες λεπτομερειες στην λατερνα, στο πίσω μέρος γενικά και στα συρματόσχοινα.

Οι φιγούρες ειναι Dragon (East Front camouflage) και το σπίτι Mini Art.
Ολα τα χρώματα ειναι Vallejo  ,με διαφορες σκόνες απο Mig.

Ελπίζω να σας αρέσει
Νάσος

Αποσυνδεδεμένος nagru76

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Απ: King Tiger on the easter front 505
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 08, 2016, 01:00:48 μμ »
Καλημέρα, το διόραμα ειναι του φτωχού γιατι αφορά μοντέλα που είχα ήδη αγοράσει το 2013 και δεν αγόρασα τίποτα καινούργιο το 2015. Οπως επίσης οτι το εσωτερικό του Κing tiger και το δεντρο ειναι φτιαγμένα στο χέρι απο στόκό, πλαστικό και πηλό.

Ο βασιλιάς είναι Tamiya, 1/35 με Tamiya Ζιμερίτ σε μορφή αυκόλητου. Χρησιμοποιήθηκε μια σειρα απο photo etched της Eduard σε πολλες λεπτομερειες στην λατερνα, στο πίσω μέρος γενικά και στα συρματόσχοινα.

Οι φιγούρες ειναι Dragon (East Front camouflage) και το σπίτι Mini Art.
Ολα τα χρώματα ειναι Vallejo  ,με διαφορες σκόνες απο Mig.

Ελπίζω να σας αρέσει
Νάσος

Αποσυνδεδεμένος nikosmadakis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά
  • model addict
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 08, 2016, 08:43:07 μμ »
Γενικά μου αρέσει σαν διόραμα, αλλά...

μου δίνει την αίσθηση του πολύ καθαρού. Το άρμα είναι καθαρό, το σπίτι είναι φρεσκοβαμμένο, τα χρώματα γενικά λίγο έντονα.
Κατασκευαστικά τα βρίσκω τέλεια, απλά η οπτική εντύπωση είναι που με χαλάει λίγο. Θα το ήθελα λίγο πιο δραματικό, να μου θυμίζει πόλεμο, λίγο πιο ασπρόμαυρο, μιλώντας προσωπικά πάντα. Αν πάλι το ήθελες να είναι έτσι τότε το έχεις πετύχει.

Αυτά τα λέω εγώ που δεν έχω ακουμπήσει άρμα στην ζωή μου, ή να έχω φτιάξει κάτι σαν κι αυτή τη σκηνή. Μην με παρεξηγήσεις σε παρακαλώ. :roll:
24 ώρες δεν φτάνουν...

Αποσυνδεδεμένος nagru76

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 07:42:44 πμ »
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο, θα σου πω οτι έχω ανεβάσει διάφορα θέματα τον τελευταίο καιρό και οσο αφορα το άρμα αποφάσισα να δώσω μια "καθαρη" οψη χωρίς λάσπες επειδή το δάπεδο είναι πέτρα. Το άρμα έχει ψεκαστει με dust για να δώσει σκονη, έχει ξεφτισματα η μπογια και μικρές σκουριές. Το σπίτι ήθελα να δώσω την ιδέα του καινούργιου , αλλά εγκαταλελειμμένου . Λάσπες την επόμενη φορά. Επειδή το μοντελο είναι το Porsche , χρονολογικά με παει στο 1943 στην 505 στο ανατολικό μετωπο , φρεσκο αφού αποτελεί ενα απο τα λιγα που κατασκευάστηκαν πριν αλλάξει ο πυργος στο μοντελο παραγωγής.

Tags: