Αποστολέας Θέμα: 1/87 Taucher Hinrichs (Artmaster/Scratchbuild)  (Αναγνώστηκε 1335 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kostis Ornerakis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Χανιά
  • modelclub.gr
1/87 Taucher Hinrichs (Artmaster/Scratchbuild)
« στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 12:09:41 μμ »
Μια ..σχετικά πρόσφατη κατασκευή. Ξεκίνησε πριν από καιρό όταν η Artmaster είχε ανακοινώσει το κιτ ( 80355 ). Δεν κατάφερα να ολοκληρώσω την μετασκευή πριν κυκλοφορήσει το κιτ, όμως το μετέτρεψα σε full hull από waterline kit. Αντέγραψα σε ρητίνη το: ( 80135 ) Verkehrsboot και το κανιβάλησα δεόντως μέχρι να φτάσω στο επιθυμητό.

.

. .

Αποσυνδεδεμένος Giorgosv78

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
  • modelclub.gr
Απ: 1/87 Taucher Hinrichs (Artmaster/Scratchbuild)
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 02:06:54 μμ »
Πολύ όμορφο και ξεχωριστό θέμα!Μ αρέσει ιδιαίτερα το στήσιμο του πλήρωματος. Νομίζω θα του πήγαινε πολύ μια βάση με θάλασσα και θα συμπλήρωνε το σκηνικό ::salut::

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 06:07:37 μμ »
Ευχαριστώ πολύ γιά τα σχόλια. Εδώ η πρόθεση μου ήταν να φαίνεται το κομμάτι του σκάφους κάτω από την ίσαλο, μιάς και είναι ιδιοκατασκευή.

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 07:24:34 μμ »
Πολυ σωστό και κατανοητό.

Απλά μου αρέσει πολύ (και) το στησίμο στις φιγούρες. Ο δύτης που ακούει με προσοχή τις οδηγίες που δίνει ο καπέτανιος (με ζωηράδα), ο ναύτης που ψάχνει μπροστά το σημείο (τσαμαδούρα?) που θα βουτήξουν, ο τρίτος που βλέπει μάλλον τον καιρό(?) ενώ παρακολουθεί την συζήτηση και η κίνηση που δίνει ο τέταρτος μέσα...Έτσι τα σκέφτηκα όταν έβλεπα τις φωτό, γι αυτό και το περί θάλασσας.

Πολύ ωραίο! ::salut::

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 08:31:48 μμ »
Φίλε Γιώργο αν και αρκετά χρόνια μοντελιστής η ενασχόληση μου με την θάλασσα είναι πολύ πρόσφατη. Κυρίως υπαίτιος γι'αυτό είναι ο καλός μου φίλος Νίκος Κοσμαδάκης που εκτός του ότι με ιντρίγκαρε να ασχοληθώ μου ανέλυσε με υπομονή την τεχνική του. Επειδή μου αρέσει να βάζω φιγούρες στα μοντέλα μου, κατά συνέπεια οι κλίμακες που ασχολούμαι είναι από 1/48 έως 1/160,  ψάχτηκα περισσότερο με ρητίνες που έχουν διαφάνεια και που εγώ πιστεύω ότι ταιριάζει σ'αυτές τις κλίμακες. Ένα μικρό δείγμα της προσπάθειας που χωρίς την αφορμή της συζήτησης δεν άξιζε δημοσίευσης.

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 08, 2016, 06:53:37 μμ »
Πολύ μ αρέσει και αυτό!Mου θύμισε πειρατές της καραϊβικής! Ο γλάρος είναι όλα τα λεφτά..

Tags: