Γεια σας και απο μενα.Λεγομαι Γιαννης και "επιστρεφω" στον χωρο του μοντελισμου μετα απο σχεδον 10 χρονια.Το περιεργο σην περιπτωση μου ειναι οτι ακομα και οταν ασχολουμουν , περιπου στα 17, ειχα ξεκινησει ελαχιστα κιτ και δεν ειχα ολοκληρωσει κανενα...

.Πριν ενα μηνα ομως κατι ξυπνησε μεσα μου και αφου εξοπλιστηκα με εργαλεια και κουραγιο ξαναμπηκα στον ωραιο αυτο κοσμο.Προτιμω α/φη Β Π.Π. και συγχρονα κυριως στις 1/48 και 1/32 αλλα κα αυτοκινητα και μοτο στις κλασικες τους κλιμακες.Απο εταιρειες εχω στην καρδια μου Tamiya και Hasegawa αλλα μετα απο καποια σχετικη ερευνα βρηκα ενδιαφεροντα πραγματα και στην Trumpeter.Ελπιζω να μαθω πολλα απο την ελληνικη μοντελιστικη κοινοτητα που πιστευω πως δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τις αλλες του εξωτερικου.
Μιας και ενετλως αρχαριος στο φορουμ μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ για συζητηση/συγκριτικο κομπρεσερ?Ειναι το μονο βασικο εργαλειο που μου λειπει και ειμαι τελειως αποπροσανατολισμενος σχετικα με το ποιο μοντελο πρεπει να διαλεξω.Ευχαριστω προκαταβολικα...