Ναι, το αγόρασα ως καθυστερημένο δώρο για τη γιορτή μου (συνήθως κάθε χρόνο το ένα από τα ένα ή δύο κιτ που αγοράζω το παίρνω ως δώρο μου στη γιορτή μου...! Φέτος επίτηδες περίμενα το συγκεκριμένο - αλλιώς θα είχα πάρει κάτι με δύο προπέλες / auto-spam mode off )
Γιάννη καλησπέρα,
Μέτρησες μήπως το συνολικό μήκος? Τα F1 με το σωλήνα εναέριου ανεφοδιασμού είναι 8 εκατοστά μακρύτερα, δηλ περίπου 1,1χιλ στην 1/72. Αρα πρέπει οι μύτες που δίνει το κιτ να διαφέρουν .
Δεν μπορώ να διακρίνω απο τις φωτογραφίες αν έχουν διαφορά στο μήκος, μήπως μπορείς να το τσεκάρεις?
Οχι οτι παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά απο περιέργεια θέλω να δώ πόσο το έχουν ψάξει το θέμα 
Το κιτ δεν δίνει δύο μύτες αλλά... μία και μισή. Δηλαδή παίρνεις το ένα μισό που περιλαμβάνει και τον pitot και επιλογή για το άλλο μισό, με ή χωρίς σωλήνα ανεφοδιασμού. ʼρα εξ ορισμού (λέω τώρα) είναι ίδιο το μήκος και στις δύο περιπτώσεις.
Για το τζαμάκι Rescue δείτε πίσω από την καλύπτρα: το βέλος δείχνει σε ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο υπάρχει τζαμάκι plexiglass - το γράφει από κάτω (και πίσω από το τζαμάκι ένα κόκκινο χερούλι - ε, καλά, το χερούλι δεν το δίνει το κιτ... )
.JPG)
Να συμπληρώσω ότι και η εξαγωγή έχει ένα θεματάκι - κάποιος μου το επισήμανε... - είναι χοντρή στο χείλος της (κρίμα γιατί κουβαλάει αρκετή λεπτομέρεια). Α, και τυχαία υπάρχει το βελτιωτικό της σε ρητίνη... Χμ...