Καλώς τον.
Δε θέλω να σε απαγοητεύσω, αλλά αν σε ενδιαφέρει η πιστότητα και ομοιότητα με τα πραγματικά Ελληνικά Hummer, το συγκεκριμένο απέχει πολύ.
Όχι κατασκευαστικά και βαφτικά (η δική σου δουλειά δηλαδή), αλλά από το ίδιο το κιτ. Υπάρχουν πολλές εξωτερικές λεπτομέρειες που διαφοροποιούν τα Ελληνικά από τα Αμερικάνικα (προφυλακτήρες, Καθρέπτες, τροχοί κα).
Αν δε σε πειράζει να έχει ένα What if Ελληνικό λοιπόν, περνάμε στα χρώματα που είναι λάθος τουλάχιστον οπτικά και κρίνοντας από τις φωτογραφίες σου. Απέχει νομίζω από το παρακάτω που μάλλον θες να φτιάξεις... Μόνο το μαύρο ταιριάζει σαν απόχρωση.

Και το σχέδιο της παραλλαγής απέχει, αλλά δυστυχώς αυτό μόνο από φωτογραφίες μπορείς να το βρεις από όσο ξέρω, εκτός εάν κανείς άλλος έχει άλλο υλικό.
Το χρώμα σου έχει χτίσει πολύ, και φαίνονται οι πινελιές. Τι περιθόρια έχεις να το διορθώσεις (εάν φυσικά σε ενδιαφέρει να το φτιάξεις όσο το δυνατόν καλύτερα και όχι άρπα κόλλα)?
Δώσε μας κι άλλες πληροφορίες, τι χρώματα έχεις χρησιμοποιήσει, με τι τα αραίωσες, κτλ...