....καταρχην καλη χρονια σε ολους....να πω επισης οτι χαιρομαι που μετα απο αρκετο καιρο εστω και με ενα αρθρο ξαναμετεχω αναμεσα σας στη μοντελιστικη μας παρεα...εστω και καθυστερημενα θα αρχιζω να ανεβαζω δουλιες του χρονου που μας περασε
...παμε τωρα στο κιτ το οποιο οπως παντα βαφτηκε αποκλειστικα με πινελο...
....HP HALIFAX της REVELL στην 1/72.....οσοι με ξερουν, γνωριζουν οτι ουτε περιεργος ειμαι ουτε ιδιεταιρα απαιτητικος...με αυτα τα δεδομενα ενα εχω να πω για το συγκεκριμενο κιτ......ειναι ενα απο τα 2 χειροτερα που εχω κατασκευασει (το αλλο ειναι το A-JET της HELLER).....ειναι ιεροσυλια για ενα τοσο ομορφο αεροπλανο να υπαρχει αυτο το κιτ.....συνοπτικα....
.....εφαρμογη.....ενα θα πω.... σε καποια σημεια ειδικα στα διαφανα μερη του πιλοτηριου τα χασματα ηταν τοσο μεγαλα που ο μοντελιστικος στοκος επεφτε μεσα....για το κλεισιμο των κενων υιοθετηθηκε η λυση ταινιας μασκαρισματος.(μην βαρατε...λυση αναγκης)..οι προσεκτικοι μπορει να το προσεξουν
....σηματα....μερικα αλλοιωθηκαν οταν εγινε χρηση βελτιωτικου
....πυργισκοι οπλισμου....''ποιητικη αδεια'' της revell η γραμμωση και το σχημα τους τα δε πυροβολα στην πραγματικη κλιμακα θα ηταν σωληνες σκαλωσιας
....αναιτιο παιδεμα απο τον κατασκευαστη στο στησιμο του συστηματος προσγειωσης και του μπροστινου μερους της ατρακτου
...ακολουθουν φωτο για την ποιοτητα των οποιων ζηταω συγνωμη απο ολους διοτι ελλειψη μηχανης χρησιμοποιηθηκε κινητο τηλεφωνο
υγ....το μοντελο αφιερωμενο στον gkontog....ρε που να χτυπιεσαι αερογραφος δεν μπαινει στο σπιτι....