Καλησπέρα και καλές γιορτές και απο εμένα.
Έπειτα απο μια περίοδο αποχής, επανέρχομαι με το επόμενο χρεπάκι μου που δεν ειναι αλλο απο το Τ-6G Texan της χέλερ.
Όπως γράφω και στον τίτλο, απο τις πληροφορίες που συνγκέντρωσα το συγκεκριμένο αεροσκάφος το αποκαλούσαν Παϊλοτ Μεϊκερ, δημιουργό πιλότων δηλαδη. Τι καλύτερο λοιπον απο το να κρατήσει τον ρόλο του και σε μοντελιστικο επίπεδο, δημιουργός μοντελιστή λοιπόν και θα αναλάβει να με εκπαιδεύσει στα άδυτα του μοντελιστικου κόσμου.
Το κίτ φανταζομαι οτι για τους περισσότερους εδω μέσα ειναι αρκετα οικείο. Υπερυψωμένη γράμμωση (ίσως και λίγο ανακριβής), ελαχιστη λεπτομέρεια στο εσωτερικό και όλα αυτα σε πολυ μικρές διαστάσεις.Με τιμή λιγότερο των 5 ευρώ ειναι το κατάλληλο για εκπαίδευση.

Η απόπειρα για την αναπαράσταση του κλωβού του πιλοτηριού, σιγουρα δεν είναι απολυτα ακκριβης αναπαράσταση.
Ουσιαστικα αυτό που έκανα ηταν να "ζωγραφισω¨πανω στα τοιχώματα του κοκπιτ τον σκελετό, σε δυο διαστάσεις δλδ και μετά πάνω σε αυτο "εχτισα¨με ΖΤΠ τον κλωβό στο ήδη υπάρχον πάτωμα και οπίσθιο τοίχωμα. Έτσι είχα το πλεονέκτημα διαμορφώνω την κύρτωση των σωληνώσεων με οδηγό το ίδιο το μοντέλο. Οι δύο παράληλες δοκίδες στηριξης των συστηματων έγιναν από Σταίριν (Δεν Θυμάμαι Διάσταση). Είναι περισσοτερο καλιτεχνική απεικόνιση παρα ακριβής αναπαράσταση.
Τέλος προστέθηκαν καλωδιώσεις από λεπτό χαλκόσυρμα και κάποια συστηματα πανω στις εγκάρσιες δοκούς.
Νομίζω οτι δεν θα ασχοληθώ άλλο με το πιλοτήριο και θα καταπιαστω με την χάραξη της γράμμωσης.
Θα χαρω να λαβω τα σχόλια και τις επισημάνσεις σας.