Αποστολέας Θέμα: ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ  (Αναγνώστηκε 4444 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Despina

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ
« στις: Δεκεμβρίου 18, 2015, 10:22:58 μμ »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η΄ ΚΑΙ ONLINE. (ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ)  :!:

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
Απ: ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 18, 2015, 10:51:04 μμ »
Κανένα
Ανοίγω μεγάλη κουβέντα που σίγουρα θα έχει και αντίθετες με την δική μου απόψεις, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου...
Πρώτα πρώτα η υπόθεση κιτ ξύλινων πλοίων είναι πολύ περίεργη... υπάρχουν ελάχιστοι μοντελιστές που ασχολούνται. Σε συνδιασμό με το οτι τα ξύλινα κιτ είναι αρκετά ακριβά καταλαβαίνεις οτι είναι πολύ δύσκολο για ένα κατάστημα να έχει επαρκές και ενημερωμένο στοκ.
Αν τώρα βγάλουμε κάποια καταστήματα που έχουν κυρίως Artesania Latina, των οποίων η ποιότητα είναι αρκετά χαμηλή και η τιμή είναι δυσανάλογα μεγάλη, τότε καταλήγουμε πιθανότατα στον Διλμα, με το όποιο στοκ έχει, που τουλάχιστον είναι σε καλή ποιότητα και σε επίσης καλές τιμές, αν τον συγκρίνουμε με το http://www.cornwallmodelboats.co.uk/ και το http://victoryshipmodels.com/...
Δεν ξέρω τι γίνεται πλέον με τον έλεγχο κεφαλαίων, αλλά νομίζω οτι στην υπόθεση κιτ ξύλινου πλοίου τα καταστήματα του εξωτερικού είναι μονόδρομος...

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 18, 2015, 11:44:09 μμ »
Στείλε ένα Π.Μ. στο μέλος @dorade .  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 12:23:38 πμ »
Το Plastimodellismo έχει αρκετά ξύλινα κιτ και ξυλεία.
Στην τελευταία έκθεση της IPMS Hellas, εμφανίστηκε η νεα Ελληνική εταιρεία Navarino.
Στα ξύλινα ήταν εξειδικευμένο το κατάστημα του Ι.Λαλαγιάννη στο Παγκράτι
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος dtselios

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Δημήτρης
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 10:34:08 πμ »
Συμφωνώ με τα παιδιά απο πάνω , το πρώτο μου καράβι ήταν της Artesania Latina, τα επόμενα της Mantua.. Προσωπικά της Mantua τα αγόρασα απο τον Κο Λαλαγιάννη, και χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση , είχε τις καλύτερες τιμές σε σχέση με τους άλλους συν την τρομερή εξυπηρέτηση...Συν την καλύτερη ξυλεία σε ότι ξύλο θέλεις.. Και αν υπάρχει κάτι που θέλει κάποιος, μπορεί να το παραγγείλει αυτός τώρα με τον έλεγχο καφαλαίων.. Επιπλέον θα σκεφτόμουν σοβαρά και την καινούργια εταιρεία Navarino που απο ότι ξέρω θα κυκλοφορήσει κάποια πολύ αξιόλογα κιτ. ::salut:: ::salut::

Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Despina

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 03:12:38 μμ »
Ευχαριστώ παρα πολύ.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 06:44:03 μμ »
Δες κι εδώ:

http://www.dilmas.gr/shipmodels1.htm

Δεν γνωρίζω από διαθεσιμότητα τι υπάρχει.

Αποσυνδεδεμένος Chemist

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 08:21:58 μμ »
Despina well come to the club.
Αν είσαι κοντά στην περιοχή Παγκρατίου θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το κατάστημα του κ. Ίωνα Λαλαγιάνη - Δαμάρεως 50 - Παγκράτι τηλ. 210 - 7514011.
Πρόκειται για παλαιό μοντελιστή που διαθέτει kits για πάρα πολλά πλοία, εξαρτήματα όπως φιλιστρίνια, αλυσίδες, άγκυρες κλπ, ξυλεία σε πάρα πολλές διαστάσεις , μικροεργαλεία, κόλλες, βερνίκια κλπ δηλαδή ότι χρειαζόμαστε όσοι ασχολούμεθα με τα ξύλινα πλοία.
Το σημαντικό επίσης είναι ότι ο κ. Ίων λειτουργεί και συμβουλευτικά σε ότι πρόβλημα έχουμε.
Εγώ έχω πάρει τρία μοντέλα από αυτόν Amerigo Vespucci, San Felipe & Le Soleil Royal.
Φυσικά εσύ αποφασίζεις
ΜΦΧ - Chemist

Αποσυνδεδεμένος Despina

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 20, 2015, 07:21:54 μμ »
 :D ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mapatana1965

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ζωγράφου
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 03:06:19 μμ »
Ο κ. Ιωνας με έβαλε στον κόσμο του μοντελισμού,με τις πολύτιμες συμβουλές του!Η αξία του στο χώρο πρέπει να του αναγνωριστεί...από εμάς και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Tags: