0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα Ηλία! Πολύ ωραίο το Φαντομ σου απλά μόνο μια παρατήρηση: Η ανοιχτή θυρίδα στα αριστερά της ατράκτου είναι η υποδοχή των φλας των φωτομηχανών και κατά συνέπεια υπάρχει ΜΟΝΟ στα RF-4E. Οπότε καλό θα ήταν στο τελειωμένο μοντέλο να είναι κλειστή. Καλά τελειώματα!
Το 2ο τμήμα θέλει πιο σκούρο χρώμα. Το 1ο και το 3ο έχουν διαφορετικές μεταξύ τους αποχρώσεις. Για μεγαλύτερη βοήθεια καλό είναι να συμβουλευτείς φωτογραφίες. Για το κόκκινο εγώ χρησιμοποιώ το 19 της Humbrol.
Ανάμεσα στο 1 και στο 3 πιο είναι σκουρώτερο ;
Οι μαρκαδόροι, τείνουν να «ξερνούν» το χρώμα τους, μέσα από το βασικό. Συνήθως παίρνει κάποιο χρόνο (μπορεί και μήνες), αλλά αν έχει χρησιμοποιηθεί μαρκαδόρος τύπου Rotring κ.λ.π, δυστυχώς το αποτέλεσμα, τείνει να είναι αναπόφευκτο...
Χρησιμοποιώ την μέθοδο εδώ και χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα.Υπάρχει όμως μια μικρή προϋπόθεση! Μετά τον μαρκαδόρο και πριν το βάψιμο, το μοντέλο πρέπει να περαστεί με ένα χέρι βερνίκι (εγώ χρησιμοποιώ future) και να μείνει να στεγνώσει καλά για ένα 24ωρο. Μετά, όλα ok!
Αν εννοείς τη θυρίδα, που σημειώνεται με το κόκκινο βέλος, ναι είναι για τα flares των RF.
Spoiler (hover to show)@ Leon13: Καλημέρα από "το παλικάρι που λέει ότι θέλει". Ποτέ δε θα έλεγα κάτι σε δημόσια ομάδα αν δεν έστεκε. Είναι η φύση της δουλειάς μου βλέπεις. Αν κάνεις μια αναζήτηση "RF-4E photoflash bay" θα δεις ότι στο πρώτο site που θα βγάλει η αναζήτησή σου αναφέρει ότι για νυχτερινές αποστολές τα RF-4E φέρουν φλας εκτοξευόμενα προς τα πάνω σε θυρίδες της πίσω ατράκτου. Αυτό θα το βρεις και σε άλλα site της ίδιας αναζήτησης. Yπάρχει και σχετικό τριγωνικό προειδοποιητικό κοντά στην επίμαχη θυρίδα. http://forum.largescaleplanes.com/index.php?showtopic=16091&page=5http://img.photobucket.com/albums/v603/JCunny/RF-4C_2.jpgΕπίσης, αυτό που ανέφερα έχει επιβεβαιωθεί από ιπταμένους της 348. Μήπως κι αυτοί λένε ό,τι θέλουν; Καλή σου μέρα. Κόμη συγγνώμη με τη σειρά μου για το spam και καλή συνέχεια!
Τα καλύμματα των εισαγωγών είναι και αυτά αυτοσχέδια οπότε θέλω την γνώμη σας αν πρέπει να τα αφήσω ή όχι και κάτι τελευταίο το 68402 έχει ειδοποιητικό για τον γάντζο ;
Καλησπέρα! Όμορφη η δουλειά σου! Θα ήθελα λίγη φθορά στα walkways για να ταιριάζουν με το φινίρισμα του υπόλοιπου αεροσκάφους!
Τα καλύμματα επειδή δεν εφάπτονται στις εισαγωγές (έτσι τουλάχιστον φαίνεται στη φωτογραφία) θα τα αφαιρούσα. Το -402 είχε προειδοποιητικό για το γάντζο.Αφού είσαι στα τελειώματα πρόσθεσε του μια δεύτερη (μεγάλη) λευκή κεραία στη ράχη και έναν εξωτερικό καθρέπτη στην κορυφή της πίσω καλύπτρα, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.
Στεγνό πινέλο με σκούρο γκρι αρχικα και ανοιχτότερο γκρι στη συνέχεια η εναλλακτικά με κάποια γκρι σκόνη η pigment...