0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακομα ποιο ομορφο ...θελουν ευθυγραμιση οι καννες η ειναι οι φωτο ετσι ?
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ....υπεροχο ...οσο για τα περισκοποια δες εδω ισως βοηθησει αλλα να το ξαναπω υπεροχο..http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,31628.0.html
Παναγιώτη ωραίο μέχρι εδώ αλλά, προσωπική άποψη πάντα, φωνάζει για ένα wash. Θα «δείξει» πολύ περισσότερο μου φαίνεται. Όχι κάτι έντονο και σκούρο για απόχρωση, έναν ενδιάμεσο τόνο του καφέ ίσως.
Μια χαρά είναι!!!Δίνει μια «διαφορετικότητα» στα πάνελ!Προσωπική άποψη:Μην περάσεις άλλο στα σημεία που έχεις περάσει (γιατί θα άρχισει να δείχνει πολύ βρώμικο), αλλά συνέχισε και σε άλλα σημεία που «σηκώνουν» την περιποίηση*:*ενδεικτικάSpoiler (hover to show)Ένα tip (δεν ξέρω αν το εφαρμόζεις, εγώ, όσο και αν ακούγεται περίεργο, το εφάρμοσα πρόσφατα): Δούλεψε τις κάθετες πλευρές ξεχωριστά, γυρνώντας το μοντέλο στο πλευρό και άφησε το λάδι να στεγνώσει καλά, προκειμένου να μην τρέξει ή να μην λιμνάσει στο κάτω μέρος των γραμμώσεων...
Συμπληρώνοντας τον Στρατάρχη να προτείνω στις βαθιές γραμμώσεις να σκουρύνεις έναν τόνο το λάδι σου για να δείξεις πιο έντονη σκιά. Το ίδιο σκουρότερο λάδι να βάλεις και στους τροχούς για να «δείξουν» οι πτυχώσεις.
εχεις ξεχασει το περισκοπιο του οδηγου,νομιζω
Εύγε!!!Το πέτυχες!!!Πιστεύω ότι και εσύ μπορείς να δεις την διαφορά...