Γιώργο μου,
-αν και τα εχουμε πει και προσωπικά πολλάκις- (αλλά αφού τελικά αποφάσισες την κοινοποίηση...πάρε τρία μπαλάκια κι απο μένα)
1ον...Τα θερμά μου συλλαλητήρια για την έξοχη αυτή προτότυπη δουλειά σου - αν και τα χουμε πει αυτά,χωρίς να θέλω να χαιδέψω τα αυτάκια σου, αξίζεις κάθε ένα από τα άνωθεν συγχαρητήριά μου ,όχι μόνο για την εξαιρετική απόδοση στο σκηνικό,αλλά προπάντων για την πρωτοτυπία του θέματος.Μέσα σε λίγα τετραγωνικά εκατοστά,κατάφερες να αποδώσεις με το καλύτερο δυνατό τρόπο όλη την ατμόσφαιρα του σκοτεινού αυτού παρελθόντος...για όσους έχουν ενστάσεις και αρνητικά σχόλια έχω να τους προτείνω κολοκυθόπιτα,κι ας κάνουν ένα search στο google περί του θέματος, ή απλά να δούν μια ταινιούλα όπως την παρακάτω....
2ον...αφού αποφάσισες να εκθέσεις το μποξάκι,βάλε ένα wip βρε αδερφέ να χαζέψουν σκρατσιά.....
3ον...Έχω ένα θεματάκι με τα χέρια που μου διέφυγε προτύτερα...αν σε παίρνει τοποθέτησε τα χέρια υπό γωνία ή αν δύνασαι,να λυγίζουν έξω από την μπανιέρα αντί να κοιτούν προς ταβάνι (...ώστε να μουτζώνουν όπως διάβασα

) και φούλαρε νεράκι θολό...
Είσαι ταλαντούχο παλικάρι ρε καρντάσι και όαση δροσιάς στο καζάνι της κοινοτυπίας...κουτί και ταμπελάκι τα σπάνε.
Μπράβο και ξαναμαναμπράβο!