Καλησπέρα σε όλους, μετά από ποοολύ καιρό!
Την τελευταία βδομάδα, αν και δεν είχα σκοπό να το φτιάξω (μετά από πολύμηνη αναμονή για το True Metal Aluminum), τελικά έκανα μια προσπάθεια.
Αφού τα ξέβαψα όλα, εεε εντάξει, όχι όλα, το μαύρο της Citadel δεν έβγαινε με τίποτα

, ξεκίνησα απ την αρχή, με πρώτο βήμα το αστάρωμα.
Να πω εδώ, ότι ανεξάρτητα από την αντοχή, με το αστάρι το χρώμα πατάει απίστευτα καλύτερα, βασικά μπορείς να το δουλέψεις, ενώ με γυμνό πλαστικό δύσκολο.
Έχω προχωρήσει με το εσωτερικό, σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο...

...αλλά χρειάζομαι μια βοήθεια με τα χρώματα, για το κλείσω

Σύμφωνα με φωτό που είδα, αν και γενικα ποικίλουν οι εκδοχές, το εσωτερικό των φωλέων (μπροστινών & ουραίου), το κάτω μέρος του cockpit και το μπροστινό την εισαγωγής αέρα, είναι το ίδιο χρώμα με την κάτω επιφάνεια του αφους.
Το θέμα είναι τι χρώμα να κάνω την παραλλαγή, για να μπορέσω να επιλέξω και αυτό.
Στις οδηγίες δίνει τα εξής:
Humbrol: 165 Medium Sea Grey
106 Ocean Grey
30 Dark Green (για το οποίο είδα ότι προτείνεται το 116)
Για το Green είμαι οκ, είναι το 70.893
Το θέμα είναι ο συνδυασμός των Γκρι. Έχω πάρει 4 διαφορετικά και έχω κάνει κάποια δοκίμια, μήπως και μπορέσετε να με βοηθήσετε (αν και είναι δύσκολο, χωρίς τον κατάλληλο φωτισμό και με μέτρια κάμερα τηλεφώνου

)

Το κυκλικό, είναι από θήκη CD, και είναι βαμμένο με το 70.989 & 70.870 (τα δύο ανοιχτότερα δλδ) και έχει περαστεί επιπλέον με 2 χέρια Humbrol Clear, Wash λαδιού και 2 χέρια ματ βερνίκι W&N. Tο λευκό, είναι απλό χαρτί. Τα δοκίμια είναι σε χαρτόνι, και μόνο το χρώμα, χωρίς κάτι επιπλέον.
Σύμφωνα με την αντιστοιχία χρωμάτων το 106->70.869 (το οποίο μου φαίνεται πολύ σκούρο) & το 165->70.870 (το οποίο είναι απο το fs36270, που είναι το πιο κοντινο στο fs36260 που βρήκα ότι ήταν το κανονικό)
Δεν ξέρω ποιον συνδυασμό να επιλέξω

Α! να πω ότι έκανα και μία προσπάθεια για ζώνες, με Tamiya tape και χαλκόσυρμα....