0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παναγιωτη, η aeroscale εχει ότι θες...εχω κι εγω καποιες.Στειλε φωτο τι οργανα θες και θα κοιταξω αν εχω να σε φτιαξω.Κριμα να παρεις μια καρτελα για μερικα μονο οργανα
Για αρχή να εκφράσω το θαυμασμό μου για τις εξαιρετικές και παράλληλα σεμιναριακες κατασκευές σου. Είπα να μην γράψω τώρα και να γράψω μια και καλή στο τέλος αλλά δεν κρατήθηκα άλλο. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ και καλή συνεχεια. Ως προς το σκιαδιο θα πρότεινα λεπτό φύλλο πλαστικού παγωμένο από τη μέσα πλευρά με ταχυτροχο μέχρι να αρχίζει να τρυπάει.
Πιθανόν με αλουμινόφυλλο κατάλληλα διαμορφωμένο και τρυπημένο.
Aμα δεησει καποια σοβαρη εταιρεια να ασχοληθει στην 1/48 με αυτο το ιστορικο εκπαιδευτικο στο μελλον, θα επανελθω..
Σου το ειχα πει ...η aeroclub το ειχε βγαλει καποιες δεκαετιες πριν,τωρα αν το βρεις μονο απο ebay ....αλλα κατ' εμε μεγα λαθος να το σουταρεις ...τοση δουλεια ...μπορεις να το φερεις στα ισια του .
Μπορουσες να το κρατησεις για καμια what if ή Sci/fi post apocalyptic σκρατσια, ειχες κανει πολυ δουλεια.
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Μουσείου που τελικά κατάφεραν να αναπαραστήσουν σε υπερ-κλίμακα τέλεια την εργασία του Τοκκοτάι.
Το ζήτημα ΔΕΝ θεωρείται λήξαν φίλε μου. Προβλέπεται συνέχεια.. Μια απορία παιδιά.. Στο διόραμα προβλέπεται κουρτινομάνι. Εκτός από εποξικους στοκους κ χαρτομάντιλα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Ίσως τσιγαρόχαρτο?
Ποσά θες να μας τρελάνεις;
Μηπως εχεις αγορασει λαθος τυπο απο τα λιγα που ξερω αυτο του μουσειου ειναι MKIF : :