Αποστολέας Θέμα: Το Μουσείο  (Αναγνώστηκε 83062 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
Απ: το Μουσείο (διόραμα στην 1/48)
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουαρίου 25, 2017, 03:47:05 μμ »
Δεν περνάει τίποτα στην τύχη!!! :shock:

Προβλέπω ότι όταν τελειώσεις την κατασκευή σου και την δούνε οι άνθρωποι του μουσείου, θα αποτελέσει αντικίνητρο για το καθάρισμα και γενικότερες αλλαγές των εκθεμάτων αφού θα φοβούνται ότι πλέον δεν θα ταιριάζουν με τα μοντέλα σου!!! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #126 στις: Φεβρουαρίου 25, 2017, 07:54:17 μμ »
Δεν περνάει τίποτα στην τύχη!!! :shock:

Προβλέπω ότι όταν τελειώσεις την κατασκευή σου και την δούνε οι άνθρωποι του μουσείου, θα αποτελέσει αντικίνητρο για το καθάρισμα και γενικότερες αλλαγές των εκθεμάτων αφού θα φοβούνται ότι πλέον δεν θα ταιριάζουν με τα μοντέλα σου!!! :mrgreen:
Καλόοο! :wink: ::thumbleft:: Και πού να δεις "ξεμπρόστιασμα" που θα τους κάνω με την ακαθάριστη καλύπτρα!  ::glossa:: Πάντως εξωτερικά το έκθεμα είναι σε άριστη κατάσταση με εξαίρεση τους τροχούς κ κυρίως τον ουραιο.. :roll:

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #127 στις: Μαρτίου 10, 2017, 05:54:37 μμ »
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,32706.msg653760.html#msg653760

Με αφορμή την υπόθεση των "τροχών" του κτήνους αλλά κ άλλων "ομορφιών" που έχω παρατηρήσει στα συγκεκριμένα εκθέματα του Μουσείου, π.χ. σχισμένα εθνόσημα στις πτέρυγες του Tiger Moth :roll: και βεβαίως έχων σώας τα φρενας  :lol: αποφασισα να συνεχίσω την κατασκευή του project παραβλέποντας τα κακώς κείμενα κ τις αρπακόλες που έχω παρατηρήσει, που ευτυχώς δεν είναι πολλές. Το παραμελημένο κοκπιτ του Helldiver καταγράφεται σαν το τελευταίο "ατόπημα".. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #128 στις: Μαρτίου 10, 2017, 09:40:14 μμ »
Spoiler (hover to show)
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #129 στις: Μαρτίου 10, 2017, 10:48:54 μμ »
Spoiler (hover to show)
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #130 στις: Μαρτίου 16, 2017, 04:40:36 πμ »
Kαλημερα. Συνεχεια του Γολγοθα οπου επιτελους εκλεισα την ατρακτο. Η εφαρμογη δεν ηταν κ η καλυτερη λογω των επεμβασεων που ειχα κανει εντος..

Click to see the original size. Click to see the original size.

Στη συνεχεια περασα ενα καλο μαυρο wash ορισμενες περιοχες αφου ειχα γεμισει καποια κενα με σκορπιες καλωδιοσωληνωσεις για να δειξω λιγη ακομα εγκαταλειψη..

Ανοιξα μια περιοχη στις πτερυγες..Πανελ οπου απο κατω υπηρχαν σημεια για μεταφορα του εκθεματος? ::dontknow::

Click to see the original size.

Και ηρθε η σειρα για τις φωλεες τροχώωωωωωωωων! :twisted: Ικανοποιητικη η περιοχη στο κιτ..

Σε καποια σημεια τοποθετησα sprue για να ειναι πιο σταθερη η κολληση των πτερυγων..

Και αρχισαν τα οργανα..Δεν μου αρεσε καθολου το αφυσικο παχος του πλαστικου στα συγκεκριμενα σημεια..

..οποτε αφαιρεθηκαν κ αντικατασταθηκαν απο παντοπρασινο..

Δεν λεω..Κ τα φωτοετσια της Eduard καλα ειναι.. :lol:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

..αλλα προοριζονταν για το κιτ της Miniatures πανω στο οποιο εφαρμοζαν πολυ καλα..Εγω ομως ηθελα να αφαιρεσω το περισιο παχος του πλαστικου περιξ, οποτε...

..θα επρεπε να φτιαξω δικα μου..Εχοντας επισκεφθει το σημειο επι τοπου, ειχα παρατηρησει οτι η νευρωση του κτηνους στο wheel bay ηταν πιο μεγαλη και φυσικο ειναι αυτο μιας και το εκθεμα δεν ειναι κιτ να εχει τοσο χοντρο ..πλαστικο! :D  Τριψιμο της αρκουδας λοιπον για να δινει πιο ρεαλιστικη η περιοχη..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Α, να μην το ξεχασω..Ακλαφτα πηγαν και τα ρητινενια κομματια της Aires..

Και αρχισαν οι εργασιες με υποστρωμα το πιο λεπτο φυλλο πλαστικου. Προσοχη στη χρηση της υγρης κολλας γιατι με λιγο παραπανω ποσοτητα σκεβρωνει κ ειναι για πεταμα..Με κ/α κολλα δεν συμβαινει το ιδιο..Και αυτο εκανα..

Ξεκινησα αγαλι αγαλι με μολυβακι,κλπ,κλπ..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Οταν τελειωσα τα βασικα, λειανα καποια σημεια των ribs ωστε να ναι ομοιομορφα..

Τα ribs ενοιωθαν μονα τους κ ηθελαν παρεα.. :mrgreen:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Πριν συνεχισω με τις φωλεες ανοιξα χωρο για τα landing lights κ τα παραθυρακια για τις gun cameras που υπηρχαν μονο στον τυπο C-5..Τα παραθυρακια δεν τα εκανα εγω στραβα, ετσι ειναι στο πραγματικο.. :)  Επισης τρυπησα κ τις κανες των πυροβολων που ηταν ''μισά'' στο εκθεμα..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Στο πανελ της πανω πτερυγας προσθεσα λεπτομερεια οπως την ειχα παρατηρησει..

Με τα ribs φινίτο..

Σειρα ειχαν τα καλυμματα των τροχων. Προτιμησα αυτα της Aires που δεν ειχαν pin marks αλλα τοποθετησα λεπτο φυλλο αλουμινιου..Αυτο δεν κολλαγε με τιποτα, οποτε κατεφυγα στο αγαπημενο μου πλαστικο..Καπου εκει ξεψαρωσα κ του εκανα κι ενα περασμα με την Rosie.. :lol:

H περιοχη του wheel bay ειναι ΟΚ και απομενει το βαψιμο κ η προσθηκη καλωδιωσεων.

Για το τελος να αναφερω οτι καλυψα την περιοχη των slats με πλαστικο μιας και στο εκθεμα αυτα ειναι κλειστα..

Αυτα προς το παρον. Θα τα ξαναπουμε με τα νεωτερα οποτε αυτα προκυψουν.. ::salut::

Y.Γ: Φωτο απο το εκθεμα στα σημεια που αφορουσαν το σημερινο update..

Αποσυνδεδεμένος jim40

• Τζαλαχάνης Δημήτρης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσά
  • go ahead punk make my day
« Απάντηση #131 στις: Μαρτίου 16, 2017, 02:32:55 μμ »
ʼντε γεια, με περιμένει πλέξιμο  :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia::

Αποσυνδεδεμένος jim40

• Τζαλαχάνης Δημήτρης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσά
  • go ahead punk make my day
« Απάντηση #132 στις: Μαρτίου 16, 2017, 02:34:28 μμ »
Αλήθεια τα φωτοέτσια τι τα θες και τα αγοράζεις? Με απλό φύλο πλαστικού φτιάχνεις παπάδες

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #133 στις: Μαρτίου 26, 2017, 01:01:01 μμ »
Αλήθεια τα φωτοέτσια τι τα θες και τα αγοράζεις? Με απλό φύλο πλαστικού φτιάχνεις παπάδες
Ευχαριστω Δημητρη. Μμμμ, εξαρταται. Παντως για flaps και ribs προτιμω το πλαστικο..
Μια γευση απο την σημερινη βολτα στο Μουσειο.Στις φωτο πρωταγωνιστης η..μεζούρα! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: το Μουσείο (διόραμα στην 1/48) #TEASER#
« Απάντηση #134 στις: Μαρτίου 31, 2017, 07:14:15 πμ »
#TEASER#

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #135 στις: Απριλίου 05, 2017, 07:59:39 πμ »
Καλημερα.Eν μεσω εξαντλητικης αναζητησης πληροφοριων  ::pc024:: για ολα τα μοντελιστικα μετωπα που εχω ανοιξει, συνεχιζω παραλληλα κ την κατασκευη του κτηνους.. Πριν αφησω τον 'παρουσιαστη' να κανει την δουλεια του :mrgreen: να σημειωσω οτι αφιερωσα πολυ χρονο να τριψω ολες τις κινητες επιφανειες και επισης αντικατεστησα το υπερβολικο εφε της νευρωσης τους που δινει η εταιρεια::salut::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #136 στις: Απριλίου 07, 2017, 04:26:13 μμ »
Λίγη αλλά ουσιαστική η συνέχεια του project. To μοντέλο απέκτησε σχήμα επιτέλους με την κόλληση των πτερύγων κ την εξασφάλιση της σωστής διεδρης γωνίας. Θα απαιτηθεί αρκετό στοκάρισμα-τρίψιμο στη συνέχεια κυρίως στην από κάτω πλευρά αλλά δεν πτοούμαι. 8) Το κτήνος μετραει μέρες μέχρι να έρθει στο ίδιο σημείο που βρίσκεται κ το Harvard, δηλαδή πριν πέσει το βάψιμο. Παράλληλα πήρε μπρος κ η κατασκευή της βάσης του διοραματος όπου σε 5αρι φελιζολ κολληθηκε μακετόχαρτο με ατλακολ. Δεν έχω καταλήξει στις τελικές διαστάσεις-παίζω κάπου στο 40×60 εκατοστά.Σκοπεύω να προσθέσω κάπου στη μέση της βάσης κ τα σκαλακια που οδηγουν στο καταφύγιο που βρίσκεται εντός του υποστεγου.
Και βέβαια έφτασε κ η ώρα του γλυκύτατου  :D  Tiger Moth κ του απεχθούς κιτ της  Smer. Θα γίνουν βέβαια εκτεταμένες προσθήκες/βελτιώσεις με βάση το πλούσιο υλικό που διαθέτω σε φωτογραφίες κ βιντεο από το έκθεμα του Μουσείου. Όπως έχω προαναφέρει έχω δύο κιτ για περισσότερη ασφάλεια ενώ ξεκίνησα χαλαρά κ την κατασκευή με το τρίψιμο της "γραμμωσης" του κιτ κ των αναγλυφων παραξενιών του όπως είναι οι κωδικοί κ οι θέσεις των εθνοσημων.
Σας παραθέτω κ τις ανάλογες φωτογραφίες. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #137 στις: Απριλίου 10, 2017, 07:50:05 πμ »
Παω να τελειωσω λοιπον-απο κατασκευαστικη αποψη- την τριπλετα των ελικοφορων που εχω επιλεξει για το project. Oπως εχω ξαναπει το κιτ της Smer ειναι απαραδεκτο, αλλα παρολα αυτα αν υπαρχει διαθεση και πλουσιο υλικο αναφορας μπορει να προκυψει ενα αξιοπρεπες διπλανακι.

Πρωτα απο ολα κοπηκαν ολες οι επιφανειες ελεγχου.

Στη συνεχεια ανελαβαν δραση οτι μυτερα εργαλεια υπαρχουν στο στοκ προκειμενου να εξαφανιστει οτιδηποτε δεν καθοταν καλα στο ματι μου απο τα κομματια του 'κιτ'.. Οι παρακατω εικονες μονο σε κατασκευη δεν παραπεμπουν, αλλα σας εχω συνηθισει σε αυτα πλεον.. :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #138 στις: Απριλίου 10, 2017, 01:07:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #139 στις: Απριλίου 14, 2017, 07:24:47 πμ »

Kινεζο τον κοβω Ζηση.... ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ΚΑΚΟΟΟΟ! :mrgreen: ::salut::

Καλημερα. Τα δικα του παθη περναει το κιτακι της Smer οπου ο κοφτης, τα ντουκοχαρτα, ο ταχυτροχος κ οι λιμες εχουν αναλαβει το εργο του να αναπαραστησουν το κοκπιτ του ''tiggy'' με αξιοπρεπεια κ με πατωμα το οποιο θα αντικαταστησει αυτο του κιτ. Να σας θυμισω οτι απο τα τρια εκθεματα του Μουσειου που εχω επιλεξει, το Tiger Moth ειναι το μοναδικο που θα εχει ανοιχτη καλυπτρα ::glossa:: .Ιδιαιτερη προσοχη θα δοθει στο χωρο των καλυμματων του κινητηρα κ κυριως στο ιδιοτροπο δεξιο καλυμμα με το ιδιοτροπο σχημα οπου οπως και το αριστερο καλυμμα εχουν ενα χαρακτηριστικο φουσκωμα για να χωρεσει ο de Havilland Gipsy ενω υπαρχει κ ενα κενο απο κατω να προεξεχει η εξατμιση..
Οταν τριφτουν οι στοκοι κ οι περιοχες αποκτησουν καποιο σχημα θα επανελθω με περισσοτερες λεπτομερειες.
Καλη ανασταση σε ολους!

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #140 στις: Απριλίου 18, 2017, 12:28:39 μμ »
Tαυτοποιησα και το μικρουλικο ΄καθρεφτακι' που βρισκεται σταθερα στο συγκεκριμενο σημειο του υποστεγου. :D

Kαι το ονομα αυτου..
 ::arrowdown::

https://www.google.gr/search?q=sperry+60+searchlight&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=JNj1WMKNN9Lb8AfW2pCgAw

Δεν φαινεται δυσκολο να σκρατσαριστει και μαζι με το με το Bofors- που απαιτει δουλεια- θα βρισκονται εξω απο το υποστεγο στο τελειωμενο διοραμα.Σε λιγες μερες θα ποσταρω κ φωτο απο το κοκπιτ του DH 82 το σκρατσαρισμα του οποιου με διασκεδαζει πολυ..Μη με ματιασετε παρακαλω! ::glossa:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Markpa

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Norwich
    • Shuttleworth
« Απάντηση #141 στις: Απριλίου 18, 2017, 05:35:10 μμ »
Αν θυμάμαι καλά είναι General Electric 60 και όχι Sperry στην κατασκευή. Αν κοιτάξεις στο πίσω μέρος θα δείς το λογότυπο της GE. H ΠΑ χρησιμοποίησε και τα δύο μοντέλα.
PER ARDUA AD ASTRA

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #142 στις: Απριλίου 18, 2017, 08:36:16 μμ »
Αν θυμάμαι καλά είναι General Electric 60 και όχι Sperry στην κατασκευή. Αν κοιτάξεις στο πίσω μέρος θα δείς το λογότυπο της GE. H ΠΑ χρησιμοποίησε και τα δύο μοντέλα.
Πολύ σωστά, σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, θυμαμαι που το είχα δει όταν είχα πρωτοπαει. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: το Μουσείο (διόραμα στην 1/48) #update#
« Απάντηση #143 στις: Απριλίου 26, 2017, 04:51:08 μμ »
Kαλησπερα. Συνεχεια στο κατασκευαστικο οπου προσπαθησα να βελτιωσω οσο μπορουσα το ανυπαρκτο κοκπιτ της Σμερ με βοηθο τις πολλες φωτο αναφορας απο το εκθεμα του Μουσειου στο Τατοι.
Το περιεργο 'εντοιχισμενο' μπανιεροειδες μπροστινο καθισμα με δυσκολεψε αρκετα, οπως και το παραξενο δεξι cowling του κινητηρα. Εχω φτασει μεχρι και το ψεκασμα του χρωματος κ θα γινουν οι προβλεπομενες φθορες. Οπως θα προσεξετε εχω αφαιρεσει ολο το κομματι του κιτ που αφορα το πατωμα κι εχω φτιαξει δικο μου. ::salut::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #144 στις: Μαΐου 03, 2017, 08:15:08 πμ »
Καλημερα. Συνεχεια στο σκρατσαριστο μικροσκοπικο κοκπιτ οπου αναπαρασταθηκαν τα υφασματινα κομματια/μαξιλαρακια με μπαλσα και απο πανω 500αρη υγρο στοκο. Για πρωτη φορα εκανα παραβαση στο μονοτονο χρωματισμο κι εβαψα με διαφορετικο χρωμα καποιους λεβιεδες. ::glossa:: Ευτυχως που καποιες πορτοκαλί καλωδιωσεις που υπαρχουν στο εκθεμα σωζουν την μονοχρωμια. Πινακες οργανων, ενδιαμεσο κομματι κοκπιτ,ζωνες και σκονισματα μολις το ηδη ενιαιο κομματι ατρακτου(?) στεγνωσει απο την υγρη κολλα και το ανελεητο μάγκωμα :roll: εφαρμογη Smer μιλαμε..  :evil:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #145 στις: Μαΐου 04, 2017, 01:11:18 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #146 στις: Μαΐου 04, 2017, 04:37:36 μμ »

Ούστ μωρή!  :lol: ::salut::
Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχουν χαλκομανίες για ενδείξεις οργάνων στην 1/48? Ο αντιστοιχος πινακας του Ju 52 αν κ στα κακά του χάλια -στο Μουσείο βέβαια-θέλει μπόλικες από δαύτες ακόμα. Επίσης θα θελα τις προτάσεις σας για αναπαράσταση του σαπιου σκιάδιου.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #147 στις: Μαΐου 04, 2017, 07:06:12 μμ »
Πιθανόν με αλουμινόφυλλο κατάλληλα διαμορφωμένο και τρυπημένο.

Αποσυνδεδεμένος ΖΑΦ

• ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
  • ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
« Απάντηση #148 στις: Μαΐου 04, 2017, 09:43:27 μμ »
Για αρχή να εκφράσω το θαυμασμό μου για τις εξαιρετικές και παράλληλα σεμιναριακες κατασκευές σου. Είπα να μην γράψω τώρα και να γράψω μια και καλή στο τέλος αλλά δεν κρατήθηκα άλλο. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ και καλή συνεχεια. Ως προς το σκιαδιο θα πρότεινα λεπτό φύλλο πλαστικού παγωμένο από τη μέσα πλευρά με ταχυτροχο μέχρι να αρχίζει να τρυπάει.
 ::salut::
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #149 στις: Μαΐου 05, 2017, 02:20:57 πμ »
Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχουν χαλκομανίες για ενδείξεις οργάνων στην 1/48? Ο αντιστοιχος πινακας του Ju 52 αν κ στα κακά του χάλια -στο Μουσείο βέβαια-θέλει μπόλικες από δαύτες ακόμα. Επίσης θα θελα τις προτάσεις σας για αναπαράσταση του σαπιου σκιάδιου.

Παναγιωτη, η aeroscale εχει ότι θες...εχω κι εγω καποιες.Στειλε φωτο τι οργανα θες και θα κοιταξω αν εχω να σε φτιαξω.Κριμα να παρεις μια καρτελα για μερικα μονο οργανα

Tags: