0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω φιλε μου.για πες για αυτη τη μεθοδο.πρωτη φορα το συναντω.αναλογα μετα χρωματα δηλαδη τι ψεκαζω?
Ειναι το λεγόμενο φίλτρο για να σπάει η αντίθεση μεταξύ διαφορετικών χρωμάτων και να φαίνεται ποιό ομοιογενής η παραλλαγή, δες εδω το συνάδελφο http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,24951.msg512460.html#msg512460, το ανοιχτό γκρί σαν ουδέτερο χρώμα κάνει για αρκετές περιπτώσεις, ανάλογα για παραλλαγή με πράσινες αποχρώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα ανοιχτό καφέ ή ώχρα κ.λ.π.
πολυ ομορφο ευγε πολυ σωστα ολα (οπλα αποχρωσεις κινητηρας κτλ) σπανια βλεπουμε 16αρι χωρις λαθη και παλι μπαρβο
Εύγε και πάλι Τα ελληνικά θέματα κρύβουν παγίδες, τα κατάφερες περίφημα!
Για έμενα στο έχω ξαναγράψει το δυνατό σημείο του μοντέλου είναι τα χρώματα της παραλλαγής που μου αρέσουν πολύ.Από εκεί και πέρα χωρίς να τολμήσεις ιδιαίτερα έχεις παρουσιάσει μια άμορφη δουλειά. Spoiler (hover to show)Και οπό ότι παρατηρώ σου αρέσουν οι κλειστές καλύπτρες.
Τα Block 52+/Adv είναι περασμένα με ειδική βαφή (μέρος του συστήματος Have Glass) η οποία είναι αρκετά τραχιά με αποτέλεσμα να φθείρεται εύκολα και έντονα δίνοντας αυτή την χαρακτηριστική εικόνα στα αεροσκάφη.Πολύ ωραίο το μοντέλο!
σ ευχαριστω φιλε μουοταν ειναι φρεσκοβαμμενα δηλαδη ειναι περιπου οπως εβαψα το μοντελο μου σωστα?περιπου οποτε σε ενα μοντελο αυτο το γκριζαρισμα μπορουμε να το πετυχουμε με το φιλτρο που αναφερθηκε πιο πανω?
Καλημέρα! Με ένα φίλτρο δεν θα μπορέσεις να πετύχεις κάτι τέτοιο. Δεν είναι ομοιόμορφα φθαρμένα οπότε θα πρέπει να "παίξεις" με αερογράφο πάνω στα βασικά χρώματα με ένα αραιωμένο σκούρο γκρι (πχ. H301 - FS36081) και από πάνω ξανά τα βασικά χρώματα (λίγο ξανοιγμένα σε κάποια περάσματα) για να δημιουργηθούν μπαλώματα και μία πιο πολύπλοκη εικόνα στο βάψιμο.Και μία ήπια εκδοχή σε μοντέλοΑυτά για τα B52+, τα Advanced νομίζω είναι πιο καθαρά.