Αποστολέας Θέμα: 2o Karditsa Scale Model Show  (Αναγνώστηκε 26697 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KOM660

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
Απ: 2o Karditsa Scale Model Show
« Απάντηση #175 στις: Μαΐου 23, 2016, 09:04:17 μμ »
Συγχαρητήρια σε όλους όσους έφεραν σε πέρας την έκθεση, ήταν όλα άψογα όπως διαπίστωσα και ο ίδιος μια που είχα την τύχη να την επισκεφτώ.
Πολυ καλη ηταν η ιδεα με τα πιτσιρίκια και μακάρι να δούμε κάτι ανάλογο και στην Αθήνα. Να λοιπόν δυο χαρούμενοι εκκολαπτομενοι μοντελιστες που συμμετείχαν στο make and take.

Προς το παρόν αντιστέκονται σθεναρά στο να φτιάχνουν μοτοσυκλέτες και το έχουν ρίξει στα.. Παπόρια αλλά που θα μου πάνε θα τους βάλω στον ίσιο δρόμο! :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Yankar

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #176 στις: Μαΐου 23, 2016, 09:12:04 μμ »
ΥΓ2Μα καλά ρε παιδάκι μου, σε αυτό το θέμα βρήκες να ρίξεις τις μπηχτές σου; Επειδή όμως η έγχυσις δηλητηρίου και ευκολότατη, τα φίδια το κάνουν σε καθημερινή βάση, περιμένω τις προτάσεις σου για το χώρο διεξαγωγής της έκθεσης στην Αθήνα.
Μπηχτές;!; Ε όχι!!!
Ξεκάθαρη σύγκριση της διοργάνωσης του επίσημου πανελλήνιου συνδέσμου με την διοργάνωση της μικρής Καρδίτσας... Η χρηση λοιπόν της σύγκρισης αναδυκνιει και φωτίζει περισσότερο την επιτυχία της Καρδίτσας. Τωρα μπορεί το μέτρο να ειναι λάθος και οι πήχης χαμηλά αλλα γι αυτο δεν φταίω εγω
Αν για κάποιους ειναι άβολη η σύγκριση να με συγχωρέσουν αλλα και παλι δεν φταίω εγω...
Πραγματικά ομως μονο η συγκεκριμηνη σύγκριση, μπηχτή όπως θες μα την δεις, σου κέντρισε το ενδιαφερον?
Για να σου απαντήσω ομως και σ αυτο θα πω οτι σου απάντησε η Καρδίτσα. 5αστερο ξενοδοχείο... Η αθηνα εχει πολλα..
Αληθεια ομως ως τι περιμένεις τις προτάσεις μου;!;
Αναφορικά με τους χαρακτηρισμούς θα πω οτι ο καθένας κρίνετε απο το έργο του...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #177 στις: Μαΐου 23, 2016, 09:35:44 μμ »
Μπηχτές;!; Ε όχι!!!
Ξεκάθαρη σύγκριση της διοργάνωσης του επίσημου πανελλήνιου συνδέσμου με την διοργάνωση της μικρής Καρδίτσας... Η χρηση λοιπόν της σύγκρισης αναδυκνιει και φωτίζει περισσότερο την επιτυχία της Καρδίτσας. Τωρα μπορεί το μέτρο να ειναι λάθος και οι πήχης χαμηλά αλλα γι αυτο δεν φταίω εγω
Αν για κάποιους ειναι άβολη η σύγκριση να με συγχωρέσουν αλλα και παλι δεν φταίω εγω...
Πραγματικά ομως μονο η συγκεκριμηνη σύγκριση, μπηχτή όπως θες μα την δεις, σου κέντρισε το ενδιαφερον?
Για να σου απαντήσω ομως και σ αυτο θα πω οτι σου απάντησε η Καρδίτσα. 5αστερο ξενοδοχείο... Η αθηνα εχει πολλα..
Αληθεια ομως ως τι περιμένεις τις προτάσεις μου;!;
Αναφορικά με τους χαρακτηρισμούς θα πω οτι ο καθένας κρίνετε απο το έργο του...
Δε χρειάζεται να συγκρίνω κάτι. Ημουν εκεί, ήμουν μέρος της γιορτής αυτής, δε χρειάζεται να συγκρίνω τίποτα με τίποτα, θα είναι σα να συγκρίνω τα παιδιά μου.

5στερα ξενοδοχέια, ναι, έχει και η Αθήνα. Εχεις ρωτήσει πόσο κοστίζουν; Εχεις μάθει πόσο κόστισε στην Καρδίτσα;

Ως τι περιμένω τις προτάσεις σου; Ως ένα μοντελιστής που έχει ασχοληθεί ενεργά να βρει αίθουσα  με ενοίκιο κάτω από 2000EUR την ημέρα, 500 τετραγωνικά και να επιτρέπει τις εμπορικές συναλλαγές. Εμένα μου φάνηκε ΠΟΛΥ δύσκολο έπειτα από 200+ τηλεφωνήματα. Φυσικά απέχω πολύ από του να έχω τα skills για κάτι τέτοιο, ίσως τελικά να είνα εύκολο.

Παραδέχομαι όμως πως έχεις δίκιο, ο καθένας κρίνεται από τα έργα του και στο θέμα αυτό, μοντελιτικά, είμαι πάτος. Απατος... ούτε έξω από τις εκθέσεις δεν θα έπρεπε να περνάω... το οτι δέχτηκαν την οπτική μόλυνση που θέλω να λέω μοντέλα στην Καρδίτσα οφείλεται στην καλοσύνη και την ευγένεια των παιδιών εκεί. Οπότε μιας και σε έργα στο θέμα του μοντελισμού είμαι, πως να το πω ευγενικά, σκράπας, absolute zero, μάλλον δεν πρέπει να πολυμιλάω. Ζητώ συγγνώμη και αποσύρομαι, μη χαλάμε και το θέμα μίας τόσο όμορφης εκδήλωσης. Συγγνώμη.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Yankar

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #178 στις: Μαΐου 23, 2016, 09:46:41 μμ »
Δε χρειάζεται να συγκρίνω κάτι. Ημουν εκεί, ήμουν μέρος της γιορτής αυτής, δε χρειάζεται να συγκρίνω τίποτα με τίποτα, θα είναι σα να συγκρίνω τα παιδιά μου.

5στερα ξενοδοχέια, ναι, έχει και η Αθήνα. Εχεις ρωτήσει πόσο κοστίζουν; Εχεις μάθει πόσο κόστισε στην Καρδίτσα;

Ως τι περιμένω τις προτάσεις σου; Ως ένα μοντελιστής που έχει ασχοληθεί ενεργά να βρει αίθουσα  με ενοίκιο κάτω από 2000EUR την ημέρα, 500 τετραγωνικά και να επιτρέπει τις εμπορικές συναλλαγές. Εμένα μου φάνηκε ΠΟΛΥ δύσκολο έπειτα από 200+ τηλεφωνήματα. Φυσικά απέχω πολύ από του να έχω τα skills για κάτι τέτοιο, ίσως τελικά να είνα εύκολο.

Παραδέχομαι όμως πως έχεις δίκιο, ο καθένας κρίνεται από τα έργα του και στο θέμα αυτό, μοντελιτικά, είμαι πάτος. Απατος... ούτε έξω από τις εκθέσεις δεν θα έπρεπε να περνάω... το οτι δέχτηκαν την οπτική μόλυνση που θέλω να λέω μοντέλα στην Καρδίτσα οφείλεται στην καλοσύνη και την ευγένεια των παιδιών εκεί. Οπότε μιας και σε έργα στο θέμα του μοντελισμού είμαι, πως να το πω ευγενικά, σκράπας, absolute zero, μάλλον δεν πρέπει να πολυμιλάω. Ζητώ συγγνώμη και αποσύρομαι, μη χαλάμε και το θέμα μίας τόσο όμορφης εκδήλωσης. Συγγνώμη.
Μαλλον για να κανω συγκρίσεις ήμουν κι εγω εκει. Εμενα φαντάζομαι οτι μου επιτρέπεις να κανω συγκρίσεις. Συγκρίνοντας λοιπον η Καρδίτσα ήταν με διάφορα η πιο αξιόλογη και άρτια διοργάνωση απο αυτες που εχει τύχει να δω και τους λόγους τους εχω ήδη εξηγήσει.

Για τις αίθουσες είτε άνοιξε ένα θεμα είτε τα λεμε σε πμ.
Δεν είπα έργα είπα εργο. Και προφανως δεν εννοούσα το μοντελιστικο μιας και εδω σχολιάζεται μια διοργάνωση...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #179 στις: Μαΐου 23, 2016, 10:00:31 μμ »
Δεν είπα έργα είπα εργο. Και προφανως δεν εννοούσα το μοντελιστικο μιας και εδω σχολιάζεται μια διοργάνωση...
Διοργάνωση εκθέσεων; Είμαι πάτος και εδώ φίλε μου, συγγνώμη...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #180 στις: Μαΐου 23, 2016, 10:49:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #181 στις: Μαΐου 24, 2016, 08:56:07 μμ »
https://www.facebook.com/karditsascalemodelshow/

Make 'n' take.Υπευθυνος Αρκαδιος.Τον βοηθησαν οσοι μπορεσαν.110 μοντελα,εκατονταδες φιγουρες games workshop.Μεσα σε 15 ωρες.Respect σε ολους!!!.

Να ευχαριστησουμε και τους χορηγους του make n take GeHobbies , Hobby Colors, HobbyPlanet , Plastimodellismo and Static Magic
 ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #182 στις: Μαΐου 25, 2016, 12:16:55 πμ »
    Εχουν περασει 10 μερες από την ληξη του 2ου karditsa Scale model show.Πολλα ειπωθηκαν και γραφτηκαν για την οργανωση,για το ποσο καλα περασε ο κοσμος που ηρθε και συμμετειχε η όχι,για τον πολύ μεγαλο αριθμο μοντελων που συγκεντρωθηκε και πολλα αλλα.Σιγουρα τα καλα σας λογια μας δινουν δυναμη και μας ξεκουραζουν και σας ευχαριστουμε πολύ για αυτό.Απο την άλλη παλι τιποτα δεν είναι τελειο, λαθη γινονται και περιθωρια βελτιωσης υπαρχουν.Αυτο το σαββατοκυριακο όμως της εκθεσης,εγινε και κατι άλλο πολύ πιο σημαντικο.Και εκανε τοσο θορυβο που ο αποηχος του ελπιζουμε να μην σβησει ποτε.Κατι αλλαξε σε αυτη την εκθεση και την εκανε τοσο διαφορετικη και δεν ηταν τα ρεκορ,ουτε καν τα μοντελα.
     Αυτη η εκθεση ηταν πραγματικα η εκθεση ολων μας.Δεν ηταν η εκθεση ενός συλλογου,δεν ηταν η εκθεση καποιων ανθρωπων,δεν ηταν η καν η εκθεση της πολύ ομορφης παρεας που ανελαβε τη διοργανωση της.Ηταν πραγματικα η εκθεση ολων των μοντελιστων της χωρας που μαζευτηκαν σε ένα χωρο.Και μαζευτηκαν με μονο σκοπο να γιορτασουν το αγαπημενο τους χομπυ.Ετσι απλα,χωρις δευτερες σκεψεις.Απαλλαγμενοι από ταμπελες και λογοτυπα,με το χαμογελο μονιμο στο προσωπο τους απεδειξαν ότι ολοι μαζι μπορουν να κανουν πολύ μεγαλα και ομορφα πραγματα
     Ελπιζω αυτή η εκθεση να είναι και η αλλαγη σελιδας για τον μοντελισμο στην ελλαδα.Να συνειδητοποιησουμε ότι εχουμε ολοι τον ιδιο στοχο:Να περναμε καλα μεσα από το χομπυ, και οσο μπορουμε να το αναβαθμισουμε και να το προωθησουμε.Ειναι απλως ένα χομπυ.Που μαλιστα αποδειξαμε ότι το αγαπαμε ολοι.Δεν χωρανε πρωτιες,οροσημα,συγκρισεις,ανταγωνισμοι.Εδω στην εκθεση ολων μας που πραγματοποιηθηκε στην Καρδιτσα αποδειξαμε  ότι χωρις τα παραπανω  ξαναβρισκουμε εκεινη τη χαμενη χαρα που μας εδιναν τα μοντελα μας και τα φιλαρακια μας με την ιδια «λοξα».Και φυσικα ολοι μαζι και παλι θα ξανακανουμε τετοιες μεγαλες και ομορφες εκθεσεις που δεν θα είναι της Ναουσας,της Λαμιας,της Παργας,αλλα θα είναι και παλι ολονων μας που απλα θα γινονται στην Ναουσα,στην Λαμια,στην Παργα.Κι οσο για εκεινα τα ρεκορ που σπασαμε ολοι μαζι στην Καρδιτσα,προσωπικη μου ευχη είναι να ξανασπασουν αμμεσα απο καποια άλλη εκθεση,κι αυτά με τη σειρα τους να βρουν διαδοχη από αλλα ακομη μεγαλυτερα και να γινει τοσο συνηθες το φαινομενο που να παψουμε πια να ασχολουμαστε μαζι τους.Γιατι η χαρα του μοντελισμου δεν είναι μετρησιμο μεγεθος και δεν χωραει στους αριθμους.Χωραει μονο στο χαμογελο μας

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #183 στις: Μαΐου 26, 2016, 10:07:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος