Αποστολέας Θέμα: 2o Karditsa Scale Model Show  (Αναγνώστηκε 26750 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
Απ: 2o Karditsa Scale Model Show
« Απάντηση #125 στις: Μαΐου 16, 2016, 04:13:51 μμ »
Απειρα μπραβο στα παιδια απο την Καρδιτσα,αλλα και στα παιδια εκτος Καρδιτσας που βοηθησαν σε αυτη τη γιορτη του μοντελισμου.
Θα ελεγα να γινει μοντελο προς αντιγραφη/μιμηση απο πολλες ενωσεις-συνδεσμους η αγαπη και το μερακι για το χομπυ ΜΑΣ!!!
Χωρις βεντετισμους και φανφαρες!Για το καλο του χομπυ.
Ευχομαι να βοηθησουν οι ΟΠΟΙΕΣ συγκυριες,συναστριες και οι ανωτερες δυναμεις ωστε να γινει ετησια αυτη η χαρα,αξιζει πραγματικα.
Κι ευχομαι την επομενη φορα να ειμαι εκει χωρις @$@$%^@%$^@&((@&^ κωλληματα.Στο τσακ το χασα  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::

Και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΕΣ!!!!!!!!!!
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #126 στις: Μαΐου 16, 2016, 05:00:17 μμ »
ήταν μια πραγματική γιορτή αυτό το τριήμερο στην Καρδίτσα.

Η φιλοξενία της Λέσχης ήταν υπέροχη.  ::gyros:: ::gyros:: ::gyros:: ::gyros::   :mrgreen: :mrgreen:

η έκθεση πιστεύω οτι ανέβασε πολύ ψηλά το πήχη σε θέματα οργάνωσης, συμμετοχών και  παράλληλων εκδηλώσεων. 

να είμαστε καλα σε δυο χρόνια να το ξανακάνουμε  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #127 στις: Μαΐου 16, 2016, 05:52:04 μμ »
Συγχαρητήρια και από μένα σε όλους όσους εργάστηκαν γι΄αυτήν τη γιορτή του μοντελισμού στην Καρδίτσα.
Η διοργάνωση, η φιλοξενία, ο χώρος της έκθεσης, το ξενοδοχείο το οποίο μείναμε και επιπλέον φιλοξενούσε την έκθεση, η τοποθεσία και η εποχή που πραγματοποιείται η έκθεση της Καρδίτσας πιστεύω πως είναι ιδανικές επιλογές.
ʼλλωστε το αστρονομικό νούμερο των +900 συμμετοχών επιβεβαιώνει την επιτυχία της έκθεσης.
Η δυναμική είναι δεδομένη για το μέλλον της έκθεσης, αρκεί με σωστή διαχείριση, μεθοδικές επιλογές και με γνώμονα το ότι ο μοντελισμός είναι Hobby και μας ενώνει, θα δούμε ευχάριστες εκπλήξεις στο μέλλον, έτσι ακριβός όπως ξεκίνησε.... :wink:
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #128 στις: Μαΐου 16, 2016, 06:43:48 μμ »
Συγχαρητήρια και από μένα σε όλους όσους εργάστηκαν γι΄αυτήν τη γιορτή του μοντελισμού στην Καρδίτσα.
Η διοργάνωση, η φιλοξενία, ο χώρος της έκθεσης, το ξενοδοχείο το οποίο μείναμε και επιπλέον φιλοξενούσε την έκθεση, η τοποθεσία και η εποχή που πραγματοποιείται η έκθεση της Καρδίτσας πιστεύω πως είναι ιδανικές επιλογές.
ʼλλωστε το αστρονομικό νούμερο των +900 συμμετοχών επιβεβαιώνει την επιτυχία της έκθεσης.
Η δυναμική είναι δεδομένη για το μέλλον της έκθεσης, αρκεί  με σωστή διαχείριση, επιλογές και με γνώμονα το ότι ο μοντελισμός είναι Hobby και μας ενώνει, θα δούμε ευχάριστες εκπλήξεις στο μέλλον, έτσι ακριβός όπως ξεκίνησε.... :wink:
 ::salut::

Ο Γιαννης με καλυψε σε ολα απλα δεν θα χασω με τιποτα την επομενη...

Αποσυνδεδεμένος jim40

• Τζαλαχάνης Δημήτρης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσά
  • go ahead punk make my day
« Απάντηση #129 στις: Μαΐου 16, 2016, 07:30:29 μμ »
Συγχαρητήρια παιδιά. Δεν περίμενα να το πάρουν τόσο ζεστά οι Καρδιτσιώτες μπράβο τους

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #130 στις: Μαΐου 16, 2016, 07:53:14 μμ »
και γω το χασα λογω δουλειας :evil: αλλα στο επομενο θα το κανονισω καλυτερα να ειμαι παρων..
πολλα μπραβο στους διοργανωτες-συμετεχοντες! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #131 στις: Μαΐου 16, 2016, 08:47:00 μμ »
Ήταν (είναι) μία εκδήλωση που θες να πας γιατί είναι τόσο άψογα οργανωμένη που ξέρεις πριν πας ότι θα περάσεις καλά, θα σε υποδεχτούν ζεστά, θα διασκεδάσεις, θα δεις φίλους από άλλα μέρη, θα... θα...
Αυτά πριν πας!
Αφού πας δεν θέλεις να τελειώσει, έτσι απλά.
Α! αυτή η εκδήλωση τυχαίνει να είναι και μοντελιστική !!!

Τα συγχαρητήρια σαν λέξη δεν αποδίδουν όσα θάθελα να πω...

Αποσυνδεδεμένος MANOS F4

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Περιστερι
« Απάντηση #132 στις: Μαΐου 16, 2016, 09:01:46 μμ »
μπραβο τους! ::salut:: και ευχαριστουμε για την φιλοξενια τους!!

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #133 στις: Μαΐου 16, 2016, 09:12:43 μμ »
Μόλις γύρισα από Καρδίτσα. Τις επόμενες μέρες θα αναλυθούν όλα, και κυρίως τα κουτσομπολιά!!!  :mrgreen: :mrgreen:

Προς το παρόν χωνεύω τα χορταρικά που έφαγα...  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος dorade

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστέρι
« Απάντηση #134 στις: Μαΐου 16, 2016, 09:59:29 μμ »
Αρχικά να ευχαριστήσω κι εγώ τους πάντες για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση. Χάρηκα πολύ που γνώρισα αρκετούς από εσάς.
Στην συνέχεια να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τα ....πάντα. Δεν νομίζω ότι υπήρχε τίποτα απολύτως μεμπτό, εκτός....από μία πιθανή κλίση που θα μου έρθει τις επόμενες ημέρες με συνημμένη αναμνηστική φωτογραφία από τα τούνελ!!!!
http://sotropi.blogspot.com/
http:// navarinomodels.com

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #135 στις: Μαΐου 16, 2016, 10:19:58 μμ »
Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο σε ολους!!!!
Ήταν (είναι) μία εκδήλωση που θες να πας γιατί είναι τόσο άψογα οργανωμένη που ξέρεις πριν πας ότι θα περάσεις καλά, θα σε υποδεχτούν ζεστά, θα διασκεδάσεις, θα δεις φίλους από άλλα μέρη, θα... θα...
Αυτά πριν πας!
Αφού πας δεν θέλεις να τελειώσει, έτσι απλά.
Α! αυτή η εκδήλωση τυχαίνει να είναι και μοντελιστική !!!

Τα συγχαρητήρια σαν λέξη δεν αποδίδουν όσα θάθελα να πω...
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Φίλιππος, και εννοείται ραντεβού ξανά σε 2 χρόνια! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #136 στις: Μαΐου 17, 2016, 12:28:29 πμ »

Και στο 'λεγα... τι τα θες τόσα μαρούλια; φάε και λίγο χοιρινούλι...

Αποσυνδεδεμένος Yankar

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #137 στις: Μαΐου 17, 2016, 12:30:10 πμ »
Ξεκινώντας θα ήθελα να πω ένα τεράστιο Μ Π Ρ Α Β Ο στα παιδιά της Καρδίτσας!!!!
Παρακάτω θα εξηγίσω και τμηματικά γιατί τους αξίζει αυτό το μπράβο...

Kids Make & Take
Ένας απο τους σημαντικότερους λόγους ένος τέτοιου θεσμού είναι η διάδωση του Hobby.
Εξαιρετικά σημαντικότερο από το να χαίρεται κάποιος για το πόσα μετάλεια μάζεψε κλπ...
Έτσι λοιπόν φτάνοντας στην χώρο της έκθεσης έβλεπες πολλές ροτόντες γεμάτες παιδάκια που μαστόρευαν.
Εθελοντές τα βοηθούσαν και τα πρόσεχαν....
Τους παρέχοταν δωρεάν υλικά, μοντέλα, χώρος και υποστήριξη για να αγαπίσουν αυτό το hobby.
Τι καλύτερο λοιπόν από την διάδωση του hobby σε παιδάκια?
Τα παραπάνω τρανή απόδειξη ότι όλα μπορούν να γίνουν αρκεί κάποιος να θέλει και το όραμα του να είναι πράγματη η διάδωση του μοντελισμού!
Μεγάλες εταιρίες να είναι πρόθυμες να προσφέρουν χορηγίες υλικών και μάλιστα στην μικρή Καρδίτσα...
Μπράβο λοιπόν στους μικρούς που έχουν όραμα και μάλίστα το κάνουν και πράξη...

Εκθέματα
Πολλά... μάλλον πάρα πολλά...
900+ μοντέλα λέει έφτασαν στην Καρδίτσα...
Τελικά η απόσταση δεν είναι εμπόδιο...
Αααααα μην ξεχάσω και εδώ πλήρωνες για να εκθέσεις μοντέλα...
Πλήρωνες όμως με γνώμονα η χρέωση να μην αποτελεί εμπόδιο στο να φέρεις τα μοντέλα σου...
Μπράβο λοιπόν στην μακρινη Καρδίτσα που κατάφερε να συγκεντρώσει 900+ εκθέματα από όλη την Ελλάδα.

Χώρος
Εδώ τι να πει κανείς?
Πολυτελείς και επαγγελματικές αίθουσες 5άστερου ξενοδοχείου!!!
Φουαγιε/Προθάλαμος -> Τα είπαμε και παραπάνω... make & take σε ροτόντες....
Αίθουσα έκθεσης: Ποιοτικότατος χώρος και στημένος επαγγελματικά...
Αίθουσα Βράβευσης: Ποιοτικότατος χώρος και στημένος επαγγελματικά...
Ειδικές τιμές για την διαμονή των επισκεπτών....
Μα καλά ρε παιδάκι μου εκεί στην Καρδίτσα δεν έχετε κανα εγκαταλελημένο χώρο να κάνετε μια έκθεση?

Φιλοξενία
Μα λίγη τσίπα δεν έχετε εκεί στην Καρδίτσα?
Δηλαδή ήρθαμε μια φορά και έπρεπε να μας σκλαβώσετε για να ξανάρθουμε?
Κύριοι αυτό είναι εκμετάλευση και εκβιασμός.
Είναι δυνατόν να μας λέτε πως μπορούμε να συνδιάσουμε την έκθεση με μια εκδρομή?
Είναι δυνατόν να μας κάνετε το τραπέζι το Σάββατο? Τον διαιτολόγο ποιος θα τον πληρώσει κύριοι?
Είναι δυνατόν άν κάποιος χάσει θα κλειδιά του να ψάχνετε να του βρείτε λύση?
Μπράβο και ευχαριστούμε... :)

Επισκέπτες
Μοντελιστές πολλοί... Παιδάκια πολλά... Γυναίκες (ζύζηγοι, μαμάδες κλπ) πολλές...
Μια πραγματική γιορτή που ξεπέρναγε τα στενά όρια των ανθρώπων του χώρου...
3 μέρες που έδωσαν την ευκαιρία σε κόσμο να γνωρίσει τον μοντελισμό και στον μοντελισμό να γνωρίσει νέο κόσμο....

Μοντελικστηκά Καταστήματα
Μάθανε οτι ...... και πλάκωσαν από όλη την Ελλάδα...
Γιατί ποιός θέλει να μήνει έξω από το Party?

Δυνατότητα βελτιώσεων? Σαφώς και υπάρχει...
Αλλά όταν υπάρχουν αυτιά και μυαλά ανοιχτά αυτά είναι εύκολα πράγματα...
Γιατί στην Καρδίτσα απέδειξαν ότι δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δεν θέλω...

Θερμά συγχαρητήρια και σ ανώτερα από εμένα!!!

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #138 στις: Μαΐου 17, 2016, 12:34:37 πμ »
Συγχαρητήρια στα παιδιά απο τη Καρδίτσα όπως και η 1η έτσι και η τωρινή ήταν σε υψηλά επίπεδα. Το καλύτερο σε αυτές τις εκθέσεις είναι να ξαναβλέπεις φίλους απο διαφορες πόλεις της Ελλάδος αλλά και να γνωρίζεις και (πολλούς) καινούργιους, ένας στην παρακάτω φωτό  ::glossa:: ειδικά στη μίζερη χώρα που ζούμε ήταν ένα 2ήμερο χαράς και (ανέμελης) ξενοιασιάς.

Στις φιγούρες υπήρχε πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή απο τη προηγούμενη έκθεση κάτι πολύ θετικό το μόνο παράπονο μου είναι ότι αυτή η λίμνη Πλαστήρα μου χει κάτσει στο λαιμό γιατί δύο φορές δε την είδα ελπίζω η 3η να ναι η τυχερή! να μαστε καλά όλοι σε 2 χρόνια πάλι  8) :D

Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #139 στις: Μαΐου 17, 2016, 01:29:16 πμ »
We felt the love once again.

ʼψογη οργάνωση, χαρούμενοι και ανοιχτόκαρδοι άνθρωποι, λυπημένα παϊδάκια και αρνιά, αν και φέτος δεν ακολούθησα στο "δειπνο" λόγο κούρασης και λαιμού.

Σήμερα είμαι με πυρετό αλλά ακόμη σκέφτομαι πόσο ωραία πέρασα και ιδίως για τα άτομα που συνάντησα αλλά και γνώρισα.

Πραγματικά ξεσκάσαμε. Το όμορφο και άνετο ξενοδοχείο σε συνδυασμό με την όλη οργάνωση των συλλόγων και μοντελομάγαζων, η προσέλευση γνωστων και μη μοντελιστών που χρονια βλέπω στα φορουμ (mc και helmo) μου άφησε  τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δεν έκατσα μέχρι τέλους απονομής, ακουσα λίγο για τα Master και μετά έπρεπε να φύγω. Δεν άκουσα για τα ειδικα βραβεια των συλλόγων αλλα και που πάει το μετάλλιο και που ο έπαινος που πήρα!

Spoiler (hover to show)

Μερικά απο τα θέματα που μου αρέσαν. (δεν έχει άρματα sorry)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10154074044906397.1073741828.596796396&type=3

ps.
Και σαν FE developer να πω και ένα μπράβο για το website σας! http://www.ksms.gr/index.php/el/

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #140 στις: Μαΐου 17, 2016, 02:36:34 πμ »

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #141 στις: Μαΐου 17, 2016, 07:38:01 πμ »
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες κ το video από την έκθεση
και πραγματικά εντυπωσιακός ο αριθμός των μοντέλων
και η ποιότητά τους!
Μια ερώτηση μόνο...Είδα κάτι μπλουζάκια κάπου...
Τι παίζει με αυτά?

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #142 στις: Μαΐου 17, 2016, 09:02:54 πμ »
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες κ το video από την έκθεση
και πραγματικά εντυπωσιακός ο αριθμός των μοντέλων
και η ποιότητά τους!
Μια ερώτηση μόνο...Είδα κάτι μπλουζάκια κάπου...
Τι παίζει με αυτά?

Κάποια μπλουζάκια είχαν επάνω το λογότυπο της έκθεσης & κάποια άλλα ένα εξαιρετικό σχέδιο του φίλου μοντελιστή Γιάννη Σίμου (αυτά που στις φωτογραφίες φαινόμαστε πολλοι να φοράμε με το σπρου γουρουνάκι στην πλάτη) Είχαν φτιαχθεί για να πωλούνται κατά την διάρκεια της έκθεσης. Θα σου έλεγα αν ενδιαφέρεσαι να στείλεις ένα μήνυμα στον Γιώργο Τέτσιο ή gtets εδώ το MC.

Αποσυνδεδεμένος IONATHAN

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #143 στις: Μαΐου 17, 2016, 10:24:18 πμ »
Kαι εγώ με την σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά του Συλλόγου Μοντελιστών Καρδίτσας για το 2ο Model show. Η εκδήλωση ήταν άψογη σε όλα της τα σημεία. Οργάνωση, χώρος, εξυπηρέτηση, φαγητό κ.λ.π. Σίγουρα ήταν καλύτερη από την 1η έκθεση και αυτό σηματοδοτεί οτι η επόμενη θα είναι ακόμα καλύτερα οργανωμένη και με περισσότερες συμμετοχές. Στις γκρίζες μέρες που περνάμε και στη μιζέρια που μας ακολουθεί η εκδήλωση ήταν μια ανάσα δροσιάς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν για να γίνει η εκδήλωση. Ο κόπος και η κούραση ήταν εμφανής στα πρόσωπά τους με κύριο εκφραστή τον Πρόεδρο που κατά την διάρκεια της απονομής η φωνή του μόλις και μετά βίας έβγαινε.
Μπράβο σας αξίζετε πολλά.
Με εκτίμηση
Ναούμ Βαρδάκας (Κοζάνη)

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #144 στις: Μαΐου 17, 2016, 11:02:48 πμ »
Καθώς έφτασα αργά χθες το βράδυ σπίτι (κάτι από την κούραση, κάτι από το σκάσιμο από τα αμέτρητα κοψίδια, κότσια, πανσέτες κλπ  :mrgreen:) δεν είχα το κουράγιο για το παραμικρό.

Πιστεύω όμως ότι αυτό που τα μαρτυρά όλα είναι ότι - οι πιο αδέκαστοι κριτές - και τα τέσσερα πιτσιρίκια που υπήρχαν στην παρέα, παρ'ότι "είχε πέσει αυλαία" από νωρίς γκρίνιαζαν ότι δεν ήθελαν να φύγουν από την Καρδίτσα ενώ όταν ήλθε η ώρα της αναχώρησης τα μικρότερα έκλαιγαν. Το δε φιλικό ζευγάρι που η μοναδική τους επαφή με τον μοντελισμό ήταν μέσω εμού (να με βλέπουν ν'ασχολούμαι σαν βλαμμένο με τις ώρες) και μια μικρή επαφή της μαμάς με μακέτες τραίνου σε νεαρή ηλικία, ήταν κατενθουσιασμένο. Κατενθουσιασμένο από το dream team & Co της Καρδίτσας, από την απίστευτη ποιότητα όχι μόνο ως μοντελιστών αλλά και ως ανθρώπων που γνώρισαν αλλά και όσα είδαν όλες αυτές τις ημέρες. Και αυτοί ήδη κάνουν σχέδια και ρωτούν για την επόμενη φορά, ενώ με αγγάρεψαν για το Σάββατο όπως τους ξεναγήσω και κατατοπίσω στα μοντελιστικά καταστήματα για την επιλογή των πρώτων starter kits και λοιπών.

Εγώ από την μεριά μου για μια ακόμα φορά, θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους φίλους Καρδιτσιώτες αλλά και όλους όσους κυριολεκτικά έλιωσαν τους τελευταίους μήνες για να μας χαρίσουν ένα αξέχαστο 3ήμερο, αλλά και για να αφήσουν εποχή και να γράψουν ιστορία στον Ελληνικό μοντελισμό. Να είστε όλοι καλά φιλαράκια, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ και να είστε πάντα γεροί και ορεξάτοι για πολλά τέτοια ακόμα!.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #145 στις: Μαΐου 17, 2016, 11:15:25 πμ »
Μόλις γύρισα από Καρδίτσα. Τις επόμενες μέρες θα αναλυθούν όλα, και κυρίως τα κουτσομπολιά!!!  :mrgreen: :mrgreen:

Αγαπητε μου ναυτικε τα κατσικια και τα γελαδια δεν ανηκουν στα χορταρικα!!!!!!!!  ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #146 στις: Μαΐου 17, 2016, 11:39:17 πμ »
Μια..., ή μάλλον δύο εκφράσεις μπορούν να περιγράψουν την όλη φάση:

ALL INCLUSIVE και SIMPLY PERFECT

Χαλάλι και πάλι χαλάλι η άπειρη κούραση και τα έξοδα. Τα είχε όλα και μάλιστα τέλεια :wink:

Και του αντίχρονου θα είμαι και πάλι εκεί για να βοηθήσω τη Λέσχη να πάμε το KSMS ακόμα πιο μπροστά :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #147 στις: Μαΐου 17, 2016, 12:17:48 μμ »
Από όσα ακούω - διαβάζω - μαθαίνω, ήταν μια υπέροχη Έκθεση!!!!! Μπράβο σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν για την οργάνωση, το στήσιμο και το "τρέξιμο". Δυστυχώς, λόγω άλλων υποχρεώσεων, δεν μπόρεσα να έρθω (ούτε αυτή τη φορά) και αρκέστηκα στο να κάνω όσα περισσότερα like μπόρεσα στο Facebook, και στο να ζηλεύω  :evil:

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους εμπλεκόμενους!!!!!!

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #148 στις: Μαΐου 17, 2016, 05:56:13 μμ »
Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους όσους συμβάλλανε στην γιορτή μοντελισμού που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα. Στην άοκνη οργανωτική επιτροπή και τους εθελοντές της, στα παιδιά της Λέσχης Μοντελιστών Καρδίτσας, τα μαγαζιά με τα υπέροχα περίπτερά τους, την κριτική επιτροπή, τους πολυάριθμους συμμετέχοντες και κυρίως στα παιδάκια που ήρθαν και γνώρισαν από κοντά τον υπέροχο κόσμο του μοντελισμού.
Ώς Πρόεδρος της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων ευχαριστώ θερμότατα την Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας για το καλωσόρισμα και την φιλοξενία που επιφύλαξαν στην 10μελή αποστολή μας και μεταφέρω τα ευχαριστήρια όλου του συλλόγου μας.
Προσωπικά, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου έγινε να είμαι κριτής στον διαγωνισμό και ελπίζω να αντεπεξήλθα στο έργο.
Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #149 στις: Μαΐου 17, 2016, 08:56:25 μμ »
Από τοπική εφημερίδα.

Επίσης γίνεται προσπάθεια να μαζέψουμε οποιοδήποτε σχόλειο, πρόταση κλπ από όλα τα μέσα (facebook, forum κλπ) για να δημοσιευθούν στο σάιτ αλλά και για να καταφέρουμε να διορθώσουμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας.

Tags: