παραληλα με το swordfish βρηκα ευκαιρια να ασχοληθω και με το πρωτο μου 48αρι για ενα groupbuild...
το κιτ τις azur και ενα ωραιο και απλο μοντελο οπως φανταστικα ...που τελικα θελει πολυ δουλεια για να δειξει.

περιλιπτηκα εγιναν τα εξης...
1)πληρες εσωτερικο, και ολα εγιναν απο το μηδεν, κρατησα μονο τα βασικα που εδινε η εταιρια.βαφτηκε με ανοιχτο γκρι,εγινε και ενα wash
και εκλεισε η ατρακτος.

2) φτιαχτηκε η θυριδα στο κοκπιτ απο ζεσταμενο πλαστικο ,εγινε ο σκελετος εσωτερικα τις καλυπτρας,φτιαχτηκε το προστατευτικο στο πισω μερος του ,αντικατεστησα το πισω τζαμακι απο vac plastiko ,εγιναν οι βασεις για τους πυλωνες βομβων,προστεθηκαν καποια κομματια πλαστικου στην ελικα,και χαρακτικαν καποιες επιφανειες .

3)κινητηρας.εδω εγινε σφαγη..

πηρα εναν απο mustang ριτηνης ο οποιος καθαριστικε περιμετρικα και με το dremel πηρε νεο σχημα, και βαθος ..και το αποτελεσμα ειναι να εχω ενα σωμα κινητηρα το οποιο μοιαζει στον κανονικο...τοποθετηθηκαν και τα παρελκομενα του και πηρε την θεση του.

4)φτιαχτηκε και ο καταπελτης απο φυλο πλαστικου και σωληνακια πλαστικα και μεταλικα ,βαφτηκε γκρι και περαστικε wash.

εχουν μεινει καποια κομματια και αντενες και καποιες τελικες πινελιες που θα γινουν πριν ερθει στην εκθεση ,



