Καλησπερα.
Αλεξανδρε σε ευχαριστω παρα πολυ και χρονια σου πολλα.
Χρηστο σε ευχαριστω πολυ. Αντε να τα πουμε σε λιγο καιρο
Μανο σε ευχαριστω πολυ φιλε μου
Χρηστο σε ευχαριστω πολυ. Τα φωτοχαραγμενα ειναι eduard, τα χαρτινα ειναι mig, Js work και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα. Παντως δεν ειναι κατι εξεζητημενο. Ολα κυκλοφορουν στην αγορα.Η βλαστηση στα δεντρα ειναι El decor
Στραταρχα μου σε ευχαριστω πολυ
Γιωργο σε ευχαριστω πολυ. Νομιζω οτι και εσυ μπορεις μια χαρα να το κανεις αν σου δειξει καποιος. Ειναι πιο απλο απο οσο νομιζεις.
Θα γινω εθιμο ε? Ευχαριστω πολυ Φιλιππε.
Νικο σε ευχαριστω για τα ενθαρυντικα λογια. Εχει δρομο μεχρι την ολοκληρωση. Ελπιζω να βγει αυτο που θελω
Γιωργο σε ευχαριστω πολυ.

Γιωργο σε ευχαριστω πολυ(σου δειχνω απο κατω)
Παναγιωτη απο κοντα τα ευχαριστω μου φιλε.
Για την κατασκευη των δεντρων ακολουθησα την τεχνικη του Γιαννη Λεκκα που την ειχε παρουσιασει στην προπερσυνη εκθεση της ipms και ειχε δειξει τον τροπο που φτιαχνονται αυτα τα ομορφα δεντρα. Ο κορμος ειναι κομματια απο φυσικα κλαδια με αγριο φλοιο ενωμενα με πειρους και στα μικροκενα κλεισιμο με ξυλοστοκο. Τα πιο λεπτα κλαδια γινονται απο θαμνωδη φυτα (συνηθως αγκαθωτα) και κρατωντας τον κορμο τους 'βγαινουν' τα κλαδια του δεντρου. Και για το τελιωμα τα φυλλωματα της Εl decor με τελιωματα απο κολοκυθα η λουφα.

Θα μου επιτρεψετε να ευχαριστησω αλλη μια φορα τον Γιαννη γιατι στερηθηκε χρονου και πορων για να με βοηθησει και ελπιζω να καταφερω να μην τον απογοητευσω. Μακαρι να μπορεσω και εγω να μεταφερω αυτη την τεχνικη σε καποιον αλλον μοντελιστη και να βελτιωσω την ποιοτητα της δουλειας του οπως κανει αυτος σε μενα.
Και μια φωτο απο τις πρωτες φιγουρες που θα κατσουν στο διοραμα

Και παλι σας ευχαριστω για τα σχολια