Σας ευχαριστω πολυ ολους!Παντα φερνει χαρα το να αρεσει μια κατασκευη στους φιλους.
Για το ξυλο:Ψεκασμα με ενα ανοιχτο καφε,επειτα με λαδι σκουρο καφε(συγχωρηστε με που δεν αναφερω αποχρωσεις αλλα ειναι τελειωμενο εδω και κατι μηνες,αλλα τωρα αξιωθηκα να το φωτογραφισω.Οπως και να χει ομως για τη συγκεκριμενη κατασταση δεν νομιζω οτι εχει και πολλη σημασια αρκει να υπαρχει το κοντραστ)και με διαφορα πινελα,σφουγγαρακια κλπ φτιαχτηκαν οι γραμμες του ξυλου και αφου αυτο στεγνωσε περασματα με clear orange μεχρι να πιασει την τονικοτητα που θελουμε.Και μετα γυαλισμα με τα compound και τα πανακια της Tamiya.Να πω εδω οτι αυτη η τεχνικη ηρθε στα αυτια μου πρωτη φορα πριν απο 3-4 χρονια στα σεμιναρια της IPMS απο τον Παυλο Τσεκα(

::salut::ησουνα πολυ μπροστα φιλε,φοβερο σεμιναριο).
Δημητρη το κουτι και τα γραφικα του λογοτυπου της toko μοιαζουν εκπληκτικα με της roden.Δεν ξερω τι παιζει με τις δυο εταιρειες,αλλα σιγουρα κατι παιζει.
Νικολα και Φιλ υποφερω.Δεν ειμαι καλα.Η αγαπη για τα αρματα δεν μου περασε ποτε(ισα ισα που για αυτα της αντρικης κλιμακας ενταθηκε κιολας).Αλλα νομιζω οτι περναω δευτερη μοντελιστικη εφηβεια.Μ αρεσουν ολα,θελω να τα φτιαξω ολα γιατρε μου και τετοια