Χαιρετώ τα μέλη του καταπληκτικού αυτού Forum που προάγει με τον καλύτερο τρόπο τον μοντελισμό!
Έρχομαι κι εγώ τώρα να ζητήσω την βοήθεια και συμβουλή σας. Αποφάσισα πρόσφατα να «ανέβω κατηγορία» στο μοντελισμό και να προσπαθήσω για κάτι καλύτερο. Πήρα λοιπόν ένα παλιό Su-25 για πειραματόζωο, στο οποίο για πρώτη φορά χρησιμοποίησα ακρυλικά χρώματα (Revell), στόκο (Humbrol) και βερνίκι Gloss της Humbrol σε σπρέι. Το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες θα ήταν πολύ χειρότερο χωρίς την βοήθεια του "Indy" τον οποίο και ευχαριστώ δημόσια!
Λέω λοιπόν τώρα να κάνω wash. Καταρχήν, πρέπει να ξαναπεράσω βερνίκι μετά τα σήματα; Επίσης, η επιλογή του σπρέι είναι καλή; Θα είχα καλύτερο αποτέλεσμα π.χ. με πινέλο και Clear;
Στο wash τώρα, ανάμεσα σε enamel, λαδομπογιές και το έτοιμο wash της Humbrol ποια είναι η καλύτερη επιλογή;
Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο/υπόδειξη είναι ευπρόσδεκτα - μόνο παρακαλώ να ληφθεί υπ' όψιν η απειρία μου - είπαμε πρώτη φορά αρισ... ε.. ακρυλικά! - γιατί μου έχει πέσει το σαγόνι με διάφορες φωτογραφίες που χαζεύω στο Forum...