Αποστολέας Θέμα: Panzerwrecks  (Αναγνώστηκε 1244 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Panzerwrecks
« στις: Νοεμβρίου 28, 2006, 05:43:41 μμ »
Οι φωτογραφίες κατεστραμμένων εγκαταλειμμένων αρμάτων μπορούν να προσφέρουν πολλές πληροφορίες
στους μοντελιστές και αυτή η σειρά  λευκωμάτων με φωτό  Γερμανικών τεθωρακισμένων ΒΠΠ κάνει ακριβώς αυτό.

Με  πάρα πολλές φωτό (100-120 ανά τεύχος) οι περισσότερες από τις οποίες δεν έχουν δημοσιευθεί προηγουμένως,
ευκρινώς τυπωμένες σε υψηλής ποιότητας χαρτί, με τις περισσότερες να είναι ολοσέλιδες (A4 στο μέγεθος)
και να συνοδεύονται από το πληροφοριακό υλικό που προσδιορίζει ακριβώς το όχημα
και επιπλέον πληροφορίες υποβάθρου όπως η θέση, η μονάδα ή τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του οχήματος.

Η δύναμη αυτών των βιβλίων είναι οι πολλές φωτογραφίες και ότι πολλές από αυτές συσχετίζονται (λαμβάνονται από τον ίδιο φωτογράφο με μια σειρά).
Παραδείγματος χάριν υπάρχουν χωριστά τμήματα των φωτογραφιών που έχουν ληφθεί στη Βιέννη στο τέλος του πολέμου, οχήματα που αράζουν
 σε ένα τραίνο στη Γιουγκοσλαβία και εγκαταλειμμένα άρματα στους δρόμους του Βερολίνου ή της Ιταλίας.
Αυτή η δομή το καθιστά πολύ εύχρηστο γιατί είναι εύκολο να εντοπίσεις τις συγκεκριμένες φωτογραφίες κάθε φορά.

Τα Panzerwrecks  είναι μια από εκείνες τις επαγγελματικές παραγωγές που όταν σκέφτεστε για κάποιο νέο πρότζεκτ η διόραμα,
γυρίζετε της σελίδες των λευκωμάτων και αποκλείεται να μην βρείτε ιδέες. Ο συνδυασμός πολυάριθμων αδημοσίευτων φωτογραφιών,
μεγάλων εικόνων και πληροφοριακών τίτλων τα κάνει ένα άριστο reference για μοντελιστές.

Είμαι πολύ ευτυχής που έχω πλέων στη βιβλιοθήκη μου όλη τη σειρά Panzerwrecks (1,2,3)και την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Την άνοιξη του 2007 κυκλοφορεί το τέταρτο βιβλίο της σειράς με τίτλο Panzerwrecks 4!  :wink:

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
Απ: Panzerwrecks
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 28, 2006, 05:53:40 μμ »
 :shock:
Απο που τα τσιμπησες ρε Νικολα??
Τιμουλα εκαστο?
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 28, 2006, 06:02:25 μμ »
Τιμουλα εκαστο?

Οντως ρε Νικόλα από που τα πήρες;

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 28, 2006, 06:05:07 μμ »
Τιμουλα εκαστο?

Το πρώτο το είχα πάρει από Αγγλία στην Τ&Τ με περίπου 25 Ευρώ τα άλλα δυο μου ήρθαν σήμερα και τα είχα παραγγείλει πριν ένα μήνα περίπου (άργησαν γιατί το Panzerwrecks 3 δεν είχε τυπωθεί ακόμα και ήταν pre-order) από το site τους. 60 ευρώ και τα 2 (25+5 μεταφορικά το καθένα) και πληρωμή με paypall!

www.panzerwrecks.com

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 29, 2006, 02:13:56 πμ »
Αυτό μάλιστα. Αφού μας είχες ήδη σε stand-by mode εδώ και 2-3 εβδομαδούλες από τότε που μας το είπες ένα Σάββατο, μας τα δείχνεις κιόλας (πστ, θα μας τα δείξεις και Live?) και το βύσμα μπήκε για τα καλά στην πρίζα. Στην πρώτη ευκαιρία θα αποκτηθούν "πακέτο" με 5-6 ακόμα. Θα είναι αμιγώς βιβλιοπαραγγελία.

Ευχαριτούμε για το Post και την πληροφορία βέβαια, καθότι πολυτιμότατη. Κάτι τέτοια περιμένουμε και θέλουμε όλοι μας (νομίζω;)

Tags: