Δεν ξέρω φίλε μου πολλά για να καταλήξω κάπου, τα σύγχρονα οπλικά συστήματα δεν με συγκινούν και τόσο για να τα μελετήσω σε βάθος.
Αυτός είχε αναφερθεί στο ότι δεν παίρνουν ποικιλία οπλισμού και είναι πολύ ευαίσθητα , με αυξημένες ανάγκες σε προστασία και συντήρηση.
Ενας λόγος που τείνω να πιστέψω αυτά που άκουσα είναι οτι ο Ε.Σ.και η Π.Α.μας έχουν συνηθίσει σε διάφορα σκανδαλάκια , μιζούλες , στημένους διαγωνισμούς .
Πρόσφατα έβλεπα στην τηλεόραση για το προστατευτικό δεξαμενών καυσίμου (απο πυρκαυια) το οποίο ηταν άχρηστο αποσυντίθοταν και κατέστρεφε τους κινητήρες.
Την δουλειά την είχε κάνει κοματικό (τζάκι).
Τώρα για την διαθεσιμότητα πολλά ακούγονται και από τους υπηρετούντες στα διάφορα σώματα.
Π.χ. έχω ακούσει από φίλους πολλά και διάφορα τα οποία για αυτούς είναι η καθημερινότητα τους . Και δεν είναι όλοι του Α2 , να πείς πως κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Κατά ένα περίεργο τρόπο ο ειδικός τύπος επί των θεμάτων αμύνης κάνει προσπάθειες πολλές φορές να μαζέψει τα ασυμάζευτα , η να σιγοντάρει καταστάσεις ώστε κάτι σαν εμάς ,
να είναι ευχαριστημένοι με την υπέροχη αγορά του έθνους.
Για αυτό μια ολόκληρη ζωή αντιμετωπίζω το φαινόμενο άλλα να νομίζω και άλλα να μαθαίνω απο τους αρμόδιους να φέρουν γνώμη π.χ. χειριστές η υπηρετούντες ,
τα εκάστοτε συστήματα.
Αλήθεια το apache δεν παίρνει ποικιλία οπλισμού ???