Αποστολέας Θέμα: "Ελέφας" στα χαλάσματα ιταλικής φάρμας κάπου στο Anzio - Τέλη Φεβρουαρίου ΄44  (Αναγνώστηκε 73810 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
Χάρμα. "Ρολλάρει" που λέμε το όλο θέμα. Πλησιάζει και η τελική ευθεία ε;  ::eusa_clap::

Το πηγαδάκι μου φαίνεται μια χαρά. Και το σκάλισμα πολύ αληθοφανές, και το μαγκάνι καλό. Φαντ'αζομαι, σαν τοπικές και προσωπικές κατασκευές, μπορεί να ήταν και απλουστευμένα και πιο περίπλοκα. Δεν έχω δει και πολλά να ξέρω, το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι αν υπήρχε κάποιου είδους ασφάλεια στην άκρη "της μανιβέλας" (αν έχει κανονικό όνομα παρακαλώ ενημερώστε με) για να μην βγαίνει από τον σκελετό.

Η συνέχεια προβλέπεται άκρως απολαυστική. Και με αναμένεται με αγωνία.

Γρηγόρη, μην ανησυχείς, αυτή η φιγούρα αποκλείεται να μπει σε αυτό το διόραμα. Θα φροντίσω για τις ασφυκτικές πιέσεις και το lobbying. Αν χρειαστούν πιο άμεσες απειλές, έχω και εκεί τα "μέσα"  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Δυστυχώς δεν έχω κάτι νεότερο να σας δείξω*, εκτός από την χειροκίνητη τρόμπα νερού που θα είναι μαζί με το πηγάδι.
Ό κορμός αποτελείται από ένα μεταλλικό κανονάκι για πλοία και όλα τα υπόλοιπα από φύλλο πλαστικού, αλουμινόφυλλο, συρματάκι και καλώδιο, συνολικά 16 κομμάτια. Μου ψιλοέφαγε την ψυχή αλλά την τέλειωσα. Ορίστε.

Δεν λέω πλέον ότι τελείωσα με τα κατασκευαστικά για να μην καταντάω κουραστικός αλλά και επειδή ποτέ δεν ξέρεις...  ::salut::

*Θα μου πείτε γιατί ποστάρω τότε, ε για να πω ότι κάτι έκανα κι εγώ...  :roll:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Ναι μεν μου την είχες περιγράψει, αλλά άλλο να ακούς και άλλο να βλέπεις. Αρκεί να σου πώ ότι περίπου τέτοια είχε το πηγάδι στο εξοχικό μας στην Αγ. Παρασκευή (ναι τότε ήταν μόνο εξοχικά εκεί !!!), αλλά είχε και μία ρόδα προσαρμοσμένη για ιμάντα ώστε να συνδέεται με μοτέρ...

Μπράβο πολύ καλή ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
Μές την κάψα του...Μαίου μια βρυσούλα είναι ότι πρέπει Νίνο! Πολύ καλή κατασκευή, μην ξεχάσεις να βάλεις και λίγα βρυα μόλις τελειώσεις το βάψιμο

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
Μπραβο ρε Νικολα μερακλη!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μου αρεσει παρα πολυ το "χερουλι"( :roll:)!!
Πολυ μελετημενο το πανω μερος του!!
Σωστοτατο το hint του Ιωαννη!
(Ola Eagle :wink:)
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
Τελικά έπιασε τόπο η καταγγελία μου... :mrgreen:

Γιατρέ μου είσαι απίστευτος! Scratch build για σεμινάριο!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
Ωπα,siva!
Σε λαθος ανθρωπο εστειλες τα συγχαρητηρια!! :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
Ωπα,siva!
Σε λαθος ανθρωπο εστειλες τα συγχαρητηρια!! :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Γεια σου ρε Νικόλα με τα ωραία σου!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Είναι λειτουργική η βρύση?????

Πάρα πολύ καλό και όπως πολύ σωστά είπε ο Γιάννης, βάλε βρύα και μούχλα στην πηγή!

petmit

• Επισκέπτης
συγχαρητήρια.
χαρά στην υπομονή σου.
μια ερώτηση.
την υφή στο γύψο πως την πέτυχες;;;
Από το καλούπι βγαίνει επίπεδος.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Νίκο είναι αριστούργημα!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

τι να πω φιλε μου ΦΟΒΕΡΗ δουλεια!!!!!!!!!!!!1

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος Danaos

• ΣΜΤΗΣ ΕΑ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Άργος
  • Hellas
Μπράβο Νίκο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Οι δουλειά σου  είναι φανταστική. :!: :!: :!:
Συγχαρητήρια καλή συνέχεια ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Γιάννης Κουτάλης

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
Απλα φανταστικ ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
Είναι όπως αναφέρθηκε παρπάνω...άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις. Πολύ αληθοφανής η βρύση Νίκο και αποτελεί απτό παράδειγμα της επιβράβευσης της προσπάθειας και της φαντασίας στην χρήση υλικών (και των συνεπαγόμενων χαλασμένων...νεύρων  :mrgreen: ) για απόδοση όσο το δυνατόν πιο πιστής λεπτομέρειας υπό κλίμακα, ακόμα και σημείων που θα μπορούσαν ίσως να θεωρούνται και υπερβολικά ή και αχρείαστα (δεν αναφέρομαι στην αντλία συγκεκριμένα). Η επιβράβευση αυτή έχει τη μορφή του έτοιμου δημιουργήματος προς τέρψιν και του δημιουργού (και ικανοποίηση) αλλά και του φιλοθεάμονως κοινου (όλων ημών)  :mrgreen:  ::icon_thumright::

Επειδή γενίκευσα κάπως το σχόλιο, να σημειώσω πως αυτό ισχύει για όλες τις άλλες κατασκευές, τις δικές σου αλλά και των άλλων παιδιών, συναδέλφων και δημιουργών  8)

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Πιστεύω οι επεξηγήσεις που παραθέτω να είναι κατατοπιστικές.
Ένα μικρό refresh λοιπόν. Χθες βραδάκυ "πέσανε" μερικά λαδάκια με στεγνό πινέλο (πολύ στεγνό όμως!!!) στους τοίχους των κτιρίων ως δείγμα φθορών που έχουν υποστεί οι σοβάδες και τα χρώματα. Με διάφορες αποχρώσεις γαιώδους χρώματος αλλά και λευκών και με ένα σκληρό πλακέ πινέλο του έδωσα και κατάλαβε. Κλείνω θέλοντας να πω για άλλη μια φορά κάτι : ΛΑΔΙΑ  ::arrowred:: το τελειότερο προϊόν.

Φωτό του αποτελέσματος μετά και από αυτή τη διαδικασία.

::salut::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά όταν θα γίνει η εκθεση του ΠΗΓΑΣΟΣ εδώ στην Θεσσαλονίκη πρέπει να το φέρεις να το δούμε από κοντά.

Αυτό δεν είναι παράκληση αλλά ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Ακούς ?  ή μάλλον διαβάζεις ?
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Το μαμησες το κτήριο  ..... Τα λάδια και τα ξύδια σε μάραναν..

:lol: :lol: :lol: :lol:

Νικόλα, εξαιρετικό  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: .. Ειναι σαν να εβγαλες κανονικό κτίριο φωτογραφία.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
Φίλε Νίκο έβαλες τον πήχυ εκεί που εγώ τουλάχιστον δεν τον βλέπω κάν...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Τρείς το λάδι - τρείς το ξύδι....χορταστικό  δείχνει  το αποτέλεσμα   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Φίλε Νίκο έβαλες τον πήχυ εκεί που εγώ τουλάχιστον δεν τον βλέπω κάν...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Βρε ούτε ο BOOMER δεν τον φτάνει.  :lol: :lol: :lol:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ

Γιώργο πρόσεχε γιατί αυτό μπορεί να εκληφθεί και ως χαμηλά.  :mrgreen:  :mrgreen:
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
EYΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μπραβο ρε Νικολινο!!!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Οντας βεβαια ΠΜΑ(παιδι με αποριες...) ηθελα να ρωτησω..
Πανω απο την εισοδο του αχυρωνα για τι ειναι οι δυο μεταλλικες βασεις?

Y.Γ.Και μια υπενθυμηση σε κατι που επιμενω.... :roll:
Οπως βλεπεις τον αχυρωνα απο μπροστα,ο δεξιος πλαινος τοιχος ειναι κενος και αφηνει ενα τριγωνακι αδειο στο διοραμα...
Βαλε ενα αναρριχητικο φυτο να πιασει και την ενωση των 2 κομματιων και ολο το τριγωνο της βασης σαν θαμνος!!!!!!!!!!!!!!!!
Το βγαζεις και λιγο μπροστα (χαμηλο σαν θαμνος) και σου κανει ενα οριο της βασης οπτικα!!!!
Ο θαμνος γινεται σε χρονο μηδεν με συρμα κουζινας και το αναρριχομενο με καλωδιακια η ετοιμες ψιλες ριζουλες!!!!
ΠΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖΖ ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray::
Φυλλα  και ριγανη εχεις βρε συ!!
JUST DO IT! ::mastigoma::
Και παλι ευγε !!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24

Γιώργο πρόσεχε γιατί αυτό μπορεί να εκληφθεί και ως χαμηλά.  :mrgreen:  :mrgreen:
Kοίτα, λόγω σωματότυπου δε βλέπω καλά χαμηλά...  ::glossa::

Tags: