Αποστολέας Θέμα: "Ελέφας" στα χαλάσματα ιταλικής φάρμας κάπου στο Anzio - Τέλη Φεβρουαρίου ΄44  (Αναγνώστηκε 73725 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
Εγώ έχω κανα τόνο και είναι πολύ ψιλή! Όταν έρθεις πάρε τηλ να σου δώσω.

Και αν δεις την καθαρότητα της...

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Εγώ έχω κανα τόνο και είναι πολύ ψιλή! Όταν έρθεις πάρε τηλ να σου δώσω.

Και αν δεις την καθαρότητα της...

Παίρνω τα κουβαδάκια μου... εεεεεεε τα βαζάκια μου και σου'ρχομαι  :mrgreen:. Έτσι κι αλλιώς μάλλον είμαι για βολτίτσα προς τα κάτω Ναύπλιο μεριά, οπότε αν είναι θα τα πούμε.

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
θα γίνει πολύ μ@μ@το  :o :!: :!:
Μπράβο  :wink:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
Φιλτατε Νικο,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! :!:!!!!
Μπραβο σου αδερφε!Και το concept καλο και το στησιμο και πολλα πολλα εξτρα!! :wink:
Περιμενουμε συνεχεια!!
Οσο για τον Γιαννη του το'ταξα....θα παρω την γυναικα (και καλα για ρομαντικο καφε-φαί by the sea)και θα παω σπιτι του...
Εχουμε κενες θεσεις στο πισω καθισμα :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Φιλτατε Νικο,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! :!:!!!!
Μπραβο σου αδερφε!Και το concept καλο και το στησιμο και πολλα πολλα εξτρα!! :wink:
Περιμενουμε συνεχεια!!
Οσο για τον Γιαννη του το'ταξα....θα παρω την γυναικα (και καλα για ρομαντικο καφε-φαί by the sea)και θα παω σπιτι του...
Εχουμε κενες θεσεις στο πισω καθισμα :wink:

:shock: :shock: Αυτό για τη γυναίκα και τον δήθεν ρομαντικό καφέ-φαϊ by the sea το σκέφτηκες καλά;;;;;;   :shock: :shock: Δεν πιστεύω να το εννοείς. Έτσι και πάμε με γυναίκες στον Γιάννη θα μας στείλουνε μόνιμα και αμετάκλητα χώρια που θα βρεθούμε into the sea!!  :roll:  ʼστο καλύτερα.  Στον Γιάννη πρέπει να πάμε ΜΟΝΟΙ μας και τουλάχιστον για μια βδομάδα min.  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
Και πως ακριβως λες εσυ στην κυρια οτι φευγεις για να πας σε φιλο μοντελιστη στο Ναυπλιο??
Γιατι αμα το πω εγω,η αμεση και αστραπιαια σκεψη.....ι"Ναυπλιο+Βολτα+χαζη δικαιολογια=? :evil:γυναικα :evil:"
 :( :( :(
Οποτε καλυτερα το κραξιμο 8)
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Mην ανησυχείτε...Και οι γυναίκες θα πάθουν όταν δουν τις δουλειές του Γιάννη στο σπίτι...
ʼσε που μόνο για τις βόλτες στο Ναύπλιο αξίζει να ασχοληθούν λίγο παραπάνω με τους μαντράχαλους άνδρες τους και τα "παιχνιδάκια" τους  :wink:

Edit: Νίκο πάρα πολύ όμορφη η σύλληψη και εκτέλεση του διοράματος σου.
Μία παρατήρηση μόνο αν ισχύουν οι προσωρινές θέσεις που μας έδειξες. Η φιγούρα της Italeri που σηκώνει το χέρι και δείχνει,καλό θα ήταν να αλλαχτεί με κάποια άλλη καλύτερης λεπτομέρειας,ή τουλάχιστο να αλλαχτεί η θέση σε κάποιο άλλο μέρος και όχι φάτσα κάρτα στην πρόσοψη του διοράματος. :wink:
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Χμμμ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό αν κι εμένα με έχει μάθει πια  :mrgreen: και δεν της μπαίνουν τέτοιες ιδέες. Οκ πρέπει να βγούμε πρώτα για καφέ εδώ να γνωριστούν για πρώτη δόση, οπότε μετά στο Ναύπλιο τις παρατάμε μόνες τους για καφέ, ψώνια  :roll: κι εμείς την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια για τον Γιάννη. Παντόφλα όμως θα φάμε και πάλι  :roll: γιατί τις ξέρεις τις γυναίκες ότι και να γίνει πάλι θα βγουν από πάνω, και δεν τις βρίσκεις πουθενά  :mrgreen: - "Με πήγες στο Ναύπλιο για ρομαντική βόλτα κι εσύ με παράτησες σύξυλη και την κοπάνησες με τους βαρεμένους"  :lol: :lol:

Δεν πιστεύω mmaker να συγκινηθούν από κάτι άλλο - όσο ΜΕΓΑΣ κι αν είναι ο Γιάννης και οι δουλειές του.

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Εγώ την έχω που την έχω στάνταρ μια βόλτα στο Ναύπλιο κάθε χρόνο με τη γυναίκα (αγαπημένη πόλη και των δυο μας) τώρα θα τη συνδυάσω και με επίσκεψη στο Γιάννη! :wink:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Μήπως να ναυλώσουμε πουλμανάκι; Γυναίκες παραλία για καφέ, άνδρες στο Λεκκοεργαστήρι  :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
Όλες οι αντιρρήσεις κάμπτονται με μια βόλτα (+ψώνια :x ) στα σοκάκια του Ναυπλίου και με ένα ωραίο δείπνο στο Ιταλικό στην πλατεία της πρώτης βουλής!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Όλες οι αντιρρήσεις κάμπτονται με μια βόλτα (+ψώνια :x ) στα σοκάκια του Ναυπλίου και με ένα ωραίο δείπνο στο Ιταλικό στην πλατεία της πρώτης βουλής!

Την έκατσες την βάρκα. Για το ιταλικό στην πλατεία, - ΤΑ ΝΟΥΦΑΡΑ - καθαρίζω καθότι ο ιδιοκτήτης είναι φίλος, αλλά για τα ψώνια στα σοκάκια σε βλέπω πολλά μοντελάκια μέσα  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR

Την έκατσες την βάρκα. Για το ιταλικό στην πλατεία, - ΤΑ ΝΟΥΦΑΡΑ - καθαρίζω καθότι ο ιδιοκτήτης είναι φίλος, αλλά για τα ψώνια στα σοκάκια σε βλέπω πολλά μοντελάκια μέσα  :mrgreen:

Εγώ μπορώ να κανονίσω τον καφέ μετά, μιας και ένας φίλος μου έχει την καφετέρεια Rosso Café στην πλατεία!

• Scale 1/35
  • *

:lol: :lol: :lol: :lol:

Το φίλο σου τον έχω κάνει χρυσό τόσα χρόνια που πάω εκεί!!!!
Τα "αλλά" ψώνια είναι αναγκαίο κακό! Τι να κάνουμε?????? Αν δεν μπορείς να τα αποφύγεις τουλάχιστον κάτσε και απόλαυσέ το! Τι κάνουμε οι άνθρωποι για να δούμε ένα φίλο!!!!!!!!!!!

Υ/Γ: Κορυφαία ατάκα από την εκπομπή "Όσα λεν οι άντρες μεταξύ τους" που κολλάει γάντι....

Δεν μας αφήνουν να βγαίνουμε σε μπαράκια με αντροπαρέες....
Μας θεωρούν πάντα μπέμπηδες...
Δεν μας αφήνουν να δούμε ποδόσφαιρο...
Ο συνδυασμός πίτσα+μπύρες+φίλοι+champions league απλά δεν υπάρχει...
Εεεεεε τι τις θέλουμε και δεν τα φτιάχνουμε όλοι μεταξύ μας να γουστάρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Μέσα και εγώ για Ναύπλιο :!: :!: :!:
(Με τη γυναίκα μαζί)
Το Λέκκα τον ρώτησε κανείς αν θέλει να δει τα μούτρα μας :?: :?: :?:
 :wink: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
Εγώ πάντως άν ήταν να κάνω μια επίσκεψη στον Γιάννη, θα πήγαινα πρώτα να κάνω ένα check-up να μου πούν άν θα αντέξω το σόκ... :D

Στο θέμα μας τώρα, Νίνο παληκάρι μου τί καταπληκτικά πράγματα έφτιαξες... :shock:. Μπράβο - άψογος :!:
Μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά σου και είμαι σίγουρος ότι έχουμε πολλά να δούμε ακόμα...
Τα κεραμίδια απο τί τα έφτιαξες? Επίσης η γατούλα :wink: απο πού?

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Ευχαριστώ Νικόλα. Για τα κεραμίδια έχω πειραματιστεί με πάρα πολλές τεχνικές και διαφορετικά υλικά, από χαρτόνι, χοντρό αλουμινόφυλλο ή φύλλο χαλκού, μέχρι περυτίλιγμα καλωδίου  :roll:. Η συγκεκριμένη λύση στην οποία κατέληξα μετά από συζήτηση που είχα και με τον Γιάννη (τον Λέκκα ποιον άλλον;) και τον ευχαριστώ για την υπόδειξη, που είναι και η πιο εύκολη (αν και όχι η πιο σύντομη, γιατί άντε να φτιάξεις ολόκηρη στέγη ένα-ένα κεραμιδάκι  :shock:) είναι από ημικυκλικά μήκη πλαστικού 3,5 πλάτος που κόβονται σε 1,2-1,5 μήκος. Η γατούλα όπως και τα πουλάκια (το ένα μου φαίνεται για κοτσύφι ή κάποιο kορακοειδές τέλος πάντων και το άλλο για σπουργιτάκι  :mrgreen: :mrgreen:) προέρχονται αν δεν με απατά η μνήμη μου από το German Tank Crew at rest   (35201) της Tamiya.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Για μπάζα πάντως και για τούβλα όποιος συνάδελφος θέλει μπορεί να έρθει στην οικοδομή που χτίζω :!:
Έχει πάρα πολλά :!:
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Χτες βράδυ εγκαινίασα το νέο μου μηχάνημα (SIL AIR-15C) βάφοντας το σπίτι και τον αχυρώνα-αποθήκη με γκρι ως primer και μαύρο ματ για preshading.
Επόμενο στάδιο να τοποθετηθούν πορτοπαραθυρόφυλλα και λοιπές λεπτομερειούλες και ακολουθεί τοποθέτηση στη βάση και πατώματα-ταβάνια-σκεπές κλπ.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Πολύ ρεαλιστική υφή έχουν οι τοίχοι!
Τα καλούπια πως τα έκανες για τους τοίχους?

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369

Με LEGO !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Πανέμορφο αποτέλεσμα...

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR

Με LEGO !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καλά, θα μου πεις από κοντά το Σάββατο!  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
Μπράβο Νίκο! Αν προσέξεις λίγο στο φινίρισμα των κτιρίων θα γίνουν τέλεια

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
και να φέρει και τα Lego να σου δείχνει όπως έκανε ο Ευαγγελάτος τις αναπαραστάσεις με τα playmobil!!  :)

Μια χαρά βαδίζει ο αχυρώνας...και ωραίο το στήσιμο, και η παρουσίαση βήμα-βήμα για να βλέπουμε να μαθαίνουμε και να ξεσηκώνουμε κι εμείς κάτι. ΕΠίσης καταπληκτική δουλειά έχει πέσει και στα εργαλεία, που μπορεί να φαντάζουν ευτελή ως αντικέιμενα και ίσως και βαρετά στην κατασκευή, βάψιμο, κλπ...αλλά θα δώσουν ένα δυνατό αέρα αληθφάνειας στο τελικό διόραμα.

Προβείτε....   :mrgreen:

Tags: