Αποστολέας Θέμα: "Ελέφας" στα χαλάσματα ιταλικής φάρμας κάπου στο Anzio - Τέλη Φεβρουαρίου ΄44  (Αναγνώστηκε 73812 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
Πρωτη φορα τοσα χρονια αρχισα να μπαινω σε τοπικ οπως Διοραματα/τραινα/αυτοκινητα κτλ...και μου φυγαν τα ματια!!!!!

Ρε Νινο!!!ΦΟΒΕΡΟ!!!!
Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι ΘΑΥΜΑΣΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)

Παντα μου αρεσαν τα διοραματα αλλα επειδη αν πιασω αρμα θα γινει....%@$^$@ αφηστε το καλυτερα...θα ειναι για τα μπαζα!!!!
Συνεχισε ακαθεκτος και τωρα που σε βρηκα δε σε αφήνω...θα σε παρακολουθω στενώς...!!! ;-) :-)

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Ο.Κ., σωστό και αυτό τότε  :wink:

Φιλίπ κάτι τέτοιο έχω υπόψη μου ...
..............
Πρόσεξε τέρμα δεξιά στο τελείωμα της στέγης .

::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
αν μπορέσεις να δώσεις και αυτή τη στραπατσαρισμένη μορφή στα κεραμίδια σε κάποιο σημείο, θαναι τέλειοοοοοο!!!  :shock:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Να σου την αλήθεια Φίλιππε αυτή και ακόμα περισσότερο ταλαιπωρημένη όψη είχα υπόψη μου να δώσω στα κεραμίδια. Σκεφτόμουνα να είναι κάπως έτσι η σκεπή του σπιτιού που θα είναι υποτίθεται πιο παλιό κτίσμα και σε λίγο καλύτερη κατάσταση του αχυρώνα σαν πιο καινούργιο. Στην πραγματικότητα όμως στο σπίτι μάλλον δεν θα υπάρχει καθόλου στέγη καθότι θα έχει γκρεμιστεί, ενώ στον αχυρώνα ένα πολύ μικρό κομμάτι μόνο και αυτό ξεδοντιασμένο με τα περισσότερα κεραμίδια να λείπουν. Επιφυλάσσομαι όμως για την σκεπή στην ... επόμενη φάρμα  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
για τα κεραμίδια
και οι δυο είχατε δίκιο
διότι μιλάτε για διαφορετικού τύπου κεραμίδια.
η φθορά από την υγρασία που λέει ο Φίλιππος είναι ακλή περίπτωση.
καλά τελειώματα Νίνο
ωραία δουλειά.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
Έλαβες την ειδοποίηση προειδοποίηση του Βρεταννικού Βασιλικού Ναυτικού κι εσύ και είπες να βάλεις μπρος ε;  :mrgreen:

Και οι νέες προσθήκες με αρέσουν, και τα κεραμίδια (τα οποία πολύ θέλω να τα δω έτσι όπως φαίνονται στην εικόνα που ανέβασες...αν και δυστυχώς δεν θα έχει και πολλά απ'ότι κατάλαβα) και το αναρριχόμενο (χωρίς όμως όλο αυτό το κοτσάνι... :twisted: ) και αναμένεται η συνέχεια όπως βλέπεις από πολύ κόσμο. Ακόμη και νέα πελατεία ήρθε (Πάνος ο 16ης) και αδημονεί....η ευθύνη που βαραίνει τις πλάτες σου αυξάνεται Νίκο, το νου σου!  ::glossa::

Υ.Γ. το ξυλαράκι και τη μπάλσα τη χειρίζεσαι με μαεστρία όπως πάντα  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
Μπραβο φιλε μου αργησες αλλα μας τα εβγαλες παλι τα ματακια μας!!!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος farmer121

• my name is John, Tsafis John
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΡΟΔΟΣ
 ::eusa_clap::νινος ::eusa_clap::νινος ::eusa_clap:: νινος::eusa_clap::νινος ::eusa_clap:: νινος::eusa_clap::νινος ::eusa_clap::
Ο Β' ΠΠ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΧΕΡΙΑ" ΜΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Homo Modelistus
Ορίστε....μέχρι και cheeleading έχουμε για σένα....μην το αφήσειιιις...  :lol:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Έλαβες την ειδοποίηση προειδοποίηση του Βρεταννικού Βασιλικού Ναυτικού κι εσύ και είπες να βάλεις μπρος ε;  :mrgreen:

:lol: :lol: Βασικά μετά την προειδοποίηση είπα να το γυρίσω στην κατασκευή αγέλης γκρίζων λύκων παρέα με τον άλλον ... (τον βόρειο) και να αρχίσουμε να βουλιάζουμε διάφορα :mrgreen: (πρέπει να έλαβες απάντηση πάντως εε;;) αλλά επειδή πολλοί με κυνηγάνε δεν μπορούσα να τους αφήσω έτσι παραπονεμένους. Εδώ μέχρι και αεροπλανάδες που δεν είχαν ξανασχοληθεί μαζί μας άρχισαν να μας παίρνουν μάτι, ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη 16άρη, αυτό κι αν είναι τιμή να στο λένε  ::salut:: .

Την κοτσάνα την κρατάω  :mrgreen: , το κεραμίδι είναι τόσο καλό που το λυπάμαι να το θάψω στα χαλάσματα και τα μπάζα, ... τέλος πάντων θα δούμε. Πιστεύω να μην ξαναστοιχειώσει ... αν και οι αράχνες που έπιασε ο αχυρώνας ήταν ....  ::icon_thumright::

Σταύρε σ'ευχαριστώ, όπως κι εσένα Περικλάρα σε ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν δικαιούσαι να ομιλείς, τουλάχιστον εσύ  :wink: όπως και μερικοί άλλοι σεσημασμένοι, για βγάλσιμο ματιών

Βρε farmer σ'ευχαριστώ πολύ, τελικά δεν μας ήρθες, να επισκεφτείς και την δική μου ταπεινή φαρμούλα να μου πεις κανένα tip ως πιο έμπειρος  :D

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI

Μην μας προκαλείς τώρα με τετοια γιατι κυκλοφορούν και U-Boot στην περιοχή :)

:lol: :lol: Βασικά μετά την προειδοποίηση είπα να το γυρίσω στην κατασκευή αγέλης γκρίζων λύκων παρέα με τον άλλον ... (τον βόρειο) και να αρχίσουμε να βουλιάζουμε διάφορα :mrgreen:

ʼντε βρε και βαρέθηκα να τα βουλιάζω μόνος μου  :mrgreen: :mrgreen:

Ψιτ, μην το παρατήσεις πάλι διότι την άλλη φορά που θα έρθω σπίτι σου θα το πάρω στα Βόρεια  :wink:

Αποσυνδεδεμένος farmer121

• my name is John, Tsafis John
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΡΟΔΟΣ
  ::sofos11:: δεν μπόρεσα βρε φίλε! αλλά κάποια στιγμή θα ανέβω να σας γνωρίσω όλους, είστε πολύ καλή παρέα... ότι θέλεις από ζώα ρωταμε να σε βοηθήσω ::thumbleft::
Υ. Γ
Δεν ήρθα Αθήνα γιατί έφτιαξα  καινούργιο  :mrgreen: εργαστήριο. Αυτές τις μέρες θα ανεβάσω φωτογραφίες.

Ο Β' ΠΠ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΧΕΡΙΑ" ΜΑΣ

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Νωρίς το απόγευμα τελείωσε η πρώτη φάση (και τελικά δυσκολότερη) κατασκευής της ξύλινης στέγης του αχυρώνα.

Το να φτιάξω τον σκελετό της, να στηριχθούν τα δοκάρια, που από τη μια μεριά στέκονται στον αέρα και όλα αυτά να είναι και ευθυγραμμισμένα τέλεια, μου έφαγε την ψυχή και τα νεύρα. Δεν του πέρασε όμως  :twisted:

Μετά είχε σειρά το λεγόμενο πέτσωμα, δηλ. οι ξύλινες σανίδες που πάνω τους πατάνε τα κεραμίδια.
Ιδού το αποτέλεσμα της μισογκρεμισμένης σκεπής πριν από το στρώσιμο των κεραμιδιών, ενώ το πράγμα κάπως έχει αρχίσει να δείχνει ...

Έχω ήδη μπλεχτεί και με το καθάρισμα των κεραμιδιών, ένα προς ένα (άλλη δουλειά για φυλακισμένους) και ακολουθεί το στρώσιμό τους και αυτό γερή δοκιμασία νεύρων καθότι περνάω κανονικά σκεπή ... υπό κλίμακα όμως. Ας πρόσεχα.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
...με αυτά που κάνεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να μου τρως πολύτιμο χρόνο από το δικό μου μοντελάρισμα...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Νικόλα, κάθε βήμα της κατασκευής επιβεβαιώνει το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από ένα διόραμα που θα μας αφήσει στο τέλος άφωνους να το χαζεύουμε με τις ώρες ανακαλύπτοντας όλο και νέες λεπτομέρειες...
Πολύ το ευχαριστιέμαι που έχω τη δυνατότητα να παρακολουθώ αυτά τα βήματα κατασκευής.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
...με αυτά που κάνεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να μου τρως πολύτιμο χρόνο από το δικό μου μοντελάρισμα...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Κάτι μου είπες τώρα, κι εγώ από τότε που έμπλεξα με όλους εσάς εδώ μέσα  ::glossa:: , τρώω πάνω από τον μισό μοντελιστικό μου χρόνο εδώ (και είναι που είναι πολύς ... :roll: )

Για τα υπόλοιπα σ'ευχαριστώ πολύ Φίλιππε και ελπίζω να μην σε διαψεύσω στο τέλος.

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Νικολα αρχιζει να φυσαει η δουλεια σου σιγα σιγα (και εγω δεν τα λεω ευκολα αυτα ρωτα και τον ΠΕ ΖΕ τι τραβαει μαζι μου)
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Υ/Γ: Το χωμα δεν το εχεις βαψει ακομα ετσι???

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
Σ'ευχαριστώ πολύ Νικόλα μου, πραγματικά ευτυχώς που έχω και σας και με ντοπάρετε με τα καλά σας λόγια, αλλιώς με βλέπω ή να μην είχα ρίξει τέτοια δουλειά ή να το είχα παρατήσει.

Το χώμα είναι όντως ακόμα άβαφτο.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Δεν σχολιάζω άλλο... Σαν του Φωσκολου τις σειρές είναι το διόραμα .....   :twisted:

Τα είπαμε και απο κοντά...  Είναι καταπληκτικό όλο αλλά ΤΕΛΕΙΩΝΕ..  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ

::salut:: ::salut::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Εχεις δίκιο, κάθομαι, αντί να μοντελάρω, και χαζεύω μισή ώρα τώρα το ξύλινο ταβάνι...

Νίκο άψογος. Μπορεί να σε παιδεύει αλλά το αποτέλεσμα είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Με τα κεραμίδια θα είναι φοβερό! Θα βάλεις και τα χορταράκια που συνήθως φυτρώνουν ανάμεσα στα κεραμλιδια; Ληχήνες δεν τα λένε;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Μπορεί να έχει τραβήξει χρονικά, αλλά είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες κατασκευές διοράματος, που έχω δει ποτέ...

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ʼντε τελείωνε με την σκεπή γιατί έρχονται και βροχές  :!:

Εντυπωσίασέ μας και με τον τρόπο κατασκευής της σκεπής και βγάλε μας τα μάτια έξω.... άλλωστε μας αρέσει  ::icon_thumright::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Homo Modelistus
Αχά....που'σαι μαστρο-Νίκο, όταν τελειώσεις θα περάσεις και από εδώ να φτιάξουμε τη στέγη του εξοχικού (λέμε τώρα...γιατί στην πόλη δύσκολα να βρεθεί ξύλινη στέγη με κεραμύδια).

Ο κόπος που έχεις καταβάλει, φαίνεται. Αυτό μόνο. Εύγε.

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
Τωρα δηλ. στα κεραμυδια θα κολυσουμε Νικο  :mrgreen:ασε την κρινια και καλο κουραγιο και υπομονη. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αχά....που'σαι μαστρο-Νίκο, όταν τελειώσεις θα περάσεις και από εδώ να φτιάξουμε τη στέγη του εξοχικού (λέμε τώρα...γιατί στην πόλη δύσκολα να βρεθεί ξύλινη στέγη με κεραμύδια).

Ο κόπος που έχεις καταβάλει, φαίνεται. Αυτό μόνο. Εύγε.

Κι εγώ του το ζήτησα το καλοκαίρι, αλλά ήθελε ένα μαντρί πρόβατα να φάνε μαζί με τον ΓΚΟΝΤΟΓΚ.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
@ Greg : ρε συ μην παίζεις με τον πόνο μου  :( , το ξέρω ότι έχει καταντήσει σήριαλ αλλά δυστυχώς δεν φταίω εγώ, εγώ να δεις πως έχω αρχίσει να μπουχτίζω από την αργή πρόοδο. Κι όχι τίποτ'άλλο ακόμα είμαστε στο 5317 από τα 9785 επεισόδια.  ::glossa:: Καλά δεν ξαναποστάρω άμα δεν τελειώσει
ΦWσκολος69

@ 117tacan : Μήτσο έτσι, έτσι γιατί πρέπει να συμπάσχετε-συμπαραστέκεστε στον ΤΡΕΛΟ    

@ gkontog : ναι Γιώργο θα βάλω και χορταράκια (αλλά αυτά δεν τρώγονται)  ::glossa::  :mrgreen:

@melpas1013 : ευχαριστώ Κωστή αλλά άμα τελειώσει (ΚΑΙ σύντομα μάλιστα) θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα  :wink:

@Manchester sorry Liverpool  ::glossa:: : εσένα Στέλιο επειδή ντρέπομαι  :oops: , σου υπόσχομαι αυτό το καλοκαίρι ν'ανέβω (μόνος μου όμως χωρίς τον ... μπουλντόζα) να φτιάξουμε την στέγη και κερασμένο από μένα και ένα επιπλέον υπόστεγο-χαγιάτι, για την καθυστέρηση

@Pz danke sehn το εξοχικό που είναι είπες;;  :mrgreen:

@DJ ANAS : επίσης danke sehn Τάσε, θα το φάμε και αυτό το αγγού.. εεε τέλος πάντων εκεί θα κολλήσουμε σε κάτι παλιοκεραμίδια;;  :mrgreen:  ::salut::

Tags: