Αποστολέας Θέμα: "Ελέφας" στα χαλάσματα ιταλικής φάρμας κάπου στο Anzio - Τέλη Φεβρουαρίου ΄44  (Αναγνώστηκε 73854 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος modelmaniac

• Scale 1/144
  • *
Πιστεύω ότι η κριτική μου δεν είναι άδικη.
Αν θεωρήσουμε ότι το διόραμα Αρδέννες (σκηνικό) σε αυτό το σαιτ αξιολογείται με 10, αν θεωρήσουμε οτι τα διοράματα του Van Gils αξιολογούνται ως υποδειγματικά, τότε να πει κανείς ότι το ημιτελές διόραμα κινείται στην κατηγορία του 6-7 δεν είναι άδικο.
Βέβαια συγκριτικά με τα άλλα μέλη του σάιτ, η δουλειά σου είναι κορυφαία - και η αυτογνωσία σου το ίδιο, αν κρίνω από ένα από τα τελευταία μηνύματα σου ( σε αντίθεση με τους αυτόκλητους συνηγόρους σου). Το σχόλιο μου έχει να κάνει με τα διεθνή στάνταρντ.
Η δουλειά των Eagle,Lucas και η δική σου ( άρματα, διοράματα) είναι οι μόνες που αξίζει τον κόπο να παρακολουθεί κανείς, η οποία δυστυχώς χάνεται μέσα στον ορυμαγδό των μηνυμάτων της ανοησολογίας και της μεγαλοστομίας.
Πιστεύω ότι -  μια και δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια - το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό.
Θα κατεβάσω τις φώτο - που είναι σκόρπιες σε χείμαρο μηνυμάτων μπουρδολογίας - και θα σου πώ την γνώμη μου για τις λεπτομέρειες- για ότι αξίζει
φιλικά

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Κανένας δεν έθεσε θέμα δίκαιης ή άδικης κριτικής.
Θα περιμένω να δεις αναλυτικά τις φωτογραφίες μου, όπως λες και ο ίδιος, για να συζητήσουμε κάποια πράγματα αναλυτικότερα. Aυτό όμως που δεν μου αρέσει και θα παρακαλούσα τουλάχιστον στο μέλλον να μην ξαναγίνει είναι οι χαρακτηρισμοί για τα λοιπά μέλη, πρόσωπα, μοντέλα και καταστάσεις του forum. Από εκεί και πέρα πάντα στη διάθεσή σου.

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
 ::sprechende_015:: Αν μου επιτρέπεις Νίνο, συγνώμη για το spam!
Αγαπητέ modelmaniac, δεν είναι κακό να δίνεις συγχαρητήρια σε συμφορουμίτη, ούτε αυτό απαγορεύεται εδω μέσα από κανονισμούς, όταν η δουλειά του είναι όντως εξαιρετική όπως η παρούσα! ::salut:: Τώρα η μπαμπινιώτικη ορολογία που χρησιμοποίησες για εμάς τους υπόλοιπους περί ορυμαγδού και μπουρδολογίας την έχουμε  ::toualet:: και παρακαλώ την επόμενη φορά ποιο κομψά, να αναφέρεσαι επακριβώς σε ότι παρουσιάζεται σε κάθε τόπικ! Αφού είναι τόσο πολύ υψηλά τα στάνταρ σου, θα σε παρακαλέσω να ποστάρεις δουλειές σου ώστε να μας αποστομώσεις και να κρίνουμε και οι υπόλοιποι ότι όχι απλά είσαι φτασμένος μοντελιστής αλλά με όσα θα δούμε να παρατήσουμε τα κοπίδια και τις κόλλες...
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Αυτοκλητος δικηγόρος κύριε είστε εσείς που ασκείτε και το επάγγελμα αυτό στην πραγματικότητα, όπως εσείς αλλωστε είχατε δηλώσει... Το οτι άλλαξατε nickname και ξαναμπήκατε στο φόρουμ δεν σημαίνει οτι δεν σας καταλάβαμε.. ʼλλωστε η υπεροψία και η έλλειψη σεμνότητας είναι χαρακτηριστικό του λόγου σας.

Τώρα αν τα μοντέλα μας (και τα δικά μου) δεν σας αρέσουν και είναι ποταπά και στο φόρουμ αυτό λέμε όλοι ανοησιολογίες τότε μπορείτε να παρετε τα υπάρχοντα σας και να μην ξαναμπείτε (βεβαια ως επισκέπτης είστε τακτικά μέσα)

Τύποι σαν εσάς, ξερόλες και ανώριμοι στον λόγο τους και στην κρίση τους  είναι αυτοί που σκοτώνουν το χόμπυ... Παίξτε λοιπόν με τα κουβαδάκια σας σε καμιά παραλία και άστε μας εμάς τους αρχάριους μοντελιστές (κάπου στους 775 είμαστε διότι εσείς δεν μετράτε) να χαζολογούμε μεταξύ μας και να χαιρόμαστε με τα ανάξια λόγου μας μοντέλα..

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Για σας κύριε MiG, είναι χαρά μας να σας φιλοξενούμε στο κάτω του μετρίου forum μας. Σας αφήνω όμως γιατί πάω να βάψω μερικά κομμάτια που κόλλησα πριν!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: "Ελέφας" στα χαλάσματα ιταλικής φάρμας κάπου &
« Απάντηση #430 στις: Αυγούστου 11, 2007, 10:32:15 μμ »
ο χρηστης modelmaniac αποκλείεται απο τις συζητησεις συμφωνα με τους κανονισμους που διεπουν το forum

::arrowdown::
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=6.0

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Πάνω που άρχιζε να έχει πλάκα! :P

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Πάνω που άρχιζε να έχει πλάκα! :P

αρχηγέ γιατί δεν μας αφήνεις να χαρούμε λίγο με τον ύψιστο μοντελιστή μπάς και πάρουμε κάτι απο τις πλούσιες γνώσεις του  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου ένα παιδάκι που κολλάει 10 κομμάτια πλαστικό και νομίζω ότι έγινα μεγάλος μοντελισταράς δεν ξέρω για εσάς τους υπόλοιπους , παρακαλώ το αξιότιμο μέλος modelmaniac να οργανώσει μια ποιητική βραδιά, εεε συγνώμη ήθελα να πώ μοντελιστική βραδιά ώστε να μας μεταδώσει σε όλους μας το τεράστιο του μοντελιστικό του ταλέντο μήπως και προκόψουμε και φτιάχνουμε και εμείς τα υπερλεπτομερειακά και φοβερά μοντέλα που κάνει αυτό το αξιότιμο μέλος και που ανήκουν στην κατηγορία των αοράτων που δεν μπορεί να τα δεί κανείς ,γιατί όπως και να το κάνουμε για να κάνεις αόρατα μοντέλα προυποθέτει ότι έχεις φοβερό ταλέντο και φυσικά δεν μπορείς να  μοιραστείς αυτή την απόρρητη τέχνη με τους άλλους συναδέλφους μοντελιστές.

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
Πεστα ρε jim ::eusa_clap::.Εγω ουτε καν το σχολιαζο το θεμα γιατι οσο το συζηταμε τοσο και αξια του δυνουμε.Σεβαστη καθε παρατηρισει αλλα οχι και ετσι.Παρακαλο για το μελον μακρια απο τετοια ασχημα πραγματα.DANKE 8)
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
Εγώ ρε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω ,πού βρήσκουν το θράσος να θεωρούν τους εαυτούς τους XXL μοντελιστάρες και όλους τους υπόλοιπους                    "φτωχαδάκια του hobby "

Απο Plastic injectors γεννήθηκαν αυτοί δηλαδή και το έχουν στο αίμα τους?
Για μένα , ένας σοβαρός μοντελιστής, θα πρέπει να λέει " μαθαίνω και απο τον νέο καί απο τον προχωρημένο " και να αποδέχεται όλες τις εργασίες  " καλές ή κακές "
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
Μερικοι φιλε μου εχουν ψηλα την μυτη τους!!!!!! Ξερολες!!!!!!!!! Δεν βαριεσαι, εμεις να κανουμε την τρελα μας και σε οποιον αρεσει!!!!!!! Αρκετα ομως πιστευω στοτωσαμε το τοπικ οκ?
 ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
Θαααα παρακαλέσω τους συντονιστές , να προμηθευτούν με " Μοντελησταραδοσκωτόστρα " ( ε, όποιος το πεί 10 φορές χωρίς να μπερδευτεί :)  ) και ΜοντελισταρAUTAN.  Βλέπω πως είναι της μόδας τώρα!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
Με τις απαντήσεις του δίνουμε "αξία"  χωρίς λόγο
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Syzygy

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Καλά όλα αυτά αλλα εγώ λέω να σταματήσετε τώρα να ασχολείστε μαζί του!Οκ είπε ό,τι είπε...Μην καταστρέφετε το θέμα! :roll:

Θοδωρής ::salut::
Traceur for a life...

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
Πάντως όλοι οι διεθνούς επιπέδου μοντελάτορες κάπως θα ξεκίνησαν κ αυτοί...πιστεύω σαν και μάς...με αρκετή προσπάθεια και δουλεια...τώρα αν δεν αρέσει σε κάποιους το κάθε σχόλιό μας που εμψυχώνει τον συνάδελφο να συνεχίσει τότε...να μας αφήσουν μόνους μας να το προσπαθήσουμε χωρίς διάφορα υποτιμητικά σχόλια...

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
OK παιδιά, έληξε η ιστορία κι αν μη τι άλλο, χάριν του εν λόγω κυρίου, μη μου σπαμάρετε άλλο τη μέτρια φαρμούλα μου σας παρακαλώ .  ::thanks_smilie:: ::offtopic:: ::please::

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Να ποστάρεις καμιά φωτό για να μην σου σπαμάρουμε το τόπικ!

Αποσυνδεδεμένος farmer121

• my name is John, Tsafis John
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΡΟΔΟΣ
 ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: ::cry2:: φίλε nino είμαστε μαζί σου... η γνώμη κάποιων δεν θα χαλάσει το όμορφο κλήμα τις παρέας μας ::talking_smilie:: ::gathering::...... 
Ο Β' ΠΠ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΧΕΡΙΑ" ΜΑΣ

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας

Γιά μία και μοναδική φορά  :lol:  θα συμφωνίσω με τον ALEX. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369

ΟΚ Αλεξάκο, farmer & nick2 αν και δεν έχω κάνει μεγάλη πρόοδο για να σας δείξω κάτι, ακόμα μπαζώνω κι έχει κι άλλο, αλλά αφού το ζητάτε ...  :mrgreen:
Ορίστε μερικές μέτριες φωτό (γιατί κι ως φωτογράφος είμαι μέτριος ως κακός μάλλλον) από το μέτριο διόραμα μου...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
Απ: "Ελέφας" στα χαλάσματα ιταλικής φάρμας κάπου &
« Απάντηση #446 στις: Αυγούστου 13, 2007, 01:31:59 πμ »
Το..μέτριο σχόλιο μου ειναι: Πολύ όμορφο!!!...για μέτριο φυσικά :mrgreen: :mrgreen:
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Τι χαλια διοραμα ειναι αυτο ρεεεεεεεε??????!!!!!! :mrgreen:
Αυτο δεν ειναι διοραμα!!! Ειναι ημιοραμα!!!!!!   :lol: :lol: :lol:
Που ειναι ο ελεφας ΟΕΟ???? Που ειναι ο Βαγκνερ? Που ειναι ο πουτσινι? Που ειναι η μπαλα???????

Μετα τιμης
ΠΕΤΣΑΣ! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
Φιλε μου nino ενα μετριο μπραβο στο μετριο διοραμα σου  :mrgreen:!!!!! Γιατι δεν πας να πλεξεις η να καντησεις που μας παιδευεις με τις μετριωτιηες σου ε  :mrgreen:?
Για να γυρισουμε και στην πραγματικοτητα.... μπραβο φιλε μου πολυ ομορφο. Περιμενω να το δω τελειωμενο!!!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Συγγνώμη που επανέρχομαι αλά μόλις  είδα τη παίχτηκε. Κάνω αυτό το σχόλιο και τέλος.
Τελικά αυτό που έγραψα προ ημερών  ισχύει, δεν το λέει ο λόγος αλά τελικά υπάρχου οχτροί.

ʼντε με το καλό να το τελειώσεις και να το βάλουμε στην έκθεση πρώτη μούρη μαζί με τα άλλα καλούδια των συναδέλφων του club έτσι για να σκάσουν οι οχτροί μας που λέει ο λόγος. ::077devil:: ::077devil:: ::077devil::  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ::icon_thumright::

Και ξανά  λέω ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!!!!!!!!

Εάν νομίζει ο κ' διαχειριστής ότι αναμοχλεύω το ζήτημα μπορεί να το κατεβάσει.

Ευχαριστώ
Συμεών Χ. Κωνσταντινόπουλος

Tags: