Αποστολέας Θέμα: V2 Project 1/72  (Αναγνώστηκε 1111 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fotis panagiotopoulos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
    • F.T. Models
V2 Project 1/72
« στις: Απριλίου 17, 2015, 02:52:36 μμ »
Χαιρετω την παρεα του Μodelclub. Μια κατασκευη που εχει προχωρησει αυτο το διαστημα ειναι και ενα διοραμα στην 1/72 που κατασκευαζεται σε συνεργασια με τον φιλο μου Δημητρη Ξερουδακη και θα εχει σαν κεντρικο θεμα τον πυραυλο V2 στην διαδικασια φορτωσης με καυσιμα μεσα σε δασος απο κινητη μοναδα εκτοξευσης. Το διοραμα θα περιλαμβανει αρκετα οχηματα και φιγουρες απο τις εταιρειες Special Armour - Academy - Mac - Planet Models - Airfield Accessories - Esci και CMK. Εχω κατασκευασει καποια μοντελα που βρισκονται στο τελικο σταδιο πριν το βαψιμο και χρειαζονται μονο καποιες μικρες διορθωσεις και προσθηκες. Ολα τα μοντελα θα βαφτουν με ακρυλικα χρωματα Gunze, και σε μερικες ημερες θα βαλω και καποιες φωτογραφιες απο την βαση του διοραματος πανω στην οποια θα μπουν ολα τα μοντελα.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
Απ: V2 Project 1/72
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 18, 2015, 10:48:59 πμ »
Θεματάρα, Φώτη :!:
Το καλό με την 1/72 στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι διατίθενται σε μοντέλα, σχεδόν όλα τα οχήματα και βέβαια ο πύραυλος. Επίσης δε χρειάζεσαι ένα ολόκληρο... δωμάτιο για το διόραμα, που θα απαιτούνταν στην 1/35.

Ωραία δουλειά μέχρι τώρα στα οχήματα. Τον V2 τι παραλαγή θα τον βάψεις?

Καλή συνέχεια, θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον, μπας και με πιάσει η προκοπή και τελειώσω τον 35άρη που σιτεύει μισοτελειωμένος στο ράφι μου :oops:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος fotis panagiotopoulos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
    • F.T. Models
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 18, 2015, 03:39:57 μμ »
Χαιρετω Μανο και ευχαριστω για το σχολιο. Ο πυραυλος θα βαφτει με τριχρωμη splinter παραλλαγη. Επισης με παραλλαγη θα βαφτουν και καποια απο τα οχηματα ενω τα υπολοιπα θα ειναι dark yellow. Εκτος απο τα οχηματα που εχω βαλει σε φωτογραφιες θα μπουν ακομα το τρειλερ που μετεφερε τον πυραυλο στο πεδιο εκτοξευσης και τον σηκωνε σε καθετη θεση, μια αντλια που χρησιμοποιουσαν για την μεταφορα των καυσιμων και τελος ενα τετρατροχο τρειλερ που μετεφερε το μιγμα αλκοολης και νερου.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 18, 2015, 10:04:13 μμ »
Θα βγει όμορφο διόραμα, κάτι σαν μουσειακό-ιστορικό έκθεμα.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 18, 2015, 10:25:45 μμ »
Είχα προσέξει τα οχηματάκια στις φωτογραφίες που έβαλες απο τον μοντελιστικό πάγκο σου Φώτη, οπότε ομολογώ ότι ανέμενα πως και πως, πότε θα μας το "σκάσεις" το όντως πανέμορφο διόραμα. Εύχομαι καλή συνέχεια και παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  ::salut::

Tags: