Αποστολέας Θέμα: Charioteer 1/72  (Αναγνώστηκε 2328 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
Απ: Charioteer 1/72
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 03, 2015, 10:50:44 πμ »
Πολύ καλή δουλειά Μήτσε,μου αρέσει ιδιαίτερα η υφή στο ντεκ του κινητήρα  :wink: ::thumbleft::

Υ.Γ.Τελικά ποιό υπόδειγμα Σοβιετικών κρανών φορούσαν οι Φινλανδοί;

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 03, 2015, 11:02:33 πμ »
Κώστα, Γιώργο και Κώστα, σας ευχαριστώ πολύ!!!!

::arrowred:: Γιώργο: Τα "πόδια της πάπιας" είναι όντως οι εξατμίσεις. Προφανώς όμως ήταν θωρακισμένες (?), γιατί στις φωτογραφίες φαίνεται να μην έχουν πάθει την παραμικρή οξείδωση:

::arrowred:: Κώστα: Δεν έχω ιδέα!!! Υποθέτω ότι ήταν το μεταπολεμικό. Κάπου είχα ακούσει ότι η μεταπολεμική κάσκα, διέφερε από αυτήν του πολέμου, στον αριθμό των ενισχύσεων. Σε κάθε περίπτωση, επειδή το σοβιετικό μου στοκ σε φιγούρες είναι περιορισμένο, θα πορευτώ με τις "πολεμικές" της Hat (που ήδη χρησιμοποίησα) :oops: :wink:

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 03, 2015, 11:12:05 πμ »
::arrowred:: Γιώργο: Τα "πόδια της πάπιας" είναι όντως οι εξατμίσεις. Προφανώς όμως ήταν θωρακισμένες (?), γιατί στις φωτογραφίες φαίνεται να μην έχουν πάθει την παραμικρή οξείδωση:
Το είπα εγώ πως είμαι άσχετος... :oops:

Το field gray της Gunze είναι το Η32;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 03, 2015, 01:06:45 μμ »
Καλά για το κατασκευαστικό δεν θα πω τίποτα, επικαλούμενος τον γενικό κανόνα μου περί των 72ρίων: Μόνο και μόνο ότι μπορείς και τα πιάνεις για να τα κολλήσεις, είναι άθλος!!!
Δεν έχω ιδέα!!! Υποθέτω ότι ήταν το μεταπολεμικό. Κάπου είχα ακούσει ότι η μεταπολεμική κάσκα, διέφερε από αυτήν του πολέμου, στον αριθμό των ενισχύσεων. Σε κάθε περίπτωση, επειδή το σοβιετικό μου στοκ σε φιγούρες είναι περιορισμένο, θα πορευτώ με τις "πολεμικές" της Hat (που ήδη χρησιμοποίησα) :oops: :wink:
Τώρα για την κάσκα:
Σε αυτή την φωτό:

διακρίνω δύο «μαξιλαράκια» (οι ενισχύσεις που ανέφερες πιο πάνω), άρα μιλάμε για συνολικά τρία «μαξιλαράκια», που σημαίνει κάσκα Β'ΠΠ, οπότε είσαι σωστός!
Η «πολεμική» κάσκα με 3 «μαξιλαράκια»:

Η μεταπολεμική κάσκα με 4 «μαξιλαράκια»:
.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 03, 2015, 01:13:04 μμ »
Δημήτρη πιστεύω ότι βλέπουμε μια από τις καλύτερες δουλειές σου. Το βάψιμο και τα φωτίσματά σου δείχνουν τέλεια. Μέχρι και οι φωτό σου είναι ωραίες  :!: :!: αν και νομίζω λίγο πιο υπερφωτισμένες και γι'αυτό και τα σκονίσματα δείχνουν πιο έντονα, αν κι εμένα μου αρέσουν.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 04, 2015, 01:21:21 πμ »
Oρέστη, ήμουν σίγουρος ότι εσύ θα ήξερες τι έπαιζε με τις κάσκες!!! Το γεγονός ότι (από ότι φαίνεται) αυτές που χρησιμοποίησα είναι οι σωστές, με ανακουφίζει. Όσο για τα 72άρια, μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσεις κάποια φορά. Το έκανε ήδη ο επόμενος κύριος και πολύ του ήρεσεν!!! :mrgreen:

Ευχαριστώ Νίκο!!! Το δικό σου 72άρι, πότε θα το δούμε????? :wink:

ΔΚ

Tags: