0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ καλό! Spoiler (hover to show)(Είδα και το επόμενο βίντεο με το Ki-61! Πολύ ενημερωμένα τα βίντεο ως προς χρώματα, σχήματα κλπ.)Ετοιμάζεις Hayate? Τι κλίμακα?
Aμεσως μετα τη Λιλυ. 1/48 παντα. Εχω παρει κ αρκετα βελτιωτικα για να μη σπαω το κεφαλι μου με χρεποσαβουρες!Κουραστηκα! Το κιτ ειναι της Hasegawa.Το Ρωσικο που ηταν να φτιαξω ακυρωνεται κ οποιος ενδιαφερεται για το κιτ ας επικοινωνησει μαζι μου με π.μ. Δεν μπορω ρε φιλε...Χινομαρος και ξερο ψωμι!
Μαζί σου!!! Έχω το 32άρι της Hasegawa...πολύ όμορφο αεροπλάνο!!!Καλή αρχή λοιπόν!
Kαθαροαιμο ατι! Η γρηγοροτερη ελικα των Ιαπωνων στο Β'ΠΠ! Το δικο σου το χεις ξεκινησει?
Ωραίος!...Ξεκίνα!Από βάψιμο αποφάσισες? Μέταλο? Παραλλαγή? Τσίπινγκ?
https://www.facebook.com/ScaleAircraftWeathering/photos/a.1431038780450310.1073741828.1431017570452431/1617888188432034/?type=1&theaterΚοίτα τι βρήκα κατα τύχη...και υπάρχει και μια τεχνική που τρίβεις με μαλακή λίμα το ακρυλικό πράσινο πάνω στο μεταλικό έναμελ...μούρλια!!!Spoiler (hover to show)Αν σε ενδιαφέρει σου σκανάρω το άρθρο και στο στέλνω
Το καφέ, το καφέ!
το βιβλίο παραπάνω μήπως είναι του Shigeru Nohara; Μόνο ο τίτλος είναι στα Αγγλικά στο εξώφυλλο.