Εξαρτάται τι χρήση θέλεις να κάνεις γιατί υπάρχει μεγάλη ποικιλία με αντίστοιχη διακύμανση στις τιμές. Πάντως στο link που έβαλες πρέπει να προσθέσεις και 20% ΦΠΑ, συνεπώς η τελική τιμή είναι 12 ευρώ το μισόκιλο χωρίς τα μεταφορικά.
Στο φόρουμ πολλοί αγοράζουν λάστιχο για καλούπια από το
silgram. Δεν έχω πάρει ποτέ, τηλεφώνησε για τιμές, λένε ότι είναι πολύ εξυπηρετικός και έχει καλές τιμές.
Έχω πάρει από e-kalfakis.gr, supertite.gr και abio.gr. Οι τιμές είναι αρκετά μεγαλύτερες από 25 ευρώ το κιλό, θα έλεγα κατά κανόνα διπλάσιες. Για τις δικές μου ανάγκες το πιο κατάλληλο προϊόν είναι το
EASYMOLD Silicone Putty- Μαστίχα Σιλικόνης για Καλούπια. Ακριβό αλλά δουλεύεται καλά σε πολύ μικρές ποσότητες (π.χ. 20-30 γραμμμάρια) οπότε τελικά κάνω οικονομία σε υλικό και σε χρόνο σε σχέση με άλλα προϊοντα που πρέπει να περαστούν πολλά λεπτά χέρια και υποχρεώνεσαι να πετάς αρκετό υλικό γιατί πρέπει να φτιάχνεις περισσότερο από όσο τελικά χρησιμοποιείς. Π.χ. στο link που έδωσες, ο καταλύτης είναι 3% του βάρους του υλικού. Αν θέλεις να φτιάξεις ποσότητα 30 γραμ. αυτό είναι πρόβλημα.