Το βάψιμο είναι πολύ καλό και το μοντέλο πραγματικά τεράστιο άρα και εντυπωσιακό ...και τώρα οι παρατηρήσεις.
Κάθε κλίμακα απαιτεί διαφορετικό είδος δουλειάς.
Ένα 72αράκι συγχωρεί λάθη και παραλήψεις.Ένα 48άρι έτσι και έτσι,ένα 32άρι ούτε που το σκέφτεσαι να αφήσεις κάτι στην τύχη οπότε καταλαβαίνεις τι δουλειά απαιτεί ένα 18άρι.Και εξηγούμαι...η κόλληση στην κάτω μεριά της ατράκτου ήθελε στοκοτρίψιμο.
Αλλη μια λεπτομέρεια είναι η κεραία..ανάμεσα στους ιστούς και την αντέννα υπάρχει ένα υπόλευκο κομμάτι (insulator) που θα μπορούσες πάρα πολύ εύκολα να το αναπαριστήσεις.Επίσης η αντέννα στο κάθετο σταθερό συνδέεται με ένα γάντζο που σε αυτήν την κλίμακα είναι επίσης πολύ εύκολο να γίνει.
Ο μηχανισμός κίνησης των φλαπς προφανως είναι έλλειψη του κιτ αλλά σχετικά δύσκολο να φτιαχτεί οπότε προσωπικά θα τα άφηνα κλειστά.ʼντε βαριά βαριά να άνοιγα τα κάτω ελάχιστα,ίσα που να φαίνεται το κόκκινο.
Επίσης θα μπορούσες να τρυπήσεις τον πίνακα οργάνων και να βάλεις απο πίσω την χαλκομανία (ή ζελατίνα,δεν ξέρω τι έχει) ώστε να προσδώσεις βάθος.
Ακόμα κάτι είναι τα μαύρα walkways...δεν υπήρχε περίπτωση να καβαλάνε την άτρακτο όπως το έχεις κάνει αλλά αυτό τώρα δεν διορθώνεται.
Οι κάτω επιφάνειες νομίζω οτι τραβούσαν λίγο βρώμισμα ακόμα αλλά είναι προσωπικό γούστο

Σε γενικές γραμμές είναι καλή δουλειά....
Χωρίς παρεξήγηση όλα τα σχόλια μου...καλή συνέχεια