Καλα,καλα δεν εχω ολοκληρωσει το 1ο μοντελο, αφου δεχεται διορθωσεις επι διορθωσεων μπαλωματα κ' μερικα ''γαλλικα'',αλλα η αποθηκη ενος φιλου που εχει παρατησει το ''αθλημα'' μου προσεφερε απλοχερα αυτο το κιτ...

.....οποτε λιγο ο πειρασμος,λιγο το ''ξεφυλλισμα'' του φορουμ κ' περισσοτερο η συμβουλη του trellas3 για πρακτικη κ' εξασκηση ,ε δεν ηθελα κ' πολυ κ' μεχρι στιγμης εχω φτασει ως εδω.
Ξεκινημα με το κοκπιτ

κολληση,στοκος, τριψιμο,ασταρι

τσεκαριμα κ ξανα στοκος

ξανα μανα τριψιμο κ 2ο χερι ασταρι

1ο χερι αραιωμενο humbrol 128 με ελαχιστο 145

Εν κατακλειδι....
Η καλυπτρα εχει τοποθετηθει λιγο στραβα κ' τη στοκαρα περιμετρικα κ προσπαθησα να τη φερω στα ισα' .
Προμηθευτικα χαρακτικο κ' περασα σχεδον ολες τις γραμμωσεις,εργασια που πραγματικα την απολαυσα αν κ' σε καποια σημεια το παρακανα κ' το χερι μου ξεφυγε.
Νομιζω οτι τι χρωμα γκριζαρει λιγο αλλα ισως μου φαινεται γιατι ειναι αρκετα αραιο.
Και το σημαντικοτερο, ενα απολαυστικο τετραημερο που με γεμισε κ'εμαθα αρκετα.Μαλλον κολλησα το μικροβιο. Αυριο το απογευμα ελπιζω να συνεχισω.
Ευπροσδεκτα ολα τα σχολια,παρατηρησεις κ.τ.λ.ζητω συγνωμη αν οι φοτο δεν εχουν στοιχιθει σωστα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Admin Edit: Παρακαλώ οι φώτο να στοιχίζονται οριζόντια. Ανατρέξατε στους κανονισμούς του forum για πρόσθετες πληροφορίες.