Ηθελα να το γραψω το πρωι και το ξεχασα..... Αν και δεν εχω εμπειρια γιατι ειναι το 3ο μου μολς μοντελο, καποια πραγματα μπορω να τα αντιληφθω. Το κιτ της Italerι εχει αρκετη λεπτομερια,αλλωστε ειναι και 48αρι, και δινει photoetched , μηχανη, ροδες "πατημενες" για ρεαλισμο κλπ...... Στις οδηγιες θελει λιγο προσοχη και να προχωρας λιγο πιο μπροστα για να προβλεπεις καποια λαθακια στη σειρα κατασκευης. Φυσικα σε καποια σημεια την πατησα και δυσκολευτικα μετα.... Εκει ομως που εφτυσα αιμα, ειμαι και αρχαριος γι αυτο ισως, ειναι στην συναρμολογηση της μουρης οπου ειναι και τα καπακια του κινητηρα.... καπου το εχω ξαναδιαβασει για το εν λογω κιτ...... να εκανα λαθος δεν νομιζω, οποτε το πιο πιθανο ειναι λαθος στο σχεδιασμο. Τα καπακια δεν ερχονοτυσαν "προσωπο" με τη υπολοιπο ατρακτο και υπηρχε ενα κενο γυρω στο 1mm. Κοψε-ραψε και με προσθετο πλαστικο κομματι το και στοκο το καταφερα.... γενικα εχει θεμα και στον τροπο που ενωνονται οι ροδες κ.α. ,αν και νομιζω για καποιον πιο εμπειρο που εχει αντιμετωπισει διαφορα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, αφου το καταφερα εγω..... το μεγαλυτερο προβλημα οπως ειπα ηταν η μουρη του...αυτα...