Ξεκινάω την επόμενη κατασκεύη μου με ένα πολύ ιδιαίτερο κιτ, το Tiger I Mid του Otto Carius, που κυκλοφόρησε από την Cyberhobby σε White Box

Αρχικά, άραξα με το καφεδάκι μου και εξέτασα το κουτί, το οποίο είναι γεμάτο από πλαίσια, πολύ χορταστικό στο μάτι. Το μοντέλο έχει έτοιμο zimmerit από τη μάνα του

και πολλά, πολλά κομμάτια.

Η κατασκευή έχει ξεκινήσει, ήδη έχουν καθαριστεί και συναρμολογηθεί οι περισσότεροι από τους εδαφιαίους, τους κινητήριους και τους εντατήριους. Επίσης, έχουν γίνει και κάποιες εργασίες στο πήγμα προκειμένου να τοποθετηθούν και οι ράβοι στρέψης.

Η τελευταία φωτογραφία δείχνει δύο κουτιά γιατί χρησιμοποιώ τα spares από το Tiger I Early που είχα φτιάξει για το snapshot GB, αφού τα δυο κιτ έχουν πολλά κοινά πλαίσια και ήδη έχω χρησιμοιήσει 6 κομμάτια στο πήγμα από τα spares.
Το 217 του Carius είχε κάποιες ιδιαιτερότητες, που το κάνουν ένα μοναδικό Tiger mid. Φορούσε πρώιμες ερπύστριες και είχε το επίπεδο ασπίδιο πυροβόλου από το Tiger(P). Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η κατασκευή θα είναι κατευθείαν από το κουτί.