Αποστολέας Θέμα: ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ....F-4C (νεο μελος)!!!  (Αναγνώστηκε 1353 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dominion

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ....F-4C (νεο μελος)!!!
« στις: Μαρτίου 01, 2015, 07:41:28 μμ »
Με δισταγμο ανεβαζω τις φοτο απο τη εξελιξη της πρωτης αποπειρας μου στο χωρο(F_4C στην 1/48 της ACADEMY),καθως οπως εχω διαπιστωσει το επιπεδο της δουλειας της πλειοψηφιας των μελων του club κυμαινεται σε πολυ υψηλα επιπεδα......Ως νεο μελος ομως θελω να μαθω, και ως εκ τουτου αναμενω την κριτικη ,τις συμβουλες,τις προτασεις σας πως να το συνεχισω....... (μηπως προλαβω κ' το σωσω)....... αλλα κυριως επισημανση των λαθων(ουκ ολιγα κατα με), με γνωμονα τη βελτιωση μου σε μεταγενεστερο μοντελο.Εξαλλου ολοι απο καπου ξεκινανε....
Να σημειωσω οτι αντιμετωπισα προβλημα με τη τοποθετηση του δεξιου τροχου κ' αναγκαστικα η κοιλια θα παραμεινει κλειστη φορτωμενη με δεξαμενες κ οπλισμο.....
Επισης να ευχαριστησω τον Σωτηρη για τις οποιες οδηγιες.......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Αποσυνδεδεμένος montelakias

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: κορυδαλος
  • Ότι αφήνουμε πίσω μας είναι τα έργα μας.
Απ: ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ....F-4C (νεο μελος)!!!
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 01, 2015, 10:02:16 μμ »
Σε γενικές γραμμές το κατασκεβαστικό σου μέρος είναι καλό, το βάψιμο στις πτέρυγες θέλει καλύτερο στρώσιμο,
ενώ το γαλάζιο που έχεις βάλει πίσω στην ουρά πρέπει να αντικατασταθεί με κάποιο ασημή, καθώς στο πραγματικό
εκεί ήταν άβαφτο μέταλλο. Αυτά με μια πρώτη ματιά. ::salut::

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος dominion

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 01, 2015, 10:34:06 μμ »
1)Οι πτερυγες μπορουν να διορθωθουν με καποιο τροπο?π.χ διαλυτικο σε πινελο και επαναβαφη?
2)Μετα το βαψιμο ακολουθει 1-2 χερια βερνικι(παρκετινη)  κ' μετα φιλτρο η' αντιστροφα?
3)Το μπλε που ορθα παρατηρησατε ειναι γκρι ασταρι,προφανως φταιει η φοτο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 01, 2015, 10:43:46 μμ »
Για πρωτη απόπειρα στο χώρο διάλεξες απαιτητική κλίμακα και αυτό δυσκολεύει περισρότερο τη προσπάθεια και το αποτέλεσμα.
Ενα 72αρι, σαφώς πιο απλό στη κατασκευή και με μια μονόχρωμη παραλλαγή, ίσως ήταν καλύτερο για να ξεκινήσεις..
Παρ΄όλα αυτά νομίζω ότι για 1ο μοντέλο, είναι μια χαρά.

Οι εξαγωγές είναι μασκαρισμένες ή τις έχεις βάψει ; Αν ισχύει το 2ο, βρες ενα GUNMETAL και πέρασέ τες..
Επίσης , πες μας με τι χρωματα εβαψες .

Πολλή και καλή συνεχεια εύχομαι !
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dominion

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 01, 2015, 10:58:38 μμ »
Πραγματι,επρεπε να ξεκινησω με κατι μονοχρωμο αλλα επηρεαστηκα απο το σχετικο review  του κιτ κ' ηταν ηδη αργα οταν το σκεφτηκα,η κατασκευη ειχε ηδη ξεκινησει...Οι εξαγωγες βαφτηκαν με το 27004 της HUMBROL,στεγνωσαν κ' μασκαριστηκαν.Δεν ξερω αν επρεπε να προσθεσω καποιο αλλο χρωμα γιατι μου κανει αρκετα σκουρο(προς το μαυρο).Εκτος αν ετσι ειναι τα gun metal.

Αποσυνδεδεμένος dominion

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 01, 2015, 11:02:23 μμ »
ΞΕΧΑΣΑ....Για τη παραλλαγη enamel mat 116,117,118 humbrol και για τη κοιλια θα περασω το 28.

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 02, 2015, 12:21:13 πμ »
μου θυμιζεις παλιες αρχικες δουλειες με πινελο ,συνεχισε μονο με μερακι και εξασκηση βελτιωνεσαι μπραβο σου

Αποσυνδεδεμένος Menelaos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HAMBURG-DEUTSCHLAND
  • largescaleplanes.com
    • Largescaleplanes
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 02, 2015, 09:20:16 πμ »
Ο Γιωργος με προλαβε... οι παλιες πινελατες εποχες!

Κατα την γνωμη μου καθε κλιμακα εχει την δυσκολια της. Εφοσον αρχισες με την 48 τοτε 48. Εξαλλου μονο ετσι μαθαινει κανεις...

Καλο ειναι το Φαντομακι, στις περιοχες που φωναζουν προσεχε να τις διορθωσεις. επισης οι κονσολες στο κοκπιτ ειναι μαυρες με ασημι, ανοιχτο γκρι κουμπια και διακοπτες. τα υπολοιπα τοιχωματα ειναι γκρι κοιτα τιποτα σχεδια στο ιντερνετ...

Οσο τωρα φια την γραμμωση μεταξι των χρωματων που στην πραγματικοτητα ειταν ψεκασμενες μπορεις να τις περασεις με στεγνο πινελο..δηλαδη λιγο χρωμα καλα αραιωμενο σε ενα παλιο πλατι πινελο και αρχιζεις να το dry brush

επισης μην στεναχωριεσαι επιδη εδω πολλα παιδια φτιαχνουν αριστουργηματα....και λοιπον?

::salut::
AIEN YΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος Menelaos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HAMBURG-DEUTSCHLAND
  • largescaleplanes.com
    • Largescaleplanes
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 02, 2015, 09:33:32 πμ »
οσο για την περιοχη στην ουρα κοιτα εδω

και αυτο πινελατο στην 32 ομως

AIEN YΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Tags: