Αποστολέας Θέμα: Τ-72ΒΜ 1/35 Trumpeter.  (Αναγνώστηκε 1444 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Τ-72ΒΜ 1/35 Trumpeter.
« στις: Φεβρουαρίου 28, 2015, 11:36:16 μμ »
Κατασκευη απο το κουτι με εξαιρεση τις ερπυστριες που ειναι μεταλλικες της Friul.Βαψιμο με ακρυλικα κυριως της Vallejo,weathering με λαδια και λοιπες φθορες με λαδια 502 abteilung και υγρα της ΑΚ.
Περισσοτερες πληροφοριες αν και οχι τοσες πολλες εδω http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,30603.0.html

Σχολια ολων των ειδων μας ενδιαφερουν.

Oποιος παραπονεθει για τις φωτο θα τον στειλω στον Κοντό Δ.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος piaggio250

• Γιώργος Α.
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο
  • Modelling for fun not for passion.
Απ: Τ-72ΒΜ 1/35 Trumpeter.
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 28, 2015, 11:39:26 μμ »
 ::good_job_smilie:: Περικλή ωραία δουλειά. Το έντονο λέρωμα-λάσπωμα χαμηλά, ζητάει και ανάλογο έδαφος=βάση.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 28, 2015, 11:50:34 μμ »
Θα συμφωνήσω. Είχες έμπνευση λοιπόν και βγήκε μανάρι. Τα συγχαρητήριά μου Πέρι.  ::salut::
Καλή συνέχεια τώρα με τη βάση για να "δέσει".  :)

Αποσυνδεδεμένος Totenkopf

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 01, 2015, 12:16:09 πμ »
Πολύ ωραίο βγήκε, συγχαρητήρια! Οπωσδήποτε φωνάζει για βάση..

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 01, 2015, 02:57:45 πμ »
Μπράβο ρε Περίκλα, πολύ ωραίο το άρμα. Μου αρέσει πολύ, ιδίως το βρώμισμα :!:
Με τόσο βαρύ weathering, θα συμφωνήσω με τους αποπάνου: Βάση και γρήγορα. Και μάλιστα τέτοια που να δικαιολογεί τόση μπίχλα και οπωσδήποτε κάτι εμπνευσμένο.
Δυο λεπτομέρειες: Μάζεψε κάτι μαύρες πινελιές, στις λευκές επιφάνειες των σκοπευτικών, πάνω από τα προσοφθάλμια αρχηγού και πυροβολητή και μάταρε λίγο το μουσαμά του πυροβόλου :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 01, 2015, 08:41:49 πμ »
Μέχρι και εγώ που δεν έχω ιδέα από βάσεις θα σου πρότεινα να φτιάξεις μία.
Κατά τα λοιπά μια χαρά το μοντέλο.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 01, 2015, 10:08:45 πμ »
Μέχρι και εγώ που δεν έχω ιδέα από βάσεις θα σου πρότεινα να φτιάξεις μία.
Κατά τα λοιπά μια χαρά το μοντέλο.

Αφού στο είπε και ο εξαφανισμένος στο υπερπέραν παπάκιας για τη βάση συμφωνώ και εγώ μαζί με τους υπόλοιπους ότι πρέπει να φτιάξεις μια για να μπεί το άρμα μιας και έχεις κάνει φοβερή δουλειά.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 01, 2015, 10:13:46 πμ »
Πολύ ωραίο βγήκε Περικλέα  ::thumbleft::

+1 στη βάση και θα συμφωνήσω με τον Μάνο για τα μαύρα σημάδια και κάποια κόκκινα (σκουριές ή αστάρι;) στο κάλαθο κι αλλού που πρέπει να τα περιορίσεις  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 01, 2015, 11:00:15 πμ »
Πέρι εξελίσσεσαι σε τζαμάτο!!!
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα, το δε σκόνισμα άστα να πάνε...!!!

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 01, 2015, 03:05:44 μμ »
Μου αρέσει πάααρα πολύ!!!!
Τώρα. για βάση και σκηνικό που θα δένει με την μπίχλα, στα είπαν οι προλαλήσαντες και δεν έχω να προσθέσω τίποτα!!!!
Είναι τυχαίο ότι ότι ένα από τα καλύτερα άρματα που έχεις φτιάξει, είναι ρούσικο?? Το τραβάει και εσένα ο οργανισμός σου!!!!

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 01, 2015, 11:58:44 μμ »
Περικλέα εμένα δεν μου αρέσει.

Είναι μπουκωμένο το μοντέλο με ζουμιά και βερνίκια. Η λεπτομέρεια έχει «μπουκώσει» παντού από όλα όσα έχεις ρίξει επάνω. Οι ακμές έχουν στρογγυλέψει, υπάρχουν χτισμένα στρώματα χρώματος και βερνικιού στις περισσότερες επιφάνειες, όπου υπάρχει βίδα έχει χάσει το σχήμα της και έχει χτίσει γύρω γύρω χρώμα.
Στον πύργο έχει παντού υπολείμματα από το wash.
Το ασπίδιο της θυρίδας του αρχηγού έχει κάτσει στραβά.
Ο πρώτος αριστερός εδαφικός είναι πιο ψηλά από τους άλλους.
Τα φωτισμάτα στα φορτώματα είναι υπερβολικά και άσχημα.
Οι βρωμιές που έχεις κάνει πάνω στα πλακίδια της θωράκισης φαίνονται αφύσικες και υπερβολικές.
Επίσης γυαλίζει πολύ το άρμα και ο πύργος είναι υπερβολικά καθαρός στα χαμηλά του, εν αντιθέσει με το σκάφος.
Η λάσπη στους τροχούς το πνίγει ενώ η ερπύστρια είναι πολύ καθαρή και τα πέδηλα είναι πολύ ενωμένα με αποτέλεσμα να μοιάζει με αντίστοιχη στην 1/72.
Η μαυρίλα από τις βαλβολίνες που υποτίθεται ότι έτρεξαν δεν ταιριάζει. Δεν ξέρω και πολλά σύγχρονα άρματα που θα είχαν τέτοιες διαρροές, αν έχεις καμιά φωτογραφία ευπρόσδεκτη.
Ο κορμός πίσω έχει πολύ βαθιές αυλακώσεις και δείχνει αφύσικος.
Το πιο πετυχημένο κομμάτι είναι μπροστά από το κομμένο φτερό, το οποίο δεν λέπτυνες καθόλου αφού το έκοψες και χτυπάει άσχημα.

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 02, 2015, 01:45:26 πμ »
Ευχαριστω πολυ για τα σχολια και τις υποδειξεις σας κυριοι.
Καποια πραγματα που υποδειξατε Μανο και Κωστα εχουν μαζευτει οπως και καποια τρεξιματα θωρακισεις του πυργου που τα ειδα και εγω στις φωτογραφιες.
Επισης Νικολα χαιρομαι που δεν σου αρεσει.Αν αρεσε σε ολους κατι δεν θα πηγαινε καλα.
Στις παρατηρησεις σου τωρα.
Το ασπιδιο ειχε ξεκολλησει και ειχε φυγει απο την θεση του,Τωρα πλεον ευθυγραμμιστηκε.Οι τροχοι ειναι ολοι σε ευθεια απλα η επιφανεια του κουτιου που χρησιμοποιω για photo booth μαλλον δημιουργει το ζητημα.
Για τις θωρακισεις ειχες δικιο μαζεψα οτι δεν μου αρεσε και εμενα.Πολλες απο τις φωτο ειναι με φλας κατα συνεπεια υπαρχει και γυαλισμα.Παντως ενα χερακι ματ βερνικι το εχει εξασφαλισμενο.Οταν ενα αρμα λασπωνεται χαμηλα δεν σημαινει οτι ο πυργος γινεται μπιχλα,Υπαρχουν πολλες φωτο που το δειχνουν αυτο.Αλλο οταν κινειται σε σκονισμενο και στεγνο μερος
Αυτο με τις ερπυστριες δεν το καταλαβα ακριβως αν και μετα την παρατηρηση σου προσθεσα ενα πεδιλο σε καθε πλευρα.Το φτερο λεπτυνε οσο πηγαινε ωστοσο πηρε λασπη απο κατω και παχυνε στο ματι.Παντως για να πετυχει το εφε μαλλον θελει pe.
Ο κορμος εχεις απολυτο δικιο,αλλα απο το να εβαζα αυτον του κιτ.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
Διαρροες σε συγχρονα αρματα δεν υπαρχουν;Ξερεις οτι τα αρματα δεν ειναι σαν αυτα της οδο Πανεπιστημιου την 25η Μαρτιου ετσι;

Λασπωμενο κατω μερος καθαρος πυργος

Παντως ειλικρινα ευχαριστω που εκανες τον κοπο να το παρατηρησεις τοσο.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Tags: