Ναι ένα σεμινάριο με τον Βαγγέλη και τους υπόλοιπους γνωστούς από κάτω να πίνουν μπύρες και να σχολιάζουν,είναι must! Φυσικά με βιντεάκι...
ΩΧ! ...
και να σχολιάζουν...;; Έχω φάει τόσο MCτρολλάρισμα να φάω και live; Δεν με λυπάστε;
Συμφωνώ, ένα σεμινάριο πως δουλεύετε με διαστάσεις μικρόμετρου και κολλάτε τα κομμάτια και αυτά μένουν στη θέση τους και και και και...
Μας έχεις τρελάνει!
Δεν είμαι σίγουρος ότι ο παραπάνω τίτλος μπορεί να "γεμίσει" ένα σεμινάριο και εξάλλου δεν μπορώ να πω ότι ακολουθώ κανόνες, ίσως επειδή κάθε κατασκευή πλαστικού είναι διαφορετική τόσο όσο και το εκάστοτε θέμα που πιάνω στα χέρια μου. Πάντως ειδικά για τα μικρά και λεπτά κομμάτια πλαστικού οι μόνοι διαχρονικοί (και άνευ μαγείας) κανόνες που εφαρμόζω είναι: α)στραβή λαβίδα Tamiya β)σφήνωμα γ)δύο κόλλες.
α) Απαιτείται μακριά και σχετικά λεπτή αλλά και άκαμπτη λαβίδα, στραβή για να μπορεί να παίρνει διάφορες γωνίες ελισσόμενη επάνω στο κιτ.
β) Φροντίζω να κόβω στο περίπου τα κομμάτα και μετά με την τεχνική trial & error να τα σφηνώνω στην θέση τους έτσι ώστε να τα κολλάω ενώ ήδη έχουν σταθεροποιηθεί ακριβώς εκεί που θέλω.
γ) Αν συμβεί το παραπάνω κολλάω με την μπλέ Mr. Hobby που δεν καταστρέφει το πλαστικό παρά την γερή της κόλληση. Αν δεν συμβεί κολλάω με ελάχιστη Humbrol που είναι λίγο αργή και με αφήνει να βρω την σωστή θέση οπότε μετά βάζω την μπλε.
Δεν λέω όχι, θα δούμε για σεμινάριο - ίσως θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε μια-δύο από τις κατασκευές που έχω ήδη παρουσιάσει εδώ και να τις σχολιάζαμε επι τόπου slide με slide όπου θα υπήρχαν απορίες.