Αποστολέας Θέμα: Messerschmitt BF-110E (Eduard Profi 1/72)  (Αναγνώστηκε 3827 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
Απ: Messerschmitt BF-110E (Eduard Profi 1/72)
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 29, 2015, 11:29:32 μμ »
Τα σαγόνια δυστυχώς δεν βγήκαν και πολύ καλά.
Παρόλο που τα έκοψα και με τον κόφτη εκεί που είχε σημειωμένα, δεν κάθισαν πολύ καλά και σε μερικά σημεία δυστυχώς ζάρωσαν.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 30, 2015, 11:16:48 πμ »
Αψογα είναι, ειδικά στα δικά μου μάτια που ΠΟΤΕ δεν εχω καταφέρει να κολλήσω καρχαριόστομα. Με λίγο κόκκινο ούτε που θα φαίνονται τα κενά.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 30, 2015, 06:52:52 μμ »
Αψογα είναι, ειδικά στα δικά μου μάτια που ΠΟΤΕ δεν εχω καταφέρει να κολλήσω καρχαριόστομα. Με λίγο κόκκινο ούτε που θα φαίνονται τα κενά.
Χάραξα λίγο εκεί που έχει ζαρώσει και το πλάκωσα ξανά στο MicroSol μπας και στρώσει λίγο ακόμα. Από κανονική απόσταση δεν φαίνεται ευτυχώς. Με φακό και στις φωτογραφίες φαίνεται.
Τα κενά στο κόκκινο τελικά πρέπει να είναι η σχεδίαση... Τα ίδια σαγόνια που έχει χωρίς το άσπρο υπόβαθρο για άλλη παραλλαγή (χωρίς άσπρη μύτη) δεν έχουν αυτά τα κενά! Οπότε μπορεί να μην ήθελε καν χάραγμα εκεί και να προξένησα εγώ το ζάρωμα με το χάραγμα.
Για να δούμε...
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 04, 2015, 11:56:00 πμ »
Στην τελική ευθεία. Δεν το βάζω ακόμα στο Show room γιατί μένει να βαφτούν και να κολληθούν οι μπόμπες και οι κεραίες.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Tags: