Αποστολέας Θέμα: T-6G HAF (NATO) 1/72 Hobby Boss  (Αναγνώστηκε 1099 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
T-6G HAF (NATO) 1/72 Hobby Boss
« στις: Ιανουαρίου 31, 2015, 09:39:53 μμ »
Φίλοι μου.
Το κιτάκι που είχα αρχίσει για το  snapkit GB και δεν ολοκληρώθηκε στην ώρα του για του παρακάτω λόγους.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της «Ξεπέτας» αλλά μόνο ξεπέτα δεν ήταν τελικά αφου χρειάστηκα δύο φορές να το ξεβάψω με φορνετ κ να το ξαναρχίσω απο την αρχή. Ο λόγος είναι ότι αφού είχα τελειώσει το βάψιμο (Hu79 70% + 130Hu 30% + Hu116), το ψεκάζω με το βερνίκι gloss της Mr Hobby με αποτέλεσμα να μου συκώσει όλο το χρώμα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το συγκεκριμένο βερνίκι κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό...Αυτο συναίβει την ημέρα τον εκλογών που ήταν και η τελευταία μέρα για το GB.

Αφού ήρθαν τα πρώτα εγκεφαλικά κ στην συνέχεια ακολουθησαν τα καντιλάκια....  ::pop:: το ψεκάζω όλο με φορνετ κ πάλι απο την αρχή.

Μόλις το τελείωνω πάλι, πάω να πάρω το βερνίκι την Ταμίγα αυτήν την φόρα κ αντι να πάρω το gloss βερνίκι πιάνω το ασημί σπρέι της ίδιας εταιρίας που τα είχα κοντα κ ψεκάζω όλο το μοντέλο ασημί.... (είναι η δευτερη φορα που το παθαίνω) εκει λοιπόν το πέταξα στα σκουπίδια  κ πήγα για καφέ.....

Την επόμενη μπήκα στο εργαστήρι να μαζέψω λίγο το χάλι κ το μάτι μου πεφτει πάνω στο πεταμενο τεξανακι να με κοιτάει με ένα παράπωνο.  :( Ξανα φορνετ κ άντε παλι...
Η διάθεση είχε εξαφανιστεί όπως καταλαβαίνετε κ δεν έριξα περισσότερο βάρος... απλά ένα βιτρινάτο για να μου θυμίζει την περιπέτεια μου.... να προσθέσω επίσης ότι οι χαλκομανίες (παλιές απο καρτέλα Καλφάκης) δεν ήταν κ οι καλύτερες του κόσμου με αποτέλεσμα να έχουν αφισει κάποιο φιλμ...

Πάρτε μάτι... κ να με κραξετε....  ::salut:: δεν τρεχει τίποτα .... ::sleepy2::

Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χρήστος Μπαλής
Απ: T-6G HAF (NATO) 1/72 Hobby Boss
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 31, 2015, 09:42:51 μμ »
Ειναι πολυ ωραιο το μοντελακι σου φιλε μου! Μ αρεσει ταμαλα...  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 31, 2015, 10:30:13 μμ »
Πολύ ενδιαφέρον Πάκη, άξιζε η μοντελιστική υπομονή σου!

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 31, 2015, 11:03:15 μμ »
Ειναι πολυ ωραιο το μοντελακι σου φιλε μου! Μ αρεσει ταμαλα...  :mrgreen:

Να σαι καλά Χρήστο...

Πολύ ενδιαφέρον Πάκη, άξιζε η μοντελιστική υπομονή σου!

Σε ευχαριστώ Γιάννη. Είναι ένα σπάνιο θέμα κ ενω ξεκινησε καλά στην πορεία ήθελα να το πετάξω... τεσπα για χαλαρωμα καλό ήταν.... κάποια στισγμή θα φτιάξω τα Academy
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Tags: