Αποστολέας Θέμα: Panzerkampfwagen (Pkfw) IV Auf H Early Sd.Kfz.161/1 (Tamiya 1/35)  (Αναγνώστηκε 2714 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
Panzerkampfwagen (Pkfw) IV Auf H Early Sd.Kfz.161/1 (Tamiya 1/35)
« στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 08:53:33 μμ »
Με τα αεροπλάνα που έχω σε ανοιχτά project να με σκάνε με διάφορες αναποδιές, με κάτι έπρεπε να ασχοληθώ για να ηρεμώ λίγο.
Ειδικά τώρα τελευταία τα νεύρα μου έχουν φτάσει στα όρια τους.
Έτσι λοιπόν επιστρατεύτηκε ένα άρμα που είχα χτυπήσει στο περασμένο παζάρι.  Tamiya, παλιό σχετικά αλλά τι πιο κατάλληλο για μια ήρεμη (σχετικά) κατασκευή;

Click to see the original size.

Σιγά σιγά λοιπόν συναρμολογήθηκε...
Αυτό που με προβληματίζε ήταν αν θα κολλούσα τα εργαλεία πριν ή μετά το βάψιμο.
Αν τα κολλούσα μετά θα έπρεπε να κολλήσω και τις βάσεις των ποδιών μετά που σημαίνει ότι δεν θα είχαν γερή κόλληση στα μικρά σημεία επαφής.
Αν τις κόλλαγα όμως από πριν όμως δεν θα μπορούσα να βάψω τα εργαλεία.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Τελικά αποφάσισα να τις κολλήσω πριν το βάψιμο για να είναι πιο γερές.
Μου αφήναν λίγο χώρο να τοποθετήσω τα εργαλεία (μετά  ::pop:: φυσικά) αλλά καλύτερα να είναι αυτά πιο γερά κολλημένα.

Click to see the original size. Click to see the original size.

Το εμπρός φως φυσικά ήδη έσπασε μία φορά, Έτσι, το τρύπησα και αυτό και τη βάση του και πέρασα σύρμα κολλώντας το με ΚΑ.

Ότι μπορούσε λοιπόν να κολληθεί από πριν για πιο γερά κολλήθηκε και ακολούθησε pre-shading με Gunze ματ μαύρο (Η12)

Εδώ η σύναξις των τροχών αναμένοντας το βάψιμο. Και δεν φαίνονται οι 8 ακόμα μικροί τροχοί επιστροφής.

Οι ερπύστριες ψεκάστηκαν αρχικά με ματ μαύρο (Gunze H12) και όταν αυτό στέγνωσε καλά με στεγνό polished steel metalcote.
Μάλιστα πρακτικά περάστηκε με στεγνή σκόνη καθώς έτσι έχει καταντήσει μέσα στο τενεκεδάκι αφού έχει ήδη εξατμιστεί όλο το υγρό.
Η πάστα αυτή όμως φαίνεται να κάνει καλή δουλειά. 8)

Βασικό περάστηκε με το Dark Yellow (Gunze H403) και κατόπιν φωτίσματα με προσθήκη άσπρου σε ότι είχε περισσέψει.
Ίσως να το παράκανα λίγο αλλά θα στρώσει με τα φίλτρα που θα ακολουθήσουν.
Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται πολύ αλλά το άσπρο (φώτισμα) σε μερικά σημεία είναι λες και αρχίζει και πιάνει πάχνη πάγου. :? :roll:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Λέω να δοκιμάσω να βάψω και την μία φιγούρα που δίνει το κιτ. Έτσι, για να γελάσουμε λίγο.
Έτσι την πέρασα και αυτή με μαύρο ματ σαν βάση. Σκοπεύω να την ψεκάσω απαλά με άσπρο και κατόπιν της λεπτομέρειες με πινελάκι.

Κολλήθηκαν πλέον και τα εργαλεία αφού βάφτηκαν χωριστά και βάφτηκαν και οι τροχοί.

Έτοιμο πλέον για φίλτρα, λάδια κλπ... Σύντομα

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
Απ: Panzerkampfwagen (Pkfw) IV Auf H Early Sd.Kfz.161/1 (Tamiya 1/35)
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 08:56:14 μμ »
Α.. και μια ερώτηξης παρακαλώ...
Η εξάτμιση σε αυτό είναι όλο το καζάνι που φαίνεται πίσω;  Να το σκουριάσω όλο;
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 10:55:26 μμ »
ΝΑΙ. Δωσ'του να καταλάβει. Ωραίο βάψιμο και φωτίσματα έχεις κάνει, καλή συνέχεια.  ::salut::

ΥΓ επειδή εκείνα τα ασημί εργαλεία μου μυρίζουν ... π@π@ρίτσα  :mrgreen: κάν'τα μαύρα και μετά συνέχισε με φθορές.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 09:16:43 πμ »
ΥΓ επειδή εκείνα τα ασημί εργαλεία μου μυρίζουν ... π@π@ρίτσα  :mrgreen: κάν'τα μαύρα και μετά συνέχισε με φθορές.  :wink:
Metallic Grey είναι όπως έλεγε η Tamiya.  Και το έλεγα εγώ να τα κάνω Metallic Black... ::glossa::
Στις φωτογραφίες πάντως φαίνονται υπερβολικά. Στο γυμνό μάτι φαίνονται πολύ πιο σκούρα.
Με την κουλαμάρα μου είναι αργά να τα αλλάξω τώρα.  Θα γεμίσει μαύρο παντού γύρω γύρω. :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 10:23:03 πμ »
Ελα, έλα, άσε τις βαρεμάρες, ξήλωσέ τα.

Να μη σου πω πως εγώ τα βάφω πάνω στο άρμα ακόμα και με τον αερογράφο ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 10:25:04 πμ »
Πολύ καλό το βάψιμο, ειδικά τα φωτίσματα του δίνουν ζωή! ::salut::

Χρήστος

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 05:24:14 μμ »
Νομιζω πως πρεπει να επεμβεις σε αυτα τα σημεια.

Για τη φιγουρα Γιωργο θα σου προτεινω να την αλλαξεις με καποια καλυτερη.Ειναι αρκετα "χοντροκομμενη".
Εαν επιμεινεις σε αυτη,το μαυρο που ξεκινας ειναι λαθος.Θα σε παιδεψει στα επομενα χρωματα και ειδικα στο flesh.
Just my opinion...

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 01, 2015, 06:00:42 μμ »
Κοντά στο τέλος δεν θέλω να το πειράξω πολύ γιατί ξέρω ότι τελικά θα το κάνω χάλια ενώ τώρα τουλάχιστον βλέπεται λίγο.
Λίγη σκόνη ίσως, αν και πάλι το σκέφτομαι.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Τελικά ίσως να μου άρεσε καλύτερα χωρίς τις ποδιές... Υπ' όψιν ότι αυτές δεν έχουν υποστεί βασανιστήρια με wash κλπ ακόμα.

Η φιγούρα ψεκάστηκε με ένα απαλό χέρι άσπρο ματ.  Το τσεμπέρι στο κεφάλι είναι για να μείνει το μαύρο μιας και το καπέλο θα βαφτεί σκούρο.

Ηρακλή ευχαριστώ για τις επισημάνσεις.  ʼλλη φιγούρα δεν υπάρχει, πρώτη φορά βάφω φιγούρα έτσι κι' αλλιώς, θα είναι καλό πειραματόζωο.

Αποσυνδεδεμένος piaggio250

• Γιώργος Α.
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο
  • Modelling for fun not for passion.
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 01, 2015, 06:08:20 μμ »
Πολύ μ' αρέσει. Οντως χωρίς τις ποδιές είναι ποιό εντυπωσιακό. :wink:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 01, 2015, 07:22:38 μμ »
Με ή χωρίς ποδιές το έχεις κάνει πολύ ωραίο.

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: BUGATSUANA
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 10:22:20 πμ »
μια απλή  επισήμανση, με όλο το θάρρος,    στις φωτό οι ερπύστριες είναι ανάποδα βαλμένες, αν δεν κολλήθηκαν τα ασπίδια, διορθώνεται εύκολα :wink: ::salut::
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 11:21:35 πμ »
μια απλή  επισήμανση, με όλο το θάρρος,    στις φωτό οι ερπύστριες είναι ανάποδα βαλμένες, αν δεν κολλήθηκαν τα ασπίδια, διορθώνεται εύκολα :wink: ::salut::
Ευχαριστώ.
Είναι απλά βαλμένες για τη φωτογράφιση. Δεν είναι κολλημένες (και δεν χρειάζονται και κόλλημα βασικά).
Και δεν έχω τελειώσει μαζί τους. Λίγο σκόνισμα ίσως, κάνα wash και θα μπουν στη σωστή θέση όταν τελειώσουν όλα.

Αποσυνδεδεμένος zithon-tasos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • «ΕΠΙ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΑΝΕΜΩΝ»
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 11:22:19 πμ »
Ωραιο βαψιμο....με τα λιγα που "πιανω" λογω απειριας, η φιγουρα ειναι λαθος.... το αρμα εχει χρωματα desert και η φιγουρα χειμερινη στολη( νομιζω δηλαδη)...... αυτο με τις ερπιστριες με προβληματιζει κι εμενα απο χθες που πιαστηκα με το Panzer III . Ειμαι σε φαση τοποθετησης και δεν ηξερα με ποια φορά να τις τοποθετησω και το αφησα πριν κανω το λαθος....ακομη και απο φωτος δεν εβγαλα ακρη, και φυσικα δεν μπορω να στηριχτω στις φωτο της Tamiya......(off topic, την ενωση των ερπυστριων σε πιο σημειο ειναι καλυτερα να την βαλω? Πανω ή κατω? :roll:)

REMOVE BEFORE DIVE

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 11:46:54 πμ »
To dunkelgelb ήταν το βασικό χρώμα παραλλαγής των Γερμανών από το 1943 και μετά, όταν και αντικατέστησε το panzergrau. Δεν είναι δηλαδή "ερημί" για να μην δικαιολογεί την χειμερινή στολή η φιγούρα.

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 01:26:05 μμ »
Επανέρχομαι Γιώργο και ν'αναφέρω ότι και ο γρύλος είναι στο χρώμα του άρματος και όχι ασημί  :!:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 07:09:46 μμ »
Επανέρχομαι Γιώργο και ν'αναφέρω ότι και ο γρύλος είναι στο χρώμα του άρματος και όχι ασημί  :!:
Έχετε βαλθεί να με μπερδέψετε, αλλά δεν πειράζει. ::glossa:: :mrgreen: ʼλλωστε το στοκ των αρμάτων μου τελείωσε. :wink:
Σε όλα τα άρματα που έχω φτιάξει οι οδηγίες λένε μεταλλικό χρώμα.  Σε ένα από αυτά (δεν θυμάμαι τώρα ποιο) έλεγε το χρώμα του άρματος και πάλι όμως μου την είπαν ότι έπρεπε να είναι μεταλλικός.
Όπως και να 'χει, ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση, αλλά τώρα πια το χρώμα δεν αλλάξει πλέον. :roll:

Ωραιο βαψιμο....με τα λιγα που "πιανω" λογω απειριας, η φιγουρα ειναι λαθος.... το αρμα εχει χρωματα desert και η φιγουρα χειμερινη στολη( νομιζω δηλαδη)...... αυτο με τις ερπιστριες με προβληματιζει κι εμενα απο χθες που πιαστηκα με το Panzer III . Ειμαι σε φαση τοποθετησης και δεν ηξερα με ποια φορά να τις τοποθετησω και το αφησα πριν κανω το λαθος....ακομη και απο φωτος δεν εβγαλα ακρη, και φυσικα δεν μπορω να στηριχτω στις φωτο της Tamiya......(off topic, την ενωση των ερπυστριων σε πιο σημειο ειναι καλυτερα να την βαλω? Πανω ή κατω? :roll:)
Όπως είπε και ο Χρήστος το χρώμα είναι το Dunkelgelb και είναι σωστό. Το άρμα "υποτίθεται" ότι είναι της 4ης μεραρχίας, 35ου Συντάγματος Panzer στη Ρωσία το Φθινόπωρο του 1943. (4th Panzer Division, 35th Panzer Regiment).  Σωστό ή λάθος δεν το εξετάζω, καθώς άσχετος, και απλά ακολουθώ τις οδηγίες της Tamiya.
Όσο για τις ερπύστριες, την ένωση τη βάζεις εκεί που δεν θα φαίνεται, ή θα φαίνεται λιγότερο.  Πχ, στο συγκεκριμένο λογικά στο πάνω μέρος καθώς η ερπύστρια κρύβεται από τις πλαϊνές ποδιές.

Αποσυνδεδεμένος 1st Guards Tank Brigade

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Arcadia
  • modelclub.gr
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 08:04:42 μμ »
Και όμως η εταιρεία που σου έγραφε στις οδηγίες της να βάψεις τον γρύλο στο χρώμα του άρματος είχε δίκιο. Οι γρύλοι κατεσκευάζοντο από διάφορες εταιρείες. Εβάφοντο με μίνιο και μετά με το χρώμα της εποχής ( σκούρο γκρι ή κιτρινωπό). Πολλές φορές τα πέρναγαν και με τα χρώματα του κάμο. Μπορεί να υπήρχαν γρύλοι σε σκούρο μεταλλικό χρώμα( όρφνωση ;), αλλά εγώ δεν τους έχω υπ' όψιν μου. Είναι απορίας άξιον γιατί τέτοιες βαφές εμφανίζονται σε ανακαινισμένα οχήματα, ακόμη και μουσείων!! Ανοιχτό χρώμα μετάλλου υπήρχε μόνο στις άνω και κάτω επιφάνειες επαφής και στην χειρολαβή. Είναι χαρακτηριστικό ότι λειτουργούν πολύ καλά ακόμη και σήμερα και διατηρούν και το χρώμα τους.
Ο τάκος πάλι του γρύλου είναι στο χρώμα του ξύλου. Καμμιά φορά, σε καινούργια οχήματα βαφόταν και αυτός, αλλά αυτό ήταν η εξαίρεση.
Στενοχωρήθηκα που σου εξαντλήθηκε το στοκ των αρμάτων. Επίσκεψη γρήγορα στο Τρίγωνο !!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 08:47:02 μμ »
Επίσκεψη γρήγορα στο Τρίγωνο !!
::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
ΑΥΤΟ ήταν το καλύτερο ανέκδοτο που έχω ακούσει (εντάξει... διαβάσει..) μέχρι τώρα για φέτος... Να' σαι καλά!!!

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 10:39:17 μμ »
...Το άρμα "υποτίθεται" ότι είναι της 4ης μεραρχίας, 35ου Συντάγματος Panzer στη Ρωσία το Φθινόπωρο του 1943. (4th Panzer Division, 35th Panzer Regiment).  Σωστό ή λάθος δεν το εξετάζω, καθώς άσχετος, και απλά ακολουθώ τις οδηγίες της Tamiya...

Aπλά για να ξέρουμε γιατί μιλάμε χωρίς περαιτέρω αναλύσεις από την στιγμή που δεν σ'ενδιαφέρει:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 11:52:05 μμ »
Ωραία φωτογραφία! Ευχαριστώ!  Δεν είπα δεν με ενδιαφέρει. Απλά δεν το έψαξα γιατί ήθελα απλά να φτιάξω κάτι για ηρεμία και όχι άγχος αν θα βγει σωστό ή όχι.
Και αμέσως βλέπω ότι οι χαλκομανίες στις ασπίδες του πύργου είναι σε λάθος σημείο...
Και νομίζω και οι τροχοί.  Τώρα... είναι τόσο λερωμένοι ή δεν έχουν το λάστιχο γύρω γύρω; (εγκυκλοπαιδικά ρωτάω...)

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 02, 2015, 11:54:06 μμ »
είναι τόσο λερωμένοι!

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 08:52:51 πμ »
Εγώ πάλι δεν βλέπω να είναι τόοοοοσο λάθος τοποθετημένες οι χαλκομανίες.... Αν υπάρχει κάτι λάθος (και δεν φταις εσύ γι αυτό), είναι ότι το άρμα της φωτογραφίας έχει zimmerit, ενώ το μοντέλο όχι.

Κατά τα λοιπά εμένα μου αρέσει τουλάχιστον σε γενικές γραμμές. Αν μάλιστα αλλάξεις και το χρώμα του γρύλου, του τάκου και (ίσως) του μάκτρου καθαρισμού (έλα, άσε τις τεμπελιές - το Σάββατο σου είχα πως να το κάνεις με ασφάλεια), θα έχεις ένα αξιοπρεπέστατο μοντέλο.

Α!!! Να μην το ξεχάσω: προσωπικά, το προτιμώ με τις ποδιές  ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 10:56:23 πμ »
Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη για το zimmerit.Ο έστορας για το Α/Α πολυβόλο δεν υπάρχει στη φώτο ενώ αντίθετα υπάρχει ο δεύτερος Bosch στο δεξί φτερό,χαρακτηριστικό γνώρισμα των late ausf G και early ausf H.Tα σήματα είναι τοποθετημένα προς τη γενικότερη σωστή κατεύθυνση (με λίγη καλή διάθεση...  :wink: ).Σαν δουλειά πάντως είναι αξιοπρεπέστατη,μάζεψε μόνο κάτι "ζουμιά" που σου έχουν τρέξει σε κάποια σημεία.Ο γρύλος είναι πονεμένη ιστορία και σε γενικά πλαίσια θα συμπλεύσω  με τους Νίκο και Μήτσο αν και σε κάποιες φώτο φαίνονται (οι γρύλοι) να είναι σκουρότεροι των panzer,ακόμα κι όταν αυτά είναι βαμμένα με panzer grey.Καλή συνέχεια  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 06, 2015, 06:46:12 μμ »
Λίγο πριν το τέλος, μάλλον δεν θα το πειράξω άλλο. Μου αρέσει όπως είναι και τυχόν επιπλέον πείραγμα θα καταλήξει σε καταστροφή.
Το ξέρω ότι το κοντάκι του πολυβόλου δεν είναι βαμμένο... Το ξέχασα και το είδα τώρα από τις φωτογραφίες. Θα βαφτεί ξύλο.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 14, 2015, 01:41:09 μμ »
Μετά την κοπή της πίτας όσοι είδαν από κοντά το αρματάκι όλο και έδωσαν αρκετές (ευπρόσδεκτες) συμβουλές.
Επειδή όμως είμαι και λίγο κουλός, εφάρμοσα όσες μπόρεσα και όχι όλες.  Σας ευχαριστώ όμως!
Δεν το βάζω ακόμα στο Show Room.  Θα μπει εκεί όταν τελείωσω και την φιγούρα και ότι βγει.

Tags: