Το κίτ είναι αυτό:

Το είχα βάλει από καιρό στο μάτι και το πήρα στο street modelling. Πρόκειται για ένα άρτιο και τιμιότατο κίτ, που
«προϊδεάζει» για τις επερχόμενες κυκλοφορίες.
Παρουσίαση του μοντέλου, φωτό απο sprue κ.λ.π. μπορείτε να διαβάσετε
εδώ και
εδώ.
Επί της ουσίας, το κιτ «μοιράζεται» την πλειοψηφία των κομματιών και της μεθόδου κατασκευής του Τ-90 (λογικό αφού το Τ-90, αποτελεί απόγονο του Τ-72).
Τώρα όσο αφορά την κατασκευή: Κάποια από τα κομμάτια (δυστυχώς τα «μικρά», έχουν φλας και χρειάζονται καθάρισμα, τα περισσότερα όμως είναι πεντακάθαρα και κυριολεκτικά κουμπώνουν μεταξύ τους. Η κατασκευή χωρίζεται σε πολλά υποστάδια, διευκολύνοντας έτσι την διαδικασία. Γενικά, το αρχικό σοκ, από την πληθώρα των κομματιών, και την φαινομενική πολυπλοκότητα, ξεπερνιέται από την μεθοδική μελέτη των οδηγιών που αν εξαιρέσει κανείς τα μικρολαθάκια (αν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι τα λάθη στην αρίθμηση των κομματιών και σε μια περίπτωση ολόκληρου του sprue!), δίνει μια πολύ καλή εικόνα της κατασκευής.
Απολαυστική κατασκευή που απαιτεί υπομονή και προσοχή, ειδικά στις ΡΕ δέστρες του ΠΡΒΧ καλύμματος.
Αυτά...
Στις φωτογραφίες τώρα, θα ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη, γιατί δεν έχω πλέον φωτογραφική μηχανή καθώς από αβλεψία μου έπεσε στα χέρια του 2χρονου γιου μου..., εξ'ου και η απουσία in progress φωτογραφιών....
Προσπάθησα να τραβήξω κάποιες με το κινητό, αισχρές, αλλά επιφυλάσσομαι για καλύτερες με δανεική φωτογραφική, οσονούπω...

Όπως πάντα, σχόλια και σχολιανά αποδεκτά!!!!