2ο χρωμα στο Πανθηρα επιτελους. Πρασινο ral 6007. διαλεξα το Tamiya XF-26 Deep Green. και πρωτη επισημη προσπαθεια για κατι μεταξυ mottle, stipple,κτλ .To overspray δυστυχως υπαρχει αλλα τουλαχιστον δεν ειναι σε μεγαλη εκταση και δεν ειναι κ σε ολα τα "σχεδια".Δεν καταφερα να το εξαλειψω .Next time καλυτερα ελπιζω.Αν και το πραγματικο παιζει να ειχε λιγο overpray

Στην αρχη ειχα βαλει πιεση 0,4 bar και επαιρνα παρα πολυ λεπτη δεσμη με αποτελεσμα τα σχεδια να φαινονται αβαφα οχι τελειως γεμισμενα στο εσωτερικο τους. Ανεβασα πιεση στη πορεια κ καπως καλυτερα.
Για οδηγο χρησιμοποιησα ενα προφιλ της kagero και καποιες φωτο που μου ειχε στειλει ο αγαπητος Γ.Τσαπανος.Προσπαθησα να ακολουθησω το προφιλ οσο μπορουσα μιας και δεν ειχε κ κανα pattern της προκοπης .Κ απλα οπου στο σχεδιο ειχε καφε, εγω εβαλα πρασινο, μετα απο συμβουλη του Δημητρη/Crow οτι το πιο σκουρο χρωμα στη φωτο , ειναι το πρασινο, κ οχι το καφε. Αυριο ελπιζω να πεσει και το καφεκοκκινο, red brown Tamiya XF-64.

υγ: η δεξια πλευρα του αρματος, η οροφη του πυργου,η πισω πλευρα και το πανω μερος του σκαφους ,το σχεδιο ειναι δικης μου εμπνευσεως μιας και απο τις φωτο δεν ..Ελπιζω οι γερμανοεξπερτ του φορουμ να πουν οτι οντως μοιαζει με γερμανικο καμο ...